VALBORG2010

2010-04-30 @ 12:20:20

Igår hämtade jag mamma och pappa på landvetter sedan åkte vi till mormor och morfar för lite mat. Är väldigt avundsjuk på mamma och pappa, guuuuuud var Hawaii verkar underbart!! Jag bara måste dit!! :D

Just nu är jag i skolan, det regnar ute och allt känns lite sugit men ikväll ska Matilda och Linnea ha STOOOR 20-års fest!!

TAGGA VALBORG 2010!!!


April 28

2010-04-28 @ 22:09:24

Smörgåstårta och fika hos mormor med kusinerna och moster var vad eftermiddagen bestog av. Trevligt. Mätt och go körde jag hem till Varberg igen och började stääääääääda. Ja, mamma och pappa kommer hem imorgon så måste se okej ut här hemma. Till och med tvättat deras lakan, måste ju ge pluspoäng?

Är inte alls avundsjuk på deras tre veckor på Hawaii och i CA! Jag vill också ha soommar!!!

Ska bli kul att de kommer hem så man får ett fullt kylskåp igen, men samtidigt så gav de här veckorna mig verkligen sug på att flytta hemifrån. Eller ja jag älskar läget på vår lägenhet så kan inte mamma och pappa skaffa något eget istället? haha
 
                                          SOOOOOOOOOOOOOOOOMMAR TACK!


Gothenburg

2010-04-28 @ 12:25:19

Hann inte uppdatera igår, fullt upp. Först var det skola i Halmstad. Körde ner med snyggfellan. Sedan vid halv ett körde jag från Halmstad till Göteborg. Fan va tid det tog! Kändes som jag aldrig skulle komma fram. Men det gjorde jag iaf. Hämtade upp min Kusin Frida vid hennes skola sedan drog vi inte till stan och shoppade lite. Köpte dock inte så mycket, sparar mig till London!

På kvällen kollade jag, Frida, Amanda och Otto på TV sen trängde vi ihop oss i samma säng (alla utom amandie som skulle plugga) och sov tajt men gott hehe. Skönt när alla gick iväg till sina skolor imorse och jag låg kvar och sov också ;)

Nu har jag gått med Maya, Ätit frukost, duschat och klätt på mig och snart ska vi till Mormor och fira henne på hennes 85 års dag.

Grattis till henne och till Matilda som fyller 20 idag <3


Don't say a word

2010-04-27 @ 00:44:29

Myskväll med mina babes, mat, raberberpaj och glass blev det. Riktigt nice as allways.
Idag har jag jobbat 12-20. Gick rätt snabbt med lagom mycket folk, så det var skönt. 

Nu lämnade nyss tjejerna my plaza och jag ska sova snart. Imorgon ska jag hämta Fellan 8.30 och sedan drar vi till skolisen i Halmstad. 

Hörs imorgon :)


En liten bild från sconesbakandet förra veckan

Bad Romance

2010-04-25 @ 19:57:05
Hahahahahha Matilda skulle ha en nykter helg för första gången på 5 månader. Gissa hur det gick?!

Hon kom, blev fullast av alla, sov hos mig och gick till jobbet, ännu full, kl 8 imorse. Men vi gillar det! (Y)

Kvällen började hos mig med tjejerna och drinkar. Sedan var det av till Cheers och sedan Oscars.  Synd att alla var typ 25+ ute igår, kände typ fem pers.. men förutom det så hade jag kul.

Idag har jag och Molly (som också sov här) varit och pantat burkar som legat hos mig sedan veckor tillbaka, handlat mat, ätit glass i solen, kollat i affärer och fikat i solen. Vid fem kom Matilda den trötte och mötte oss. Sedan följde jag och hunden dem hem till gettot där de bor. 

Nu ska jag försöka hitta någon mat här hemma, är huuuuuuungry!

I got a feeling, thats tonight's gonna be a good good night!

