Roma Italy

2010-11-30 @ 17:35:33
-.Ciao Bella.-

Här kan ni få en liten snabb resume av resan till Italien med mig Lisa Carro och Emma.

Vi åkte till flygplatsen på fredag eftermiddag. Planet var försenat så vi passade på att ta några drinkar. 2 timmar senare deckade vi på planet och vaknade upp i Rom efter en timme.


Vi träffade Carro och Lisas kompis Maja som träffat en italienare och flyttat till Rom. Vi åt massa pizza och pasta på en uteservering och sedan gick vi till en bar.


På lördagen besökte vi Colusseum



Jag inne i colusseum. Gick en guidad tur, kände oss sjukt duktiga.



Fick se lite höst för första gången i år! Fint men vi frös 24/7 under dagarna i Rom. Fick iallafall lite förberedelse på vad som komma skall när vi åker hem till Sverige.



Fontana di trevi besökte vi och slängde i ett antal coints.


Sista dagen besökte vi Vatikanstaten. Jätte fina konstverk inne i sixtinska kapellet. Till och med jag som inte brukar vara så interesserad av sånt blev imponerad.


Jag i Vatikanstaten. St peterskyrkan bakom.

Bra helg. Bra dagar. Nu ska jag njuta av mina sista veckor på bästa Malta.

When in rome

2010-11-23 @ 15:42:05
Vad händer i Rom?

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/04/when-in-rome.jpg


LET'S CHECK IT OUT


Hakuna Matata

2010-11-23 @ 15:30:38
HEJJ!!

Skämtet är ju typ att jag varje dag tänker skriva värste inlägget liiiite senare och sen inte orkar. Får nog hålla mig till mina korta ändå ;)


Helgen har varit bra. Har inte gjort så mycket förutom att varit vid bryggan och solat och badad. Men mysigt var det.

Var ute en sväng i fredags också. Förfesten som varade till 2-tiden var riktigt rolig men sedan när vi väl gick ut var det faktiskt inte så mycket att ha. Äckliga malteser all over.





För några dagar sen var vi ju i Mdina på kvällen. Thomaso körde oss i sin bil. Den var typ mindre än ett russin så var ganska trångt..eller? Sen körde vi helt helt fel. Men en fika i staden blev det ändå tillslut.

Wendy försöker få plats i bilen

 

Framme! whoho, självutlösaren på det!


November 18th

2010-11-18 @ 21:49:50
Min dator hade virus i några dagar och jag blev helt orolig för mina bilder. Hursomhelst så nu efter att en schweizernötspojke kollat på den så funkar den igen. BRA. Kul att han som inte ens kan svenska kunde fixa den genom att gissa vad det stog och jag som kunde läsa kunde inte..

Denna vecka har varit rätt lugn med lite filmkvällar, bio och en del shopping i sliema. Även hunnit med att träna och plugga. Nästa vecka har vi ett progress test på torsdagen. Ska bli kul att se om man blivit något bättre. Är dock sjukt missnöjd med min speakingpartner. Försökt prata med honom några gånger nu men inte ens fattat hans namn.. haha känns braa.

Nu ska jag duscha och göra klart läxan.

Hoppas allt är bra ♥

Movienight


Tell the DJ all night long

2010-11-14 @ 18:41:51
Medans jag sitter och väntar på Elli kan jag ju lika gära uppdatera lite till.

Låt oss säga att helgen började med denna middag på skolan. Det var mycket riktigt goda grejer. Dom svenska grejerna var godast (faktiskt sant!) men många andra grejer var det inget fel på heller. Mest fel på namnen på maten ;)


Danny, the teacher, står och gapar över den förtjusande svenska cidern i skolan. Hon till höger är min andra lärare Helen.


Lite av min mat. Ser as äckligt ut på den här bilden såg jag nu, men men det var det inte ;)



Några timmar senare på fredagen var det utgång på G. Här är vi på en kareoke bar i Pacceville. Martinas pojkvän var över och han var väldigt generös med allt som hette alkohol. Ohh ja. Det blev en lååång kväll.

Igår kväll var jag på bio med Debbi. Vi såg easy A. Kanske inte bästa film jag sett men det var ändå lite söt och rolig :)



Farsdag

2010-11-14 @ 18:06:09

Godkväll!

Idag var den varmaste dagen på länge. Jag åkte med min roomie Emma och hennes mamma och syster, som är här på besök till Mdina. Vi åt kladdkaka och promenerade runt lite. Efter det solade jag i någon timme i sliema :)

Ikväll ska jag äta middag ute med Elli och hennes mamma, som också är här på besök.

Inom en två veckors period så har typ alla besök av sina familjer. Är väl för att det är ungefär hälften av tiden som gått nu. Till och med lite mer. OMG hoppas tiden saktar ner lite nu i slutet!!

Hade dock gärna åkt hem en liten sväng och sen tillbaka för en familjemiddag idag på farsdag. GRATTIS PAPPA ♥



12 novembeer

2010-11-11 @ 08:59:24
GODMORGON!! :)

Hoppas allt är braa!

