Packar igen..

2010-03-31 @ 22:22:36

En mysig lunch på Asia Spa/Varberg stadshotell blev det. Jätte fint där inne, känns så lyxigt. Dock HATAR jag tomat och de var tomat över ALL min mat så det var inte så gott.. nästa gång får jag beställa utan tomat helt enkelt. 

Jaha då var det dax att packa igen. Drar till Gotland imorgon. Var egentligen inte så taggad men syster och kusin övertalade mig och berättade om allt awesooome de skulle göra och syrran hotade med att inte ge mig min födelsedagspresent om jag inte följde med, så jag bestämde mig för att åka med ändå.

Ska ändå bli mysigt med en gotlandsweekend i stugan igen. Borta torsdag-måndag. Kanske blir det utgång i helgen med, får se vad det blir :)


Måste iallafall hinna med att träffa min Hannie och kanske tillåter vädret lite häng på strandpromenaden, man kan ju alltid hoppas!


31 Mars

2010-03-31 @ 09:58:30
Godmorgon!

Idag ska jag äta lunch på Asia Spa med mamma sedan följer jobb 13.30- 19.30.

Innan dess tänkte jag kolla lite utbildningar till hösten, fast är inte så sugen på något speciellt men tänkte välja lite bara för att inte stå och inte ha något att göra.
Fast jag och Matilda (och nåra andra som tvekar lite) ska till Australien och jobba i höst så egentligen behöver jag inte tänka på det! hehe, fan vad kul vi kommer ha där!!


Ha en bra dag! Puss och Kram

RIP David

2010-03-30 @ 20:46:04

De hittade david i hamnen i varberg idag. Så läskigt! Undrar om han ramla eller om det var ett brott..

Idag har det varit en solig och vårig dag. Jag var ute två timmar på promenad med maya imorse. Stannade så hon kunde leka i apelviken, Kåsa och hamnen. Var riktigt härligt!
(Är även glad att hon inte fick upp något spår på människan i vattnen..) 


Efter promenaden kollade jag på Fame och blev så danssugen så var tvungen att plocka fram tåskorna och jazzskorna och köra en stund. Fan tänk att man levde för dansen i flera år.

Alla kompisar dansade och så fort man var med kompisar och hade tillfälle dansade man. Hemma hos någon, dansskolan eller i lokalen på området. Hade alltid någon uppvisning på G eller så var det träning inför tävling. Och utöver det hade man ju danslektioner 6ggr i veckan. Det var tider!

På söndagar hade jag dansförbud för att hinna med att göra läxor och plugga. haha. saknar det ibland, fast vet inte om jag hade pallat tempot längre ELLER kläderna.

haha nu måste jag vara nostaligsk och ge er lite bilder från en dansshow år 2006

                                                                     my lovely balettskor



snyggaste kläderna


vår hiphop grupp "Point" som vi tävlade i


Svansjön


Jazz


Step , Riverdance



logen


logen


20-års feeeest!

2010-03-29 @ 10:08:12
Lördag kvällen spenderades in my house. Jag gjorde lasange all by myself och tyckte den blev rätt god faktiskt!
Fick fina presenter av brudarna och hade jätte trevligt. Efter ett par timmat kom boysen också med en presse och sen blev det party till halv fem. Vet inte riktigt vart de sista timmarna tog vägen tiden bara flög away!
TACK FÖR I LÖRDAGS ♥

Dock trodde jag att min mobil försvann så var inne hos grannen och letade efter att alla gått (vi var där en stund i slutet). Partydödaren nummer 1, stängde av deras musik och gick runt och letade och ringde haha.

Dagen efter skulle jag jobba och eftersom min mobil var borta kunda jag inte ställa någon klocka. Sov i en timme så gick upp klockan 6 så jag inte skulle försova mig, städade och åt resterna av lasangen och kollade på tv. Då var jag as pigg, det var jag inte när jag jobbat 11-17 dock. Förlåt alla kunder som fick fel mat och fel växel!

Lagom tills min mamma ringt och spärrat telefonen och vi bestämt oss för att den var snodd får jag tag i Felicia som säger att hon har två mobiler..

Jag är iallafall glad att min mobil is back, ringde tele2 och de kunde efter mycket om och men låsa upp den utan att skicka nytt sim-kort! Skööönt! kände mig helt handikappad, EN HEEL DAG utan telefon!

Nu sitter jag i skolan i Halmstad, min första lektion var inställd så börjar 13 istället men hittade en klasskompis som hade tillgång till ett rum med datorer. Nice.

Har en lunchdejt klockan tolv, bara två timmar kvar..

Puss och Kraaam

Spring och våfflisdag!

2010-03-25 @ 21:56:25
Idag kom våren till Varberg!

