Time will pass.

2012-06-28 @ 05:31:35
Hej!
 
Som ni förstod så var texas jätte kul. Turistande, badande, promenerande, åkte upp i ett högt torn, åkte båt på rivern, såg på teater och år massa mexikansk mat.  Hann även med två utgångar. Texas är coolt!
 
I veckan hängde jag sen med mina bästa vänner och vi hittade som vanligt på massa roliga grejer. I fredags var det midsommar firande hos mig. Min värdfamilj gjorde i ordning verandan på framsidan för jag bestämt ville sitta ute fast det såg lite grått ut. Så med ljuslyktor överallt, god svensk mat och massa alkohol (som dem hade köpt) hade jag 10 kompisar (6 svenska, 4 tyska) över och vi hade en jätte rolig kväll. Roligast hade nog min värdfamilj som alla låg dubbelvikta över dem svenska sångerna och groddanserna.
 
På kvällen gick vi ut på Midtown och dansade.
 
Lördagen var det upp med tuppen och äta resterna från dagen innan (man får ju passa på innan mina värdbarn kommer). Efter frullen åkte jag Cornelia och Emelie till min pool och chilla några timmar. Jag och C fortsatte sen till Mallet.
 
Lite rester från alkoholen dagen innan och vi var redo att gå ut igen. Barrunda för mig och C mellan M.I.A, Public, Spot, Midtown och Lucky bar. Det var också Meritas 21 årsdag! Grattis till henne!!
 
Efterfest och sedan ville jag och Merita se soluppgången vid monumenten. Tog oss en promme från Dupont Circle ner till the Mall (ca 1 timme? haha) och tog massa silly kort och hade kul.
 
Söndag var det  hem till Merita och hennes pool sen midsommar picknick med SWEA. As nice. Too bad alla tjockisar åt upp våfflorna innan jag hann fram!!  Med bästa vänner låg vi sen alla på hög på en filt och åt svensk mat.
 
Det här var min sista helg i DC. Kan inte fatta det. SISTA.
 
 

San antonio ar bast!

2012-06-16 @ 22:29:38
nya favvo stallet. ar inne och ska kyla oss vid poolen lite mellan turistandet. gaaaaaaanska varmt ;)

TEXAS!

2012-06-15 @ 19:29:54

On my way Texas! Jag och Merita drar till San Antonio över helgen, har ju varit hemma 1 heeel dag så nu blir det äventyr igen :)Ellery & Jag i förrgår i San Fransisco


Save me San Fransisco

2012-06-13 @ 19:11:47

Heeej!

Efter intensiva dagar har jag deckat i sängen utan att orka blogga varje natt. Igår körde jag, 18-åriga tvillingarna och min vbarn in till SF för att gå runt på en liten rundtur.  Vi var på pier 39 och åt lunch, gick i turist affärer, tog kort och åt glass och sedan hade redan mina ungar tröttnat. På kvällen skulle vi på Baseball match så vi gick dit 3(!!) timmar innan det började och kollade när dem värmde upp. Killarna tyckte det var as kul. Matchen höll sen på i 3 timmar. Var kul att se..Giants fanen var helt galna och det var mycket dansande och sjungande. Fast ja, jag tröttnade ganska snabbt ändå.

Häromdagen åkte vi 5 till Beachen med tvillingarnas kompisar. Var väl 20-talet ungdomar med mina värdbarn som yngsta. Grillade, badade, simmade ut till klippor, lekte lekar, spelade football, soccer, baseball och grävde ner N&M. Kul dag! Stannade till 9 på kvällen och kollade solnedgången innan vi skyndade till bilen. San Fransisco nätter är sjuuukt kalla - 35 grader på dagen & 7 grader på natten.

Sent ikväll åker vi hem! Ska bli skönt, även fast jag haft mycket roligt här så är det väldigt intensitv att umgås med mina värdbarn 24/7 och saknar mina kompisar hemma i DC area! ♥


(funkar inte att ladda upp bilder)


Santa Cruz

2012-06-09 @ 06:24:09
Surfing med min värdfamilj och sedan en hel dag i Santa Cruz! Riktigt bra dag!

Nu väntar jag på att Oliwia (varbergs tjeeej) ska komma hit och hänga! 

Graduation

2012-06-07 @ 20:45:22
Två bilder från Igår. Är lite mer chilly här än hemma i Maryland så det blev Jeans på och tröja. Tur att jag la ner ett varmt ombyte. Fick också vira in mitt hår i den där sjalen när vi åkte för det blåste överallt i bilen. Haha motorväg med convertible bil var inte så nice men när vi cruisa runt i stan sen var det riktigt skönt. Jätte bra att åka med folk som bor här. Körde till dem finaste utsiktsplatserna och baren vi stannade vid hade också jätte fin utsikt. Perfekt ju.


Just nu sitter jag och chillar. Graduation väntar kl 3 och innan dess ska vi nog inte göra så mycket.
I♥SF

2012-06-07 @ 06:54:45
It's just awesome. Min värdmamma och hennes syster tog mig och turista i bilen med öppet tak. Åkte runt hela San Fransisco och kollade. Stannade på varje plats så jag kunde ta kort. Stannade vid en restaurang vid the golden gate brigde och åt lunch. Tog en drink, kaffe på starbucks. Solen sken allt var jätte fint!! Riktigt bra dag, vilken tur jag har som har så snäll värdfamij!

Hej Från San Fransisco!

2012-06-06 @ 02:34:45

Ett litet hej från San Fransisco. Jag och två av killarna åkte imorse. Resten av familjen kommer imorgon. Sitter just nu hos min värdmammas syster och dör av trötthet (gick upp 04.30). Flyg 6 timmar, försökte sova men killarna höll mig vaken med att pointa ut allt genom fönstret "emma kollaaa här, kolla på det" .

Direkt åkte vi till Yoghurtland och Nasa. Kollade på Venus framför solen typ. Ikväll ska vi på ngn grej inför systerns tvillingars graduation.

Turista i stan, surfinglektioner, graduation, giants baseball match och annat väntar!

(anyone seen my ithouch?? Tror jag tappat den...</3)

Kram♥


Tornado-varning

2012-06-01 @ 20:55:34

Då var man nerskickad till nedervåningen med uppmaning att springa ner i källaren om det blir värre. Ligger och tittar ut på det vindstilla vädret och undrar om tornadovarningen verkligen hör hemma här - mitt i bethesda.

Ikväll är det planerat swedish houseparty- så vädret - håll dig lugn!!