2010-04-24 @ 15:56:27

haha före och efter bilder, fast är lite större skillnad i färgen egentligen ;)




Idag har jag vart på Gina och köpt en klänning tills ikväll, varit på systembolaget, handlat mat och nu håller jag på att städar. Eller ja, tar en paus just nu var så sjuuuuuuukt tråkigt, men ändå känner mig rätt duktig. Ser fram emot kvällen! I got a feeling, thats tonight's gonna be a good good night! :D


Nyklippt&Slingad!

2010-04-24 @ 00:10:04

Jobbat 12-18 idag. Helt okej, hade rätt roligt med Carro och Emelie faktiskt.

Nu på kvällen har Felicia klippt mig och Matilda lagt slingor i mitt hår. Blev jätte bra :)
Malin kom sen och satt med en påskmust i handen och roade oss under tiden-

haha okej tog två bilder lite snabbt nu, inte så fina, men man ser att de är lite ljusare iaf.






Free Fallin

2010-04-22 @ 21:59:24
Hej på er!

Nu sitter jag nyduschad efter några timmars jobbande. Fy fan vi var bara två som jobbade med alla fyra luckor öppna och kön ringlade fan hur långt som helst. Alla kunder fick damp för att de aldrig fick hjälp och många gick för kön typ inte rörde sig. Själva sprang vi runt och stressade ihjäl oss men det verkade ju ingen fatta.

Sen har cheferna tydligen redan gjort sommarschemat, är sjukt orolig att jag inte fått ledigt när jag vill. INTE JOBBA MIDSOMMAR INTE WHEELS&WINGS (fre-lör) OCH INTE ONS-LÖR V.29! Sju små dagar kan jag väl få ledigt? :D

Felicia Waernqvist


jag och tre hetingar som var här och baked some scones igår kväll ♥

whan love takes over

2010-04-20 @ 18:12:38


Om 15 dagar åker jag till London!! 
 Ska åka dit med min kusiner och är borta onsdag till lördag :))

Header image

INGEN ASKA DÅ TACK!!!

Idag gick jag upp 6.30 för att köra maysen till dagmatten sen hem och göra mig i ordning och sedan köra och hämta Fellan. Efter det väntade roadtrip till Halmstad och skolan.

Var väl i skolan till två-tiden sen drog jag hem till Varberg igen, hämtade hundisen och tog en powerwalk.

Nu sitter jag och väntar på att få leka med Molly. Hon är på Mcdonalds och äter den tjockisen! haha SKII


Sexslav?

2010-04-19 @ 21:45:49

Just hemma från vattengympan då, hahah. Jag och Molly är fan coolast i stan!

Idag har jag varit i skolan, först lektion 9-12 sen var vi kvar efter lunch och jobbade med grupparbete. Var rätt seegt men tror jag börjar fatta lite vad dansken i min grupp säger nu faktiskt :O

hahahah vet ni det bästa idag då? fick sms innan. Från någon "Jonas i Gbg" han hade ett förslag att han kunde vara min sexslav på lördag på maskeraden i Göteborg. hahahhah!! Verkar vara en go kille han du, synd att det var till fel nummer ;( :P

Next: Hollywoodfruar & kolla på min vän Maria



Maria, Matildi, Molly och jag när vi jobbar med julmarknaden i CA


how to be friends..

2010-04-18 @ 15:50:16

jaha pardy at my place again. Grillning blev det, jag och fellie höll på att bränna ner hela huset lågorna var typ 1 cm från trä staketet men det gick som tur var bra. Efter att ha ätit årets första grillkorv började vi supa. Hann nog bli en hel del för när vi skulle gå vad jag inte riktigt på topp men det fixade sig efter ett tag.

Jag gick före hela kön till Oscars, jag är väl VIP gäst eller? Sen kom jag på att jag inte hade tillräckligt med pengar för inträdet, så fick gå ut igen och hämta sedan före kön igen..hehe stackars de som stod snällt i kön!

