I am woman

2010-05-31 @ 15:36:43
Hello :)

Vad gör ni?

Jag håller på att städa min garberob. Har fyra och en halv, mamma tvingar mig att låna minst en till min syster under sommaren. Nu har jag städat och städat, tryckt ihop kläderna, slängt fem överfulla påsar med kläder och allt jag kunnat fixa är en halv tom gaderob. Vad är det för fel på att bo i sin väska en liten sommar liksom? ;)


PÅ TORSDAG NATT KOMMER HANNA OCH SARA HIIIIT :)

Morsdag!

2010-05-30 @ 10:33:53

Lördag kvällen var jätte rolig med förfest hos mig och sen Oscars. Mycket roligt folk ute och sedan fick man ju napp på Matilda på natten igen! Idag stavas det dock Söndagsångest!!!!

Har jobbat varje dag så lite dålig update. Idag är det iallafall Morsdag så vi ska till Göteborg och fira med släkten. Känns sådär just nu men får hoppas jag vaknar till lite framåt eftermiddagen.

 Åh föresten, Sex and the city 2 var as bra! Den måste ni se :)



Sex and the city 2

2010-05-27 @ 18:23:56

Hej!

Idag har jag jobbat mellan 11-15. Ett kort och gott pass kan tyckas men skit varmt, skit mycket folk, ont i huvet och fick panik när ingen kunde ta mina jobb tidernär jag ska till Kreta. Stannade kvar en timme efter jobbet och ringde och trackade alla och nu verkar det vara fixat. Hoppashoppas!! Det är en ny som måste jobba natt men vafan nån gång ska ju vara den första?! Snääälla säg att det är okej att hon jobbar?!
Cheferna skulle tänka på det..VAD ÄR DET ATT TÄNKA PÅ LIKSOM?!

Åh ikväll blir det mys med Sex and the city 2 på bio med brudarna (Kreta gänget). Ska såååååklart bli roligt! :)




I just can't get enough

2010-05-26 @ 23:00:25

Nej nu har jag varit i Sverige i näääästan TREEEEE veckor! Dags att ge sig ut på nya äventyr!!
 Bokade just resan som avgår den 11 juni. Den här gången bär det av till Kreta med Felicia, Matilda och Linnea. sol, bad & dinkar! Ser fram emot resan, ska bli så kul! ♥


hey soul sister!

2010-05-25 @ 14:36:57

tjoho!

Tentan igår tror jag gick bra? Hoppas det!!

Idag stog jag en sovmorgon, gick till ströget och lunchade med Mamy och vid 16 börjar jag jobba. Hade tänkt träna och städa mitt rum innan men känns lite tajt nu, klockan är redan halv tre..Hm städa eller träna? ..eller inget?

Åh nästa vecka kommer mina fina vänner Hanna och Sara hit!! Ska bli så kul att träffa dem!

Hahahhah Kolla in snyggingarna här:


17 år -bad girls? hahaha







15 snart 16 år


TENTA

2010-05-24 @ 11:32:56

Min första tenta. kl 14-19. Underbart!


23 Maj 2010

2010-05-23 @ 19:42:00

Kvällen: Alla hetnosar var hos Fellan och förfestade. Var kul. Lite problem med musiken emellanåt men gott godis och popcorn. En cykeltur till staden och sedan Oscars. Jag Molly Fellan och Hanna dansade och hade kul. Var väldigt lite folk ute bara.. Lite tråkigt. När klockan närmade sig två hade jag skit ont i fötterna så jag och Molly gick till TG och åt körv och pommes. Alldeldes för mycket. Sedan följde Molly med mig hem och sov. Myyyys *ler* *ler* *ler*
Linnea och Matilda var borta hela kvällen men de var tydligen på cheers?

Idag vaknade jag och frun vid 9. Hon åkte en stund senare, jag tog en dusch och sedan har jag pluggat konstant (förutom mat pauser) tills nu! PUH! Jag känner mig helt hjärn död..
Hoppas jag kommer ihåg någon till imorgon!


rip mina strumpbyxor & tröja efter förra helgen.


Summertime.

2010-05-22 @ 13:14:25
ÅH nu har jag äntligen läst ut min bok!! Ska gå en promenad med hunden i det soliga vädret nu, sedan väntar mer pluggande och ikväll är det FEST! Ska ha en vit klänning. Vi kör på sommartema idag allihop. För det är ju faktiskt sommaaaar!! :D 

Jobbaaa

2010-05-21 @ 11:34:09
Hej!

Idag gick jag upp tidigt så jag hann läsa lite och nu bär det snart av till jobbet tills kl 19. Sen hoppas jag det händer något kul ikväll :)


min favvo boook, så himla kul att bara läsa läsa och läsa och aldrig komma någonstans!