Började dagen med en lång promenad med Maya (hundisen) och höll på att dö för att det var så varmt. HELT TIO GRADER!! ( haha i usa så grät vi typ när det var 14 för att det var så kallt:P )

Efter det klädde jag på mig lite mer ordentligt och gick och handlade mat och tog en sväng till systemet. Syssis hade inte vad jag skulle ha men kände mig tvungen att köpa lite ändå så jag inte fick gå mobbad ut.. 

Åt lite äckelnudlar innan jag mötte upp molly, matildi och fellan. Vi tog en fika, kollade affärer och satt och solade lite smått på torget innan jag drog till Asia spa för att färga fransar och ögonbryn och noppa ögonbrynen.

Blev helt okej, hon som gjorde det var bra. Mina ögon brukar svida sönder när man färgar fransarna men nu kunde jag se typ bara en minut efter att hon tagit bort färgen :)

hehe före och efter, inte bästaste bilderna men nu syns ögonbrynen iallafall :)

Pappa och jag drog sedan till Falkenberg för att fixa lite saker.

Tillbaka i Varberg några timmar senare gick jag på Gina, Vila och onyourMind som hade kvällsöppet och erbjudanden i varberg och shoppade lite :)

Nu har jag precis tryckt i mig föööör många våffflor! Men gott är det och man måste ju passa på när man typ aldrig äter det annars.

Hoppas ni också haft en bra dag!
Imorgon är det skola i Halmstad som gäller för min del!

KRAM


Don’t Stop Believin’

2010-03-24 @ 13:56:50
Heej! :)

Idag började jag dagen med att ut och spring. Har nog inte sprungit sedan jag kom hem från USA i slutet av december så det var ju typ ett skämt.
För det första tycker jag inte om att springa i stan, så jag gick till påskbergskogen, som tar typ 15 min sen sprang jag typ i fem meter kändes det som, höll på att dö lite. hehe, sen gick jag hem igen, men går kanske liiite bättre nästa gång.. ;)

I kväll ska vi (jag och min familla) till Göteborg och fira min kusse Amanda som fyller 18! Ska åka en sväng förbi mormor och morfar och ta en fiki också.

Jag och mamma var och gjorde lite ärenden på stan innan och ska göra några till snart, måste köpa en bok till skolisen mm..måste bara vila framför datan ett tag ;) 

Kram 

malin säger: "i love malin"

2010-03-23 @ 20:54:55
Hej alla läsare!

Ursäkta min dåliga update. Tänkte skylla på vädret eller att jag inte haft tid eller något, fast inget av det skulle ju vara sant, så whatevver, here I am!

Vet ni vad jag har gjort? Börjat plugga!
Eller ja, typ en kurs i två månader bara, men känns ändå bra. Längtar mest till studiebidraget<3

Annars har jag varit i Borås en sväng och kollat läget, varit Halmstad (där jag tydligen pluggar) och festat lite i vabbe. Firat min birthday och så. Idag har jag gjort några ärenden på stan och tränat. 

På lördag ska jag ha 20-års fest!
Har dock inget att ha på mig till dess, så ska försöka hitta något typ imon..

Ja whatevver, ville bara säga hej. Ska uppdatera lite bättre nu igen, förstår att ni blir sura när ni inte får er dagliga update! Förlåt gummsisar!

Åh nu är lovet i Chamonix slut och de andra har börjat skolan igen. Utan mig! Känns konstigt!!



Saknar det!


20 år!!

2010-03-19 @ 13:14:56

GRATTIS TILL MIG!




Nu ska jag till systemet, hoppas jag får handla :D


We made our way along the river, and we sat down in the grass by the Eiffel tower

2010-03-17 @ 14:34:45


PARIS JE T'AIME!!


Åh har haft sånna underbara dagar i Paris! Kollat på massa sevärdheter, ätit på restauranger, shoppat och suttit och solat och promenerat längst Seine. 

Var ute och festade också, skit vilket nattliv! Tyckte det var galet i Chamonix men Paris var tusen gånger bättre. Hur ska jag någonsin kunna tycka att det är roligt i vabbe igen?  









Paris är efter den här helgen min favorit stad, riktigt stor och händer mycket fast den har ändå charm och ett lugn på något sätt. Människorna är jätte trevliga. Paris Je t'aime!


Last day in school!

2010-03-12 @ 10:22:39
Idag är det sista dagen i skolan! Känns lite tråkigt faktikt nu när man kommit in i det, men roligt att ha Paris resan att se fram emot :)

Iförrgår var jag ute, roligaste kvällen på hela tiden och i går var det bowling som gällde, kul det med :)
 
Är så seg på att lägga upp bilder så resten får nog komma när jag är i sweeden igen!