Sedan var det Oscars all night long. Får väl sammanfatta kvällen som OK, hade kunnat varit bättre. Haha föresten råkade jag glömma låsa, släcka mm innan vi gick, som tur var bor det bara snälla människor i Wabbe (Y)

Med mig hem fick jag iaf napp, en snygg tjej som hette Matilda GRR.

Idag ska jag nog städi lite och så hade jag tänkt träna men frågan är om jag verkligen orkar det? Jag tränade ju ändå i måndags..


Here without you baby

2010-04-17 @ 12:17:47
Kass update men varit busy. Skolan, jobbet, friendzz och SOLEN har upptagit all min tid.

I onsdags hade jag helday med Molly. Vi köpte lunch och åt nere vid fästningen och solade. Sedan gick vi hem till mig för lite cider. Blev dock ganska många plus någon drink så efter att ha sprunit ner till Campino och köpt Kebeb blev det utgång. Det var jag, molly och typ tio andra not so cool dudes. Men det var en riktigt trevlig dag :)

Även igår, fredag blev det utgång med Molly och Fellan. Var mycket folk ute faktiskt och snackade med många. Bland annat nåra killar som var i Wabbe för att spela in sin nya låt, kändisar!! ;);)

Var iallafall skönt med ett bra slut på gårdagen. Innan var det bara en jobbig dag, skola först 7.45 sedan kl 12 skulle jag vara tillbaka i Wabbe igen så fick köra som fan så skulle ALLA långtradare köra om varandra, jag kom bakom en traktor sista biten och hittade ingen parkering. Kom ändå typ bara 3 min försent men cheferna blev inte so happy..


Ikväll är det grillfest hos mig. Kanske, får se om vi orkar köpa grill, grilla mm. Annars blev vi ju typ bjudna på minst två grillfester igår av so cool boyz så då drar vi ju dit?

nej jag är fan ännu trött ska nog gå och lägga mig lite igen, gick ju faktiskt upp nio. KYSS


April 12th

2010-04-12 @ 14:01:34
Hejhej!

Igår var jag ute på en promenad i SEX timmar! haha, nej men jag och mayur träffade fellan och molly så satt vi på en gunga och hängde några timmar. Sen följde de med mig back to tha city hjälpte mig att städa upp lite sedan lördagen. Efter det köpte vi godis och hängde på torget. Tänkte sätta oss där och kolla folk men var typ noll personer ute så fick nöja oss med att kolla på varandra.

Idag har jag var i skolan en sväng. Skulle lämna in ett arbete som alla i gruppen varit klara med sen i torsdags men då kom en i min efterblivna grupp på att vi skulle gå igenom det igen och ändra och kolla stavfel IGEN vi har liksom gjort det massor av gånger!! Jag försökte tvinga dem att bara skicka in skiten, för vi allt är ju klart, men nono. Nämnde jag att jag smet efter 15 min? hihih (A)

Nu ska jag åka och hämta maya hos sin dagmatte och sen blir det nog lite diskning och städning här hemma. Kanske..

Ikväll ska jag och Molly på vattengympa! Vi kommer äga ut gubbarna och tanterna!




hittade bilder på några snyggingar på torget.



crazy night

2010-04-11 @ 12:38:16
gårdagen var crazy. Jag var väl den enda av alla tjejer som var här på förfest som vaknade i min egen säng efter idag (möjligtvis linnea också). haha, fan vi hann nog få i oss en hel del dricka innan vi drog vidare.

Själv var jag på cheers med de andra först sen skulle jag ta luft ute, började prata med några as konstiga killar med konstig dialekt (jag skrattade åt allt dem sa) sen försvann typ tiden och jag vet inte riktigt varför jag inte gick in på krogen igen men det är ju kul att stå ute några timmar mitt i natten också..