Pluggiiii

2010-05-20 @ 19:47:52
Idag har jag och min älsklings bok på 1000 sidor spenderat dagen ihop. Har läst och läst och läst men den vägrar ta slut! Har gått några promenader med Maya och Tränat också.

Har börjat träna på she shape med mamma. Kan dock inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Det är ju bra och så men korta pass (30 min) och lite konstigt. Man är i en maskin 1 min sedan står man och gör vad man vill på en stepbräda 1 min sedan tillbaka till maskin osv. Känns så fult att vara vid stepbrädan. Fast alla är typ tjocka och 50+ så man är ju bäst, vilket känns bra! Sen är det ju sjukt nära mig också! Tar 1 min att gå dit!
Ska gå mina två gratis veckor men sedan vill jag nog inte fortsätta..tror jag.



And then he told me the story that I heard before, How he fell in love with a Dallas whore

2010-05-19 @ 19:43:56
VÄÄÄRME IDAG!!!

Inte för att det spelade mig någon roll. Jag tog tåget 7.21 till skolan och kom hem 16.35. lååååång tråkig och hungrig dag, framför en dator. SUGIT! Glömde pengar så kunde inte äta. Den 30-åriga dansken bjöd hem mig att äta hos henne men jag avböjde konstigt nog..

Sen skulle jag träffa fellan och äntligen få leka lite i solen, så kom jag på att jag och mamma bokat in oss på ett träningspass, sööög. Eller ja det var helt okej men var inte så taggad.

SÄG ATT DET ÄR SOLIGT IMORGON?!?!? skulle va så typiskt om det regnar imorgon när jag är ledig.

Hoppas iallafall ni har solat och haft det skönt ♥

Dont stop Belivin

2010-05-18 @ 11:23:29
jaha..Igår var jag i skolan hela dagen sen var jag med habibisarna hos matilda. Idag ska jag jobba 12-20. Spännande? Nej inte så.

Har fått mitt sommarschema, sög rätt hårt. Jobbar typ 11 dagar i månaden, vilket betyder att jag är ledig typ 20 DAGAR i månaden!! Visst skönt, men jag behöver pengar. Jag vill resa resa resa mer mer mer. Blir så uttråkad av att vara hemma och jobba och gå i skolan. & hur fan ska jag ha råd med det när jag redan rest upp allt jag sparat??

3 månader i USA, 1 månad i Chamonix, Warsawa, Paris och London , jag är sooo not klar!

Jag ska sno allas TG TIDER I SOMMAR !! Watch out bitches! ;)


Crazy little party girls.

2010-05-16 @ 16:17:29

Lördagkväll. Jag Matilda Molly Michaela (&felicia en stund) var hos Matilda och förfestade. Roligt! Sen cykla ner till stan. En person försvann lite på vägen men hittades senare. Dansa på cheers. (Var rätt tråkigt där måste jag faktiskt säga. Oscars nästa gång!! ) Äta nattmat på TG. Gå på efterfest. Dricka liiiite mer. Sova fyra stycken i samma säng. Gå hem morgonen ( i högklackat och trasiga strumpbyxor genom stan.. ) 

Idag är jag trött, har skrapsår och blåmärken men har iallfall hittat den där dumma PUK-koden! (fan har man bara tre försök att skriva Pinkoden på mobilen för?? )

Förutom att krogen som vi var på i typ en timme sög, hade jag en väldigt rolig kväll!! crazy little party girls how i love ya! 


Defying Gravity

2010-05-15 @ 17:15:48

whoohoo here we come! Ännu en Party kväll med Molly och Matilda!!
Snart ska vi ut och dansa och spana in boyzz :D


Fylletreorna (Y)

2010-05-14 @ 20:24:14
hahahah jag kan inte sluta skratta åt alla roliga fulla treor som sprang runt på stan idag. Så fult klädda, helt borta och på jobbet när vi serverade dem stod de och snacka med främligar om allt mellan himmel och jord så att säga. Hade egentligen en hemsk dag med sjukt mycket att göra, fick LUNCH vid 16.15 (!!!!) så höll på att svimma typ men treorna var så roliga så det gjorde min dag (Y) Till och med en som fråga chans idag, höll på att skratta ihjäl mig!!!!!! Sen hörde jag om en viss person som åkt till fylle cell mitt på dagen haha, lyckat!

Nu ska jag strax iväg med mina habibis och ta en cider på cheers i solen! Likie likie 

Puss på er <3 

Habibis 2night.