KRAM EMMA

Paris restaurants, morning croissants, living for the day worries far away

2010-03-10 @ 10:31:42
Åh det blir Pariiiiis!! :D

Åker på Lördag (bestämde oss för flyg ist, orka sitta på ett tåg i 5-6 timmar) och sedan hem till Sweeden på Tisdag kväll!

See ya then!

Nu är rastisen slut, glömde bort bloggen lite..men hörs kanske imon igen!

KRAMAR!

Walks along the seine laughing in the rain

2010-03-06 @ 16:06:56

Sallut!

Nu är jag inne på Mcdonalds en sväng för internets skull. Solen skiner och vädret är skitfint ute, stör mig dock lite på det eftersom att innan idag när jag försökte vara ute och åka snowboard och var det snö, blåsigt och kallt..

Ska strax hem och duscha och äta något sedan blir det utgång ikväll igen! Likelike!

Sista helgen här föresten! Får passa på att njuta!

Sen det där när jag kommer hem exakt är inte riktigt bestämt..
Jag och Princillia pratade lite om att åka till Paris några dagar innan jag åker hem men blir svindyrt med tåg och hotell sen måste vi ju äta och så också, men är sjukt sugen!! 
Så kanske kommer jag hem nästa lördag, eller kanske några dagar senare.. ;) 




xoxo


2 Mars

2010-03-02 @ 16:20:01

Fan nu har tre av våra fem lampor i lägenheten gått sönder. Ofta vi tänker lägga pengar på nya glödlampor? Nej vi får ha det lite mörkt istället. I badrummet står nu en liten skrivbordslampa mitt på golvet och sedan har vi en stående lampa som vi flyttar runt lite..

 

Ja whatevver, tror inte ni är så intresserade av det,, däremot kanske ni vill veta att jag blev fan RIK på att gå ut igår! Tjänade 500 kr!  

 

Det var happy hour när me and Princess kom, så började med att köpa ett par drinkar.  

Efter ett tag kom en kille och frågade om han fick dansa på vårt bord (var på ett ställe typ som nyfiket, alla satt vid bord och snacka och gick runt lite bara). Vi ba ”jaha kanske de..” sedan sa han, ”alltså mina kompisar satsade 200 euro om jag gjorde det i bar överkropp, ni får hälften av pengarna”. Då tyckte vi att det var HELT OK.

 

Efter lite dansande för hans del flyttade vi över till deras bord och inkasserade 100 euro (1000 kr). N.A.J.S!!

 

Sedan bjöd de oss på drinkar resten av kvällen tills vi tröttnade på dem och drog vidare för att dansa.

 

En rolig kväll med massa människor från England, Frankrike och några från Sverige. Själv körde en as cool, fin blandning av språken. Ni skulle hört mig!

 

Idag är jag helt borta typ. Blir nog en hemmakväll.

 

Puss&kram Emma


Monday in france

2010-03-01 @ 12:23:45

Heeey! :)

 

Helgen har varit bra, tog lite kort faktiskt så det kommer upp nåt här och sen på fejjan tänkte jag äntligen lägga upp några också.

 

I fredags efter skola och boarding var jag ute och åt med Princillia och Madelein på en kinarestaurang. Det var gott och trevligt. Dock fick vi vänta i 40 min på bord (de sa hela tiden, vänta tio min, vänta fem, alldeles strax för att vi skulle stanna..) fast det var det värt.

Efter curry kycklingen åt jag en efterrätt, glass med kakor, och sedan satt vi kvar och snacka med nåra britter som bjöd på dricka.

 

lördagen tog vi bussen iväg kl 9 till Le Tour för skid- och snowboard åkning. Blev en heldag med kanonväder (var helt red i ansiktet sen på kvällen, tänkte inte på att smörja in mig..). Jag och Madde åkte ner till Schweiz och käka pizza. Kul att besöka ett nytt land, såg ifs likadant ut som på andra sidan berget i Frankrike, men ändå.

 

Vid fem tiden drog vi oss hemåt, helt slut. Hemma väntade Princillia med tre kompisar så jag duschade lite snabbt sen blev det några drinkar innan vi gick ut och käka ostfondue. Var as gott, i början, sen efter 27 brödet doppat i ost så var det rätt äckligt faktiskt..

 

Sedan blev det ut och supa lite till. Gick till Chambre neuf och festade loss.

 

söndagen hade jag också tänkt åka snowboard men vädret var riktigt dåligt, åkte upp på ett berg och när jag skulle ner igen fick jag typ panik. Såg bara vitt överallt och bara en meter framför mig, snön och dimman var liksom everywhere. Usch. Åkte bara ner och sen hem.

Skulle på någon vandring med skolan på kvällen men jag pallade inte gå runt på bergen i renget så stannade hemma och kollade på en film istället.

Nu har jag precis slutat skolan och ska hem och laga någon avancerat mat. hm, pasta, pasta, pasta eller bagge? Får se vad jag hittar på ;)