Matilda

2010-08-31 @ 19:33:23

Hejjjj

Just nu sitter jag och Matilda och väljer powerwalk eller filmkväll..eftersom till och med molly ska träna idag kanske vi också borde?!

Eftersom solen som sagt var framme idag passade vi på att hänga vid fästningen med varsin chailatte. Lite affärer hann vi också med. Matilda köpte träningskläder och jag var duktig med att snåla (undra hur länge jag klarar att fortsätta med det..) Iallafall haft en mysig dag!




så här snygga och vita var vi som unga


Sunshiine

2010-08-31 @ 13:49:21
Idag är det tillåtet för hundar att vara på stranden igen så jag tog med Maya ner så hon fick springa av sig och bada, som hon älskar. Själv badade jag fötterna och kastade lite pinnar med henne sen la jag mig och solade en stund. As skönt!

Fattar inte de som kom i svarta jeans, kängor och skinnjacka, dom måste ju typ dött av värmeslag.  

Nu ska jag göra mig iordning lite sen ska jag träffa Matilda.

Ha en bra dag!

Trettionde Augusti

2010-08-30 @ 23:00:06
Fellans pappa och co stog och bjöd på gratis korv och dricka så inte fick jag mycket sålt på jobbet till en början. När han tillslut lämnade och gick hem till sin dotter fick jag äntligen börja laga korv med bröd igen. Det bästa jag vet!!!!

Efter jobbet fick jag något ryck och gick ut för en jogging tur. Första gången på en evighet. (Fast det behöver vi ju inte låtsas om) Gick bra först tills jag var mitt ute i igenstans, det var kolsvart och jag orkade inte springa mer.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag fryser ihjäl!

Ha en fin kväll ♥


Time for work

2010-08-30 @ 15:15:52

Känner att jag inte uträttar så mycket på dagarna. Idag har jag gått en promenad med Maya sen suttit vid datorn. Lika bra att jag ska jobba nu så jag göra någon nytta. Bara tre-fyra timmar så ganska lagom, sen kan jag gå hem och forstätta mitt slappe liv.  

Ringde föresten Campus och sa att jag inte ska läsa där. Plugga kan vänta några år! Resa är sååå mycket mer lockande!


City that never sleeps

2010-08-30 @ 11:23:21

Godmorgon!

Vaknade upp till djungelbokens "var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser, glöm bort beskymmer sorger och besväääär". Blev på rätt gott humör och låg sen kvar i sängen och lyssnade på "jag vill vara din Margareta" och några låtar till som spelmannen på Torget spelade. Sen började kyckklockan dunka sitt hårdaste och jag insåg att det var bäst att gå upp innan trumhinnorna skulle sprängas. Inte lika mysigt!! Fattar inte varför den ska plinga såååå högt?! Fast jag bor ju praktiskt taget typ 5 meter från den men ändå kan man aldrig få sova längre än halv elva på vardagarna och halv tio på helgen bara för att man valt att bo i stan?
Missförstå mig rätt, jag älskar att bo i stan. Lite tystad hade bara inte skadat.

Saknar att ha pojkvän så man kan sova borta ibland och få sova ut! haha

Nu ska jag äta frukost till " a burning ring of fire"

PUSS

A sisters love is for all seasons

2010-08-29 @ 23:25:35

Denna helg har bjudit på mycket natt arbete. Både fredag och lördag natt stog jag i grillen och tog emot både fulla idioter och roliga och trevliga kunder som gav mycket dricks. Jobbade med Linnea båda dagarna så var kul även om jag trodde jag skulle ramla ihop på söndag morgon kl 5 när jag vandrade hem över torget.

På lördagen på dagen hade vi avskedsmiddag med släkten för min syster som åker till Toronto för att plugga en termin. Fick precis ett sms från henne att hon var framme och kommit in i landet. Kommer bli så tomt hemma utan henne men hon kommer ha det bäst och på julafton är hon hemma igen ♥



asien?

2010-08-26 @ 22:32:50
Jaha för varje ny dag så har jag en ny plan vart jag ska. Häromdagen New York, igår Paris och idag var det Asien.
Eftersom jag ändå inte har något liv (mer än att jobba 4h i taget och nätter) så har jag kollat upp priser och sånt och till och med gjort en budget och hittat en respartner, som KANSKE har råd. Kanske är ju bättre än inte? Nej usch hade jag haft råd hade jag bjudit med någon. Synd att jag knappt har råd med mig själv. 

Ingen rikjävel som vill resa med mig?????????? Platsannons typ.



Eh ja det var allt jag hade att säga. Denna vecka ska nog bli min första nykra på hela sommaren kan jag också meddela för de intresserade. Adjöööö

Take me away!

2010-08-24 @ 13:56:05
Grekland, Gotland, Göteborg många gånger, Soool, bad (dag som natt), grillning, mys vid solnedgångar, många fikor och restaurangbesök, många trevliga och roliga människor, festfestfest! Har haft en sjukt bra sommar!

Nu börjar hösten komma smygande. Idag börjar skolorna, stränderna är tomma. Själv sitter jag här och hoppas på att det ska hända något. Vill utomlands. Hoppas på Frankrike eller en Au pair familj. Fick en as bra familj i somras men tackade nej. Är glad att jag gjorde det, hade ju inte velat missa denna sommar. Ville ju åka i augusti. Synd bara att det inte var nu dem ringde. Nu sitter jag här och väntar och hoppas.
Kan ingen hoppa av? Är ju ändå 1:a reserv. Kan ingen famlij ringa.

Har ju campus i varberg som backup plan men pallar inte sverige just nu! Jag vill se och uppleva något annat. TA mig bort!

