Början och slutet.

2009-07-06 @ 15:41:03




Denna sommar är konstig. Första sommarn som inte är ett sommarlov. Jag låtsas som om det är ett vanligt sommarlov och jag ska tillbaka till skolan, gud vad jag önskar att det verkligen var så!
Men nu är allt det över.

Ayia Napa var sjuk kul! Solade på dagarna på stranden eller vid poolen, gick ut och åt varje kväll med tjejerna eller med Billy, och förfestade på hotellet, sedan utgång. Grabbarna Grus var ju det bästa, men skumpartyt på blue moon var också sjukt kul. Älskar att bada och dansa, och det kändes verkligen som om man gjorde båda! (:

Balen var också rolig. Kul att klä upp sig så fint och se alla andra. Åh alla var så himla söta och stilliga!

Studenten var också rolig. Champangefrukost och Grillning, fotografering, Mingel med alla treor, sedan utspring och sedan alla blommor. Åka flak (som var sjuk kul) och sedan mottagning på Resaturangen Grappa, precis under oss. Till och med släkten från USA var där. Sedan den finaste förrätten, GODASTE maten och snyggaste tårtan!
Fina presenter väntade på presentbordet och jag blev väldigt nöjd med dem alla!
Kamrorna blixtrade mer än någonsin hela dagen, blev nästan jobbigt, men de fick sin höjdpunkt när Billy kom. Hann knappt hälsa på honom innan vi skulle ställa oss si och så.
Efter mottagningen bar det av till Harrys där Billy och några av hans kompisar satt och söp innan Oscars som var slutpunkten på dagen.
På Oscars vimlade det av vita mössor och alla var så glada!




Dagen efter var det skolavslutning och sedan åt vi på Harrys med klassen. På skolaavslutningskvällen var vi först hemma hos Mimmi, där vi bjöds på tusentals goda rester från hennes student och sedan bar det av till socitén. Även skolaavslutningen var en mycket bra dag :)

Nu jobbar jag några gånger i veckan, har varit på stranden flera gånger med kompisar, grillat och festat några gånger och är med Billy så mycket det bara går!

Vill inte att sommaren ska  ta slut, men vad kan man göra? Det blir början på något nytt:)


Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback