The new kid on the block / **first week

2007-08-24 @ 22:53:00


VISBY 2007.
sommarlovet gick så fort! vill ha meeeer!! ME WANT SUMMER!!
GRRthe new kid in the block.
VARBERG 2007.


FIRST WEEK:
söndag förmiddag. gotlandsfärjan gick vid tolv o vi hade packat hela da'n. hunden katten mamma pappa   o jag satt i den FULLA bilen. några sorliga sms sen bar de iväg ( utan ipoden som blev snott på festen dagen innan! :'( GRR! btw festen blev ju tillslut as najs! hände en hel del där.. , även om inte allt var bra, fick ju städa LITE sen efter men  faktiskt, SJÄLVA HUSET stog ju iaf!!:) haha! ).
men jaja vi kom till oskarhamn, åkte till mölnlycke, lämnade katten där o hämtade storkusse amanda o drog vidare till varberg.söndag blev de upptäcksfärd , gick uppe på fästningen o runt i staan o sen skulle vi till stranden men fick gå jätte långt för först var de nakenbad för tjejer jätte långt sen när vi äntligen var förbi de va de för killar! :S men tillslut hitta vi ju ett ställe:P
måndag o tisdag- shopping emmas juni lön finns nu inte längre o amanda är HELT pank ;)
till gina tricot vågar vi nu inte gå mer för vår ekonomis skull..'
tåg finns de ju här med, wooow sa jag o så tog jag hunden o kusin o drog in till gbg. hängde där till lördag o utnyttjade för ANDRA gången i år mitt guldpass! BRA KÖP DÄR GUMMEN!
lördag var de IKEA, måste ju handla massa nytt till lägenheten, övertydade pappa o mamy om massa bra saker vi behövde! :D  (bla en jätte fin tvmöbel som man bara kunde ha en platt tv i ooj synd..då var vi tvungna o köpa de åxå..hehe;) )


me and amäänd in warborg. heheeh. 


 peder skrivares skola i varberg är äckligt brun o första gången jag såg den jag ba EWWW men inne är den helt okej nyrenoverad o så, steffen va ju såklart finare men den duga.
kom dit i tisdags fick lite panik på måndag kvällen så ringde på en granne som går på skolan som jag tog sällskap me, skönt de annars hade jag  gått till fel hus o sen vilse o gash,de hade vart läskit!

nu har man gått fyra dar i skolan, verkar helt okej klass o så även om jag inte ens vet namnet  på alla en men jag vet iaf att de inte är nån bitch klass som Sp1e en gång var;) tycker ändå många verkar snälla och najs i klassen men får ju se när man lärt känna

.

hanna skrev så bra kommentar på den andra att jag fan åxå börja grina!! de va ju bara hissan vi mena skulle ta slut lixom! FAAN!! I MISS YOU I MISS YOU I MISS YOU!
inget slår EMMASochHANNASSHOW! den e fan de bästa som gjorts!! GO AMENO!
du är min bästabästa vän o hahah grusgropen o de där aldrig har jag hatat nån så mycket som jag hatade dej då fast kanske gjorde de att vi kom ännu närmre varann sen? :D
ÄLSKAR DEJ!
REAL HETNOSAR.         I             ALWAYS.de har inte gått en vecka ens här men de känns som om jag varit här i ett halvår typ! fast lägenheten känns itne som my place, fast alla mina saker är där o så! och mamma och pappa har fixar mitt rum fint.

btw snart ska jag åxå sätta upp emandjo's hederstavla på väggern ! :) vill föresten få uppdatering fårn min ö, så nu har jag tvingat jossan o skriva lite i sin bloggy..hehe;D miss ya.
/M.


the end is not near IT'S HEAR.

2007-08-18 @ 23:14:00

så var sommaren slut o jag hade flyttat.
känns så konstigt, alla ens kompisar o alla man kände alla ALLA är borta nu. Ir jag är borta från dom. jag sitter i en stad jag inte känner en enda männsika, jag vet inte vem någon är, jag vet inget om nån o ingen vet något om mej o alla andra som betyder något är fast på ön. jag saknar dom jag vill ha dom här jag vill ha med dom till skolan jag vill ha med dom i mitt liv här. men dom är kvar. dom kmr leva sitt liv där. jag kmr leva mitt liv här. deras kmr fortsätta som vanligt, iaf ungerfär , för de flesta men mitt  har jag ingen aning om hur de kmr bli, kanske bättre kanske inte men det kmr iaf bli annorlunda än förut inget kmr bli som de var, hemma på gotland.
men de jag hade där finns alltid kvar i mitt hjärta
o i mina minnen.
nu hoppas HOPPAS jag att allt blir bra här för just nu håller jag på att dö av tanken på första dagarna i skolan bara!! Tänker verkligen på Eva och Adam när Adam kommer inte där första dagen och alla tittar...åh ska bli läskigt komma dit helt själv inte känna nån.. nej ucsh vill inte ens tänka! jag som alltid iaf haft hanna med mej på allt jag gjort!! KOM HIT SAKNAR DEJ!


så för att citera hannas kommentar(som inte var hennes men ändå)


the end is not near IT'S HEAR!


  
älskar.


9 dagar...

2007-08-03 @ 20:38:12


image14


NIO DAGAR. :'(
OMG! om nio dagar flyttar jag! NIO! fatta hur kort de e!! NEJNEJNEJNEJNEJNEJ! de va ju hur länge som helst tillls jag skulle flytta!! den här sommarn har gått ALLDELDES FÖR FORT!! PANIK.

sen: fredag hemme hos mi ;D