Idag ska jag bara ta det lungt, haft en jobbig vecka med grupparbeten i skolan, massa jobb och annat så har bara hunnit hem och vända. I fredags missade jag tåget från hamlstad med typ EN sekund, stog på perrongen när tåget körde! kom se 45 min sent till jobbbet..whooops

För typ 1 minut sen kom matilda upp och knackade på dörren i gårdagens kläder och fick som vanligt en chock när hon kollade på sin flaska, hahhaa alltid lika kul att se hennes min ;)
Dock lite synd om gumsan som har tappat sin mobil! Kanske är det tjuvfellan som har framme igen? Hon är värsta badgirl och snor mobiler. hihihii <3

oj då

2010-04-08 @ 11:11:40
Mail :  "skulle vi ses imorgon 8.15??" Ingen svar, klart som fan jag inte åker dit i onödan. haha inte någon annan heller tydligen..

Hej ,
 
Det känns ju väldigt bra, var är gruppen någonstans? Skull vi inte träffas idag? Har suttit här i datorsalen sedan kl 8:30. Vi skulle väl bli klara idag? Har alla blivit sjuka? Har alla försovit sig?

När kommer ni??
 
mvh
Tobias 

April 8th 2010

2010-04-08 @ 00:08:48
Idag har jag jobbat all day long. Sen vid nio tiden kom mallan hit och drack choklad och vi bokade båtresan till GOTLAND VECKA 29!! KOMMER BLI GREJT!! :D

Imorgon har jag full day. Först skolan i halmstad 8-11 sedan hem till varberg och jobba 12-20, sedan hem och duscha o byta om för att gå på lite chill/party med min gamla vindsurfing grupp. Kvällen tror jag i alla fall kommer bli rolig :)

Nu måste jag sova!

Kramar

FF

2010-04-06 @ 19:25:42

Att vara i skolan idag var ju sådär. Mina guldgruppkamrater och jag kom inte så långt eftersom vissa var efterblivna och vi var tvungna att förklara allt 470000 gånger den personen. Sen fattade man ju inte vad dansken och norsken (som gick efter 30min) sa heller, men whatevver. Nu är jag hemma, flydde vid två tiden fast vi skulle stanna till fyra. Jobbar hellre själv hemma och mailar.

Nu ska jag iallafall vara med tre snyggingar. Matilda, Malin och Felicia. De ska äta på Stantons, fast jag hann äta innan vi bestämde det så jag ska bara titta på så de får i sig ordentligt med mat!

Imorgon åker mina päron till Californien och Hawaii och lämnar mig ensam i huset, med massa mat (handlade upp hela affären innan), bilen och hunden.

..Fast hunden har jag redan lämnat in på ett pensionat tills på lördagkväll. Jag ska jobba hela dagarna och göra högkoleprovet på lördag ( varför undrar jag med!!) så blev så långa dagar för henne ensam.

Så nu är det fest hos mig varje dag!


Back again.

2010-04-05 @ 22:15:22
Nu är jag äääntligen i Varberg igen. Och när jag säger äntligen menar jag inte att jag längtade hem från Gotland utan att resan var såååå seg. Gick upp vid fem  och tog båt+bil sen var vi inte hemma förens vid sju på kvällen. Lämnade av min syster i stockholm, stannade massa gånger och lämnade min kusin i Göteborg så det blev en riktigt seg körning. 

Imorgon ska jag till skolan fast det är lov, ska jobba med ett grupparbete med en 35-årig svensk, en norsk och en dansk. Fy fan vilken dag. Hoppas iallafall att de andra är smarta och gör hela arbetet så jag slipper försöka fatta vad de säger..Bläää.  

Har mailat lite med mina kära gruppkamrater. Sedan  sammanställde svenne-tobias allt. Kul att han satt "kaninöron" på mitt i helgen kan jag inte, typ som att jag hittade på det (skrev själv inte så alltså)

Tobias: Kan till arbetet är klart.
Maria: Måndag hela dagen, Tisdag till kl 16 sedan tillgänglig alla dagar.
Anatloy: alla dagar, vi kan avtala å møtas på skulan
Emma: Tisdag kan jag bara.. annars jobbar hela veckan och "helgen kan jag inte".
  
haha gillade också starkt hans: "passar kl 9 eller är ni inga morrontuppar?

Klart jag är en morrontupp liksom! Kvackkvack eller?





4 April 2010

2010-04-04 @ 19:44:07
Idag var det IGEN (!!!) sjukt fint väder så har suttit ute och solat på bryggan och gått promenader. Sen var jag inne i stan och tog en fika med Hannie också.

Gårdagen var crazy. Jag och Hanna skulle ta en fördrink hos henne först men hon hade inte börjat göra sig i ordning när jag kom vid sjutiden så han med väldigt många fördrinkar.

Vi drog iallafall vidare till en fest efter några timmar. Den var riktigt konstig. Massa tjejer var utklädda till "playboys" och alla var sjukt fulla och heeeela villan var verkligen full med folk, i garderober, toaletter, tvättestugor, ja i varje litet utrymme så var det människor. 

Tappade såklart bort Hanna och de andra efter typ en sekund så gick runt och pratade med massa andra jag aldrig träffat innan, men det var väldigt kul faktiskt. Träffade bl a två olika killar som hade släkt i Tvååker (som inte kände varandra), Tvååker = big city?. 

Vid ett mötte jag Hanna och Anna i folkvimlet i huset så vi drog vidare till Hamnplan för att dansa. Krogen hade tydligen öppet extra länge så vid halv fyra tiden kom min snällis syster och hämtade mig och körde ut till stugan.

Imorgon bär det av mot Wabbe igen! Ska åka härifrån halv 6 på morgonen..perfekt tid att resa?

Glad PåSk!

2010-04-03 @ 17:57:05

Hej och glad påsk!

Idag har vi varit inne i Visby en sväng, kollt i affärer. Köpte en jätte söt bikini på HM och ett nytt nagellack. Sen hämtade vi upp Farfar och åkte tillbaka till stugan.

Jag och Frida bakade kladdkaka och mamma fixade maten. Det var jätte gott. Sen kändes det dock som om jag inte behövde äta på resten av veckan.

Efter påskmiddagen var jag, mamma, johanna och frida ute på en lång promenad i kvällssolen. Jag och frida satt ute på bryggan ett tag och solade också. Det är så mysigt här nu, bara vi på hela stranden.


haha här är en bild söt bild på maya sedan några år.

Nu ska jag fixa mig iordning inför kvällens utgång. Ska träffa Hanna vid sju, sen kör vi hårt. Krogarna har öppet till 3 i natt och typ alla alla ska ut! Tror det kommer bli riktigt kul!

Ses i dimman!


Påskris

2010-04-02 @ 16:56:32

Heeej!

Nu är vi framme på gotland i stugan. Kom igår natt, sov inte så bra eftersom någon ED ringde mig på okänt nummer och vägrade prata flera gånger men  förutom att jag är lite trött så är allt bra. 

Idag har jag och kusse gått en promenad i sumpmark, fick bygga en liten special bro för att komma över, allt för att plocka det bästa påskriset. Har även klätt det med fiiiina fjädrar.
Efter det satt vi ute och solade. Vädret är superfint och det är 16 grader!
 


Så här glada är vi över solen och påsken! hehe


Gotland

2010-04-01 @ 14:06:03

Heej!

Blev himla glad i skolan idag när vi kom in från andra rasten och varsin liten godispåse låg och väntade! Sen blev det lov och på tåget hem hade jag sällis med fellan. Grejt day.  

Nu är jag hemma en snabbis och äter och sen ska jag ner till tåget igen och hämta min kusse. Sen blir det gooootland

Hoppas på en helg med mycket sol och har även stora förväntningar inför festandet i helgen, förra året var sjukt kul med jätte mycket folk.

Jaja nu måste jag springa, men datorn följer med till ön så vi hörs!

GLAD PÅSK