Jag sitter här och taggar skolaa. Idag ska vi ha med oss mat från våra länder och äta ihop efter sista lektionen. Typ som i Usa, hoppas bara att maten inte är lika läskig den här gången, då var typ all mat grön :P )

Nu måste jag gå. ♥



It's amazing how guickly things can go from distant future to distant memory

2010-11-10 @ 15:19:44







Omg ett inlägg (som för övrigt bara var en del av en uppsats i skolan) som inte var om vad jag gör eller ska göra och man får kommentarer ;) Till den anoyma så betalar jag för att vara här själv.

Igår kväll blev det fest för att säga hej då till Pär och för att vi gillar att festa. Fullt med roliga folk intryckta i den lilla lägenheten och sedan vidare till Hugo's. Lyckad kväll.

Tomt som aldrig förr i klassrummet idag bara haha. Vi var FYRA på den sista lekitonen!!

Nu ska jag laga mat sen blir det läxor innan jag ska busa med tjejerna :)



VALETTA


The trick is to make memories worth having.

2010-11-09 @ 18:29:45




Jag fattar inte hur du står ut med att vänta. Vänta på att sluta skolan. Vänta på att sluta jobba. Vänta på helgen. Vänta på att någon ska ta alla beslut åt dig. Vänta Vänta Vänta. Idag blir igår, imorgon blir idag. Var än du är, vad än du gör, kommer tiden gå medans du bara sitter där. If you are bored you are boring.




Mamma&Pappa på besök

2010-11-08 @ 19:03:26

Haft några jätte bra dagar med Mamma&Pappa på besök. Vi har ätit på restaurang varje dag, ätit glass, druckit drinkar, gjort många utflykter (Mdina, seightssen bus, Valetta, St julians, Paceville), och solat och badat.

Jag har även fått massa svensk mat. Så nu efter att ha sagt hej då idag ska jag nog klara mig i en och en halv månad till :)



I deras hotell pool på taket


badabada


I Mdina


 Elli hängde med till Mdina så här är hon och jag utanför ingången till stan


Jag och mamy med varsin margahrita


Passade på att äta 24/7 medans dem var här! haha

Hoppas allt är bra med er! ♥



Braaaa

2010-11-02 @ 21:33:17
Nu är jag hemma igen. Sjukt jobbigt pass kommer nog inte kunna andas imorgon med så mycket magträning!! Har lagat soppa mycket svårt. Tog ett paket med pulver. La till vatten. Kokade. Klart. Braaa. 

Vet ni hur kul att tycker det är att good heter brrraaaaaaa på svenska?

Min webcam har damp så jag försökte fixa den nyss. Gick sämst men istället hittade jag snyggsnygga bilder!

                                              
                                                   På mina två USA kamrater ♥


o                                                            och på gosii princess ♣




och på dem där läskiga igen ♦



Neeej nu sitter jag och gör massa annat än läxorna igen. I'll have to go..Bye :)


Tuesday.

2010-11-02 @ 18:31:54

Idag har vi varit i sliema. Jag och Elli åt äcklig mat på en rastaurang sen gick vi till shopping mallet ett gäng svenskar. Dem har redan börjat med julpynt och granar där. Inte okej, det är för tidigt! Plus att i mitt huvud är det typ ännu september!

Här får nu se lite bilder från Halloween


Jag och djävulen Katti


Söta koreaner, Sue till vänster är min gamla roomie


Thoma, fransktalande från Swcheiz, bästa utklädnaden ;)


Jag och Togatoga Carro

Nu ska jag iväg till gymmet och gå på något kontigt pass.

I övermorgon kommer mamma och pappa hit!!!

Kram


November 1st

2010-11-01 @ 15:59:25

Hej!


Är nu hemma en sväng innan jag ska iväg och träna. Idag var en riktigt solig dag och jag och Elli satt på skolans takterass och solade mellan rasterna. Vår riktiga lärare var sjuk så vi hade en annan, vi skrattade hela tiden och lektionen var inte seriös någonstans, men det var skönt. Trött efter helgen. Haft fullt upp.

I fredags var det halloween party igen. Denna gången hos killarna som bodde under min gamla lägenhet. Det var jätte kul. Vid halv ett när festen var som bäst igång och lägenheten full med folk kom dock security och körde ut oss. Vi fortsatte ner till paceville och dansade på hugo's fram tills morgonen. 

På lördagen gick jag, elli, wendy, emma, said, andrez och chris till stranden och hängde där hela dagen. Framåt kvällen var det dags för chokladfestival. Det var heeelt crowded så man kunde typ inte röra sig, så det var lite jobbigt men annars var det mysigt där. Dem hade byggt en kyrka i choklad och ett rum med bord och stolar. Undra vem som var lycklig och fick äta det sen?

Igår blev skulle det bli sightseen runt ön. Vi åkte en bit sen gick vi av på en strand och låg där hela dagen. Så mycket såg vi av det..På kvällen blev det också lite utgång men inte så sent. Var bara konstiga människor ute. Förutom vi då.

Eftersom jag bara är hemma och sover emellanåt så får ni fortsätta vänta på nya bilder tills jag har tid ;)

Ha det bra ♥



haha äskar wendys pose när hon bygger sandslott