Jag vet att du inte menade det så, men något du sa gör mig så rädd.

2009-07-21 @ 23:32:41


Torsdagskvällen spenderades med Billy. Karuseller och hopptorn på hela torget. Billy och jag åt på Harrys och sedan blev det lite shopping. Riktigt trevligt!

Helgen blev lyckad men ändå inte. Jag kom så långt som till någon krog och var lite väl drucken på lördagen. Men min älskling följe mej så snällt hem till sig. Bästaste 09.

Jag, malin och matilda har nu bestämt helt om USA. Det blir faktiskt av! ska boka nästa vecka, sen så!
Kommer inte känns verkligt förens man verkligen har biljetterna.
Känns väldigt roligt att ci ska åka alla tre också :D
jobbjobb

2009-07-15 @ 13:11:01

Vaknade sent idag. Skönt med sovmorgon men nu har jag sovit bort hela dagen känns det som. 
Idag blir det jobb vid fyra. Ska nog tvinga ut mig själv på en jogging tur innan dess, var ett tag sen nu. Annars ska jag nog inte göra så mycket mer. Får se om Billy kommer förbi på sin lunch så ska jag umgås med honom lite (:


åh vad jag älskar dig

2009-07-15 @ 00:46:43

hittade en bild från ayia napa! gud vad roligt och sjukt det var där!
5 månader och tre dagar! jag älskar dig!

Ledig dag

2009-07-15 @ 00:42:09
Dagen spenderades med malin. Vi gick i affärer en stund och sedan beställde vi våra balbilder på expert. Jag bestämde mig tillslut för en liten av varje. Ska nog köpa någon större senare som jag kan rama in men var tvungen att tänka på det lite först. beslutsångest.

Vi drog vidare till det nya glasscafét och prövade italiensk glass. Den var riktigt god.
Efter att ha suttit kvar och stekts i solen utanför cafét några timmar kom matilda ner och vi drog vidare till Campino för kebab. Jag, matilda och malin var sen hela kvällen, pratade mest om framtiden. Vi har planer på Usa nu i några månader men får se vad som händer! Skulle vara riktigt roligt!  

16-23

2009-07-07 @ 13:50:00


Klagar på att jag fick för lite tider i sommar, sen när jag väl ska jobba är jag bara sugen på att vara hemma! haha. Men ska dit snart och tjäna in lite pengar iaf ;)

Början och slutet.

2009-07-06 @ 15:41:03
Denna sommar är konstig. Första sommarn som inte är ett sommarlov. Jag låtsas som om det är ett vanligt sommarlov och jag ska tillbaka till skolan, gud vad jag önskar att det verkligen var så!
Men nu är allt det över.

Ayia Napa var sjuk kul! Solade på dagarna på stranden eller vid poolen, gick ut och åt varje kväll med tjejerna eller med Billy, och förfestade på hotellet, sedan utgång. Grabbarna Grus var ju det bästa, men skumpartyt på blue moon var också sjukt kul. Älskar att bada och dansa, och det kändes verkligen som om man gjorde båda! (:

Balen var också rolig. Kul att klä upp sig så fint och se alla andra. Åh alla var så himla söta och stilliga!

Studenten var också rolig. Champangefrukost och Grillning, fotografering, Mingel med alla treor, sedan utspring och sedan alla blommor. Åka flak (som var sjuk kul) och sedan mottagning på Resaturangen Grappa, precis under oss. Till och med släkten från USA var där. Sedan den finaste förrätten, GODASTE maten och snyggaste tårtan!
Fina presenter väntade på presentbordet och jag blev väldigt nöjd med dem alla!
Kamrorna blixtrade mer än någonsin hela dagen, blev nästan jobbigt, men de fick sin höjdpunkt när Billy kom. Hann knappt hälsa på honom innan vi skulle ställa oss si och så.
Efter mottagningen bar det av till Harrys där Billy och några av hans kompisar satt och söp innan Oscars som var slutpunkten på dagen.
På Oscars vimlade det av vita mössor och alla var så glada!
Dagen efter var det skolavslutning och sedan åt vi på Harrys med klassen. På skolaavslutningskvällen var vi först hemma hos Mimmi, där vi bjöds på tusentals goda rester från hennes student och sedan bar det av till socitén. Även skolaavslutningen var en mycket bra dag :)

Nu jobbar jag några gånger i veckan, har varit på stranden flera gånger med kompisar, grillat och festat några gånger och är med Billy så mycket det bara går!

Vill inte att sommaren ska  ta slut, men vad kan man göra? Det blir början på något nytt:)


Puss och Kram