Lite morgon yoga i central Park, NY hade ju inte suttit fel


Vart var alla vuxna typ?

2010-08-22 @ 23:04:30
Sjuka natten. Sista helgen innan skolorna börjar så alla småttingar hängde utanför jobbet. Så jobbiga. Kände mig som värsta morsan som gav gratis vatten till dom små fulla fjortonåringarna och tyckte fan synd om dom när de satt och spydde på torget. Fick tjata på dom om och om igen att inte sitta överallt och vara i vägen, äta upp löken, dricka ketchup, sno allt i luckan, tända eld på toan mm. heheh förstår ni att jag kände mig gammal eller?! Till polisen var det väntetid vilket vi inte hade tid med så sket i dem o föräldrarna på stan var ju typ döda. Inte var dem där dom behövdes iallafall. Ensamma var vi lämnade åt gamarna. Tur att jag och Gisse hade köttknivarna att köra undan barnen med när de försökte riva stället ;) Kniven var vår enda vän i den mörka natten



Från och med Du

2010-08-21 @ 16:32:24

Halmstad & Oskar Linnros igår kväll!

Jag och Elin slutade lite tidigare från jobbet, sprang hem och fixade oss lite sen tåget ner med Emelie och Emelie. Mcdonalds, och blanda drinkar i en park medan förbandet spelade. Träffade massa konstiga människor som joinade oss. Oskar var as bra, sjukt kul och mycket folk! Efter konserten gick vi till Harrys och försökte få fart på dansgolvet med lite andra Varbergare innan vi tog tåget hem till Varberg igen, åkte raggarbil och var på bodegan & cheers :))



Singelletts

2010-08-17 @ 22:57:35

Idag köpte Malin en kalender på stan vilket gjorde att jag kom ihåg min och försökte fylla den. Kolla vilket jobbigt liv jag har. Varje dag ska jag göra något!

Tisdag: Fika och några affärer med Malin och Matilda +ändra min relation på FB till singellett (på tiden efter ett halvår:P)
Onsdag: Vara med Matilda R och sen jobba 16-21
Torsdag: Hälsa på Malin på jobbet
Fredag: Jobba 12-18
Lördag: Jobba 18-03
Söndag: Städa inför mamma och pappas hemkomst

Ska även tillläggas att en sconeskväll också ska klämmas in.

 


en av lekkamraterna idag


All the things she said

2010-08-16 @ 18:31:30

Lång fiikat och gått på stan med Johanna idag. Sjukt avis på på henne som ska till Canada i ett halvår!! Jag vill också!!!!!!   Hon åker om två veckor och denna vecka ska hon till stockholm. Själv ska jag sitta hemma vid min dator typ. Denna vecka. Och resten av hösten? Kul. Hatar henne lite nu ;)



Sissy och mamy i gbg för några helger sedan


Im right over here way cant you see me?

2010-08-15 @ 22:31:17

Nu har jag jobbar 13h två nätter irad så har varit ganska död. Ett bra slut på veckan var gårdagens middag och dagens badning.

Carro hade lagat världens godaste buffé med vitchokladpaj som efterrätt. Efter det följdes många drinkar och dansande innan det bar av till Sociten. På "såsen" blev det mer drinkar och dansande så var riktigt trött när klockan väl blev två. Satt en liten stund vid TG och chillade innan jag gick hemåt. Inga skandaler  eller liknande trots att stans största rivaler var på plats men en jätte trevlig och rolig kväll:)

Angående dagens badning så skulle bara jag och Syster ut på en promenad när det visade sig vara sjuuukt varmt. Vid kåsa kastade av oss allt utom underkläderna och svalkade oss. Sen låg vi och solade i några timmar. På kåsa!! haha tur att det nästan var tomt förutom några barnfamiljer.

I veckan har jag inte mycket planer. Ska bara jobba två gånger om jag inte bli inringd. Kanske borde tänka ut en plan för mig liv under resten av tiden!? nee.


Hoome.

2010-08-12 @ 11:41:17

Haft några få men jätte bra dagar på Gotland. Mycket bad och chillande. En del solning och en utgång. Jag mamma Pappa moster, två kusiner (otto och frida) precis som förra året :) (-1)


Jag hanna och emma lyckades till och med få in min 16-åriga kusin på krogen ;)


Gotland here I coooome

2010-08-07 @ 13:43:09
Sjukt bra update. Men har vart ganska buzzy. Jobbat mycket och långa pass de senaste dagarna sedan vart iväg på kvällarna. I natt ska jag jobba igen 18 till ca 04:30. Sen drar jag hem tar en snabb dusch sätter mig i bilen och drar dirr till Visbyy! :)



Mina resekamrater för två veckor sedan + molly då!

Ska ha några mysiga dagar i stugan med mamma, pappa, moster och två kusiner. Utgång med hannie ska också hinnas med :) Ha det bra! /e


Tik Tok

2010-08-03 @ 19:49:48
näämen chaaa!!

famlijehelgen var lyckad. Vi bodde på hotell i Gbg och kollade in staden som turister, annars brukar vi mest hänga i typ nordstan och shoppa. Kul att se och mysigt att umgås med famlijen :)

Igår var jag ute. Blev en rätt tidig kväll då jag blev lite avtaggad men förfesten var jätte rolig!! :)

Dagen har spenderats med Matilda R och ikväll ska jag träffa några brudar som jag inte sett sen gottelandet. får zzee som jag känner igen doom. fan vad sugen jag blev på godis när jag skrev "gottelandet.."

eh ja. Hoppas allt är bra med er kära söta bloggläsare. I loowwe you <333