2010-05-14 @ 08:23:15

Jobb 10-19 sen ska jag träffa mina hibibis Matilda och Molly :)

Min kusin

Helena Kvarnström was born in Sweden and grew up the United States, Canada, and the UK. Her photographs are an attempt to investigate and negotiate meanings of home, nostalgia, and intimacy while being in constant transit. These images were taken in London, Ontario, Los Angeles, and Paris. Her work has been part of numerous group shows at galleries such as Cherrydelosreyes (Los Angeles), Space 1026 (Philadelphia), and Tattfoo Gallery (New York), and recently Studio 19 in Massachusetts (who represent her).

thursdaaay

2010-05-13 @ 16:18:39

Kul kväll igår! Slutade jobbet en timme tidigare så kom snabbt till förfesten och var på Oscars innan halv tolv.  Var mycket folk och jag och molly fortsatte med vår nya grej - att sätta oss ner och leta snyggingar, vilket slutar med att vi bara sitter och kommenterar hur fula alla är, haha. Kvällen gick sjukt fort bara! Lite synd, fast borde ju innebära att man hade roligt? :)

Idag har jag jobbat 11-15.30. Var slappt och skönt, ingen stress.



Robert Pattinson, min pojkvän fyller år idag- hälsa honom grattis! <3


Surf's up på Oscars!

2010-05-12 @ 11:36:01

Nu ska jag snart springa till jobbet, vi stänger kl åtta sen ska vi städa efteråt och jag ska fan städa snabbt! Max en halvtimme får det ta, för sen är det Surf's up på Oscars! Har lagt fram vad jag ska ha på mig och packat väskan så nu är jag iallafall förberedd!

Ses vi på Oscars ikväll?




fööör hett!


Out of sight, out of mind.

2010-05-11 @ 19:50:47

Seeeegt grupparbete i skolan idag. Nu har jag tråkigt men är för trött för att göra något. 


 
Nu har vi gjort allt vi inte borde för lång tid. It's time.


Hide and Seek

2010-05-10 @ 20:34:10

Tillbaka i skolan i Halmsatad idag. Efter det var jag hemma och pluggade en stund och sedan gick jag och mamy på schlager gympa på Friskis&svettis. Sjukt mycket folk så var rätt trångt, men kul.


                                                                     buckingham palace



London baby!

2010-05-09 @ 21:46:49

Har ju rest en hel del det senaste året, Warsawa, New York, Californien, Las Vegas, Chamonix, Paris och nu London. Visst har jag tröttnat på de jävla flygen och säkerthetskontrollerna men annars är det ju lika underbart varje gång! Att resa är fan bland det bästa som finns!

I alla fall dagarna i London var som ni förstår väldigt bra. Vi hann med massa sightseen, restauranger och shopping! Love Primark säger jag bara! As fina kläder, skor assesoarer mm jätte billigt! New Look är nu mera också en favorit affär. I London köpte jag skinnjacka, fyra par skor, klänningar, linnen, t-shirtar, jeans-shorts mm, jag som inte skulle shoppa så mycket? haha är i allafall väldigt nöjd och dit kommer jag åka igen!

Tack Amanda Frida Otto och Johnny för en bra vecka :)



ännu en tröja med en ny stad!


L O N D O N

2010-05-05 @ 08:11:09

Nu drar jag & mina söta kusiner till London!




Lämnar faktiskt datorn hemma, är så trött på att bara runt på den, men vi hörs igen på söndag, hoppas ni får en trevlig vecka, det ska jag ha iallafall ;)


Tylösand,Laholm & helsingborg!

2010-05-04 @ 22:08:12
En jätte trevlig road trip med mina habibis igår! Tylösand, Laholm och Helsingborg var bl a mål på vår lilla resa! Tylösand är fiiiiiiiiiint, laholm sög och helsingborg är niiice, synd att alla pratar skånska bara! haha ;) Hade iallafall en riktigt trevlig dag. Tack Matilda och Malin!


mina habibis <3


nu håller jag på att packar (vilket jag haatar!) men imorgon väntar LONDON!!


Road Trip

2010-05-03 @ 09:58:58

Med obästämt mål drar nu jag Matildis och Molly på en road trip denna solig dag!

Det här kan sluta hur som helst ;)






M A J

2010-05-02 @ 19:58:11

sjukt rolig helg. På Linnea&Matildas 20- års fest blev det först god mat. Efter det kom tipspromenad om dem. Jag kunde dock typ noll frågor men på något sätt var det jag hade priset (en kort på L&M med deras autografer..) i luvan när jag gick till morgonen dagen efter..Hur gick det till undrade jag med när jag fick en hård kant i huvudet av att dra upp luvan dagen efter!!

Efter mat och tipspromenad blev det presentöppning och sedan började festen! Jag hade jätte roligt! Krogen i typ en timme hann vi också med :)

Efter jobbande i sju timmar dagen efter var jag skit trött men det var ju lördag kväll! Jag Malin och Felicia körde hårt dagen efter med med start hos Malin och sedan blev det en rolig kväll på Oscars! :)



Felicia & jag i fredags

Idag har jag mest chillat, gått en långpromenad med Maya, pluggat lite och firat mamma och pappa på deras 21-åriga bröllopsdag <3

Imorgon väntar roadtrip till okänd plats med två vänner..fortsättning följer då ;)

Tack för en trevlig helg alla!