Dag 55

2011-04-30 @ 15:25:40
Helluu,

Sitter och väntar på att mamma ska logga in så vi kan skypa. Så länge har jag kollat in mina vänners bloggar. Dålig uppdatering på nästan alla! Sluta hålla på och jobba och plugga och uppdatera så jag hänger med!! ;)

Idag vet jag inte vad som händer, antingen åker jag in till dc och träffar några andra eller så ska jag åka med när min lcc hämtar min väska hos gamla famijen och kolla så hon får med sig allt. Känns som att det kommer sluta med att vi åker till min gamla familj och dem inte är hemma..

Imorgon åker jag iallafall upp till Wilmington för att hälsa på den eventuella nya familjen!!

Ha en bra Valborg! ♥

Wedding

2011-04-30 @ 05:19:26
Total bröllopsfeber här. Det började med att familjen här gick upp kl 04.00. Eller ja, mamman och dottern gjorde sig ordning för att åka iväg och pappa satte på tv'n nere. Killen sov. Dem knacka på min dörr om jag ville med, men hade ju precis gått och lagt mig kändes det som. Vem går upp kl 4 frivilligt liksom? Kl 05 satt dem hemma hos några vänner, åt kakor och kollade på bröllopet med tiaror på sig. HAHAHA.

Sen har dem kollat på bröllopsgrejer på tv'n HELA dagen. Jag kom hem och satte mig och kollade med dem kl 6 till nu 11. Har sett kyssarna, en miljon gånger och hört om varje liten detalj noggrant