Next: Atlantic City

2011-07-29 @ 22:43:59
Hej!

I natt/imorgon bitti tidigt tidigt åker vi till Atlantic city! Ska spendera hela helgen där. Har bokat något lyx hotel. typ. not. Men ett hotell iallafall. Ska blir skönt att vara på stranden igen :)

Igår träffade jag Linn och hennes (riktiga) familj som är i USA och hälsar på. Vi var på Cheesecake factory och åt. Det var trevligt. Blev en stoooor sallad och såklart cheesecake efter. Denna gången morotskaka. Yammie.  

Nu ska jag försöka skypa med mamma och hennes sega internet så hinner inte skriva mer ;)

Hoppas allt är bra med er! ♥

27 Juli

2011-07-28 @ 00:19:18
Hellu!

Jobbat sedan 8 imorse och varit med killarna hos tandläkarnen, doktorn och besiktat bilen. Inte dåligt för 1 dag även om alla saker var rätt tråkiga.. ;)

Min Lcc är här och kollar vårt kök. Hon är tydligen arkitekt också så hon ska designa vårat kök haha.

Nu har jag just slutat och ska iväg och träffa några andra tjejer snart. Ska bara äta lite grillat först. Åker nog in downtown och hänger lite ikväll :) 



Washington monument by night


Right there

2011-07-25 @ 17:01:21

Häng i Central Park för 2 veckor sen :)



Hade ett jätte mysig picknick igår med alla au-pairer och värdfamiljer. Min värdpappa gjorde pasta sallad och jag och Sandra köpte frukt vi hade med oss. Satt i skuggan i en stor park. Barnen målade med ansiktsfärg, dem vuxna minglade runt och vi au pairer, satt och tryckte i oss alla godsaker och berättade om allt det senaste skvallret och hade roligt. När picknicken var över åkte min familj hem och jag åkte med Merita på en liten avskedsfest i en annan park. När vi inte kunde stå ut med att vara ute mer i värmen åkte vi och hyrde film. Det blev beastly som vi såg hemma hos mig.  


EMMA

2011-07-23 @ 18:18:54
Jaha grattis till mig själv på namnsdagen! ;)

Denna helgen har jag inget planerat. Men ska bli rätt skönt att bara chilla. Imorgon har jag Lcc-möte. Picnic med värdfamiljerna. Kommer svettas ihjäl. Befinner oss faktiskt på samma bredgrad som Marocko. 40+ och extremt hög luftfuktighet. I 4 dagar har nu farenheit överskridit 100 grader, även om den upplevda temperaturen pga sol och luft är närmare 110. Varje gång man går ut slår värmen i mot en och man får svårt att andas. Utan AC'n undrar jag hur man skulle överlevt.


Förra mötet på Silver Diner - bästa milkshakes!




Cheescake factory

2011-07-21 @ 17:48:15
Mötte upp tjejerna på Cheescake facorty igår kväll. För en Oreo's cheescake. Super gott och trevligt!

Nu har jag kört killarna och ska snart till Montgomory Mall och shoppa med Johanna :)


Hängde ju med Merita och hennes baby (mina vbarns-kusin) igår på dagen. Två Au pairer på 1 baby - inte konstigt han tog sina första steg själv just då!! ;)


just can't get enough.

2011-07-20 @ 18:59:55

3 killar. 3 camp. 3 timmar i bil. Så såg min morgon ut. Skulle inte tagit så lång tid om inte trafiken är så cp på morgonen som den är här. Tog 30 min att komma 600 meter. Är inte det ganska segt liksom?

Nu har jag iallafall varit ledig sen 10.30 och jag har varit en sväng vid poolen. Det var skönt att svalka av sig lite.

Om en liten stund kommer Merita hit och vi ska hänga fram tills jag ska hämta upp killarna vid 3.30. Jobbar sen till 6 och då ska jag möta upp några andra kompisar och hänga. Sköna dagar :)


Vattenläcka..

2011-07-19 @ 01:50:21
Körde killarna till "camp" imorse pch hämtade dem sedan på eftermiddagen. Däremellan släppte jag in folk som skulle kolla på vår nyupptäckta vattenläcka i hela köket. Har tydligen runnit massa vatten i två veckor utan att vi märkt något! Så nu får dem nog riva upp allt golv.. aaah, toppen stämning här hemma just nu som ni kanske förstår.. Bäst att dra till gymmet ett tag så dem kan lugna ner sig ;)

Harry Potter

2011-07-18 @ 16:04:35

Såg den sista Harry Potter igår med några svenska tjejer. Den var bra! Fick typ lust att se den igen när den var slut ;) Vi fick dock sämsta platserna längst fram för vi var så sega in (ej numrerade platser) :P


Största chocken var ju att Neville hade blivit värsta snyggingen eller?



Annapolis, MD

2011-07-17 @ 18:51:01
Tog ju bilen till Annapolis igår med Laura. Tog 45 min, så inte alls så långt. Var en mysig stad med en hamn och massa glasscafé och restauranger. Någon militärflotta också så massa navy-killar överallt. Men mer än så var det inte så efter tre timmar var vi rätt nöjda och åkte hemåt igen. 














Party in D.C.

2011-07-16 @ 18:30:34
Efter lite fördrinkar hos Sandra i Arlington med Johanna åkte vi in downtown och sprang runt mellan krogarna runt Dupont Circle. En kul kväll var det! Vid 3 sprang jag vidare till metron. Den var dock 45 min sen så blev en låång väntan på perrongen. 

Nu ska jag åka till Annapolis så hinner inte skriva mer än så!  



Johanna och Sandra på metron igår


I♥NY

2011-07-15 @ 22:40:28

hej!

Igår började jag dagen med lite upptäcksfärd runt Long Island. Var ju tvungen att se det också när jag ändå var där, inte bara Manhattan. Vi tog Lindas bil och drog iväg. Utan riktigt koll på vart vi var (hon har bott där mindre än 1 vecka) så hittade vi ett lyxshoppingcenter vi inte hade råd med någonting i och lite andra små affärer. Vi åt sen lunch på en restaurang innan jag skulle med tåget hem.

När tåget kom in till Manhattan bytte jag till bussen till DC och satt sen på den i 5 timmar. Lite surt då den bara skulle tagit 4 timmar egentligen..mina vföräldrar kom och hämtade mig vid stationen sen iallafall. 

Åkte hem och dushade snabbt innan jag drog vidare på filmkväll med 8 andra tjejer som avslutades på Mcdonald's 02.30..

Nu håller jag på att göra mig iordning för ikväll blir det utgång här i DC! 

CIAO ♥


hej fran applestore, NY

2011-07-14 @ 00:21:29

Hej!

Ar inne pa applestore pa manhattan och bokar min biljett tillbaka till dc imorgon kvall:)
Har det aaas bra har! Varit pa Ellis Island idag! Igar var vi utanfor huset i sexandthecity och tog nagra kort sen shoppade  vi och gick massa resten av dagen. Sent akte vi hem och kollade in Lindas hus pa Long Island. Nu ska vi fortsatta njuta av manhattan :) pusss


New York..again!

2011-07-12 @ 04:11:49

Kom hem från gymmet för någon timme sen. När jag kom hem, aas hungrig hade min vföräldrar köpt hamburgare till mig. Gött. Nu ska jag börja packa inför några roliga dagar i NEW YORK. Ska bo hos Linda på Long Island och kommer utan tvekan bli en kul vecka :)


Our own way.

2011-07-11 @ 20:35:09
Städerskan väckte mig vid 7.30 idag och kom in och städade mitt rum. Skönt, mitt rum var upp och ner. Nu har jag tvättat och är redo för nya äventyr imorgon. Idag är jag hemma och passar hundarna. Gött att man får fullt betalt för hela veckan när man bara passar hundarna en dag! :)
 




Beware of the monkeys..

2011-07-11 @ 03:50:17
Jobbade extra i helgen! Tog hand om kusinerna till mina vbarn. Var väldigt intensitvt och galet. Dem är 5,7 och 9 och var världens sötaste och bästa ena sekunden tills dem förvandlades till odjur nästa. haha, men var rätt kul. Jobbade från Fredag till söndag och sov över. På lördagen kom min "au-pair kusin" över på sleepover och vi kollade på film och åt allt sött vi hittade i skafferiet.  

Kolla skylten jag möttes av när jag kom till deras hus..plus att hela dörren är dränkt i någon såpa grej dem lekte med .. ;)




Schhhteeek

2011-07-08 @ 00:55:21
Tre steg sen är man helt slut. Kan inte fatta att det "bara" är 35 grader ute. Men man ska då tänka på att det inte är en enda vind och strålande sol. Klockan är snart 7 på kvällen. Om någon timme kanske man kan gå utanför dörren. Vädret i Washington just nu alltså: STEKHETT!! 



4 månader!

2011-07-07 @ 19:29:42

Hej!

Har haft besök från Linda som bor i New Jersey. Vi åkte på samma plan från Göteborg i Mars. Träffades en dag i NY för några veckor sedan och nu var hon här tisdag till torsdag.

Hur sjukt är det inte att det redan är 4 månader sedan vi åkte? Tiden går fort! Känns fortfarande som jag kom nyss. Även om jag hunnit med så himla mycket roliga saker på den här tiden! 8 månader to go! :)

Linda ville ju såklart se allt i Washington så vi har turistat runt. Tog en "hop on hop off" buss. Var kul jag såg massa grejer jag inte sett innan. Bland annat Pentagon (som man på ena långsidan kan se var planet flög in eftersom teglet är vitare där), declaration of independence (papprena dem skrev på 4 Juli), Arlington National Cemetery (Gravarna från 2:a världskriget). Dock var dessa ställen lite secret så man fick inte ta kort överallt. 



 






 




Lite historia sådär. Vi hann även med att chilla, äta glass, äta på Hard Rock Café och massa annat kul. Imorse körde jag bort Linda till metron och hon är nu på bussen upp till NY!


4th of July in Washington D.C.

2011-07-05 @ 16:55:42

Ååh var så kul igår!! Parad, konserter, uppträdanden, mat, flaggor, dansande, fyrverkerier, MYCKET folk, bra stämning. Toppen dag! Kändes verkligen som att man var på rätt ställe igår!

















Tack för igår alla som var där!


Happy 4th of July!

2011-07-04 @ 15:23:39

Nu drar jag ner till the Mall downtown och firar nationaldagen! Nice att vara i huvudstaden där firandet idag kommer att vara som störst :)


In D.C.

2011-07-04 @ 00:33:44
Hej!

Nu är jag tillbaka i D.C. Körde hem igår kväll. Tog 6 timmar. Jag och min värdmamma och hundarna körde en bil och killarna och pappan en annan. Mycket bra uppdelat, tiden gick jätte fort :)

Hade en sjukt skön och rolig vecka med sol, bad, lekar, krabbor, barn, vuxna, livvakter, fester mm. Är jätte nöjd! :)

Var en väldigt intensiv vecka, och jag la inte så mycket tid på att sova så tog igen lite idag. Imorgon är det ju 4 juli, USA's natioinal dag så då måsta jag vara på G igen!!!!

Allt jag har planerat just nu är att jag ska downtown där allt händer! Blir säkert as kul! Jag och Obama ♥






oh this has gotta be a good life

2011-07-02 @ 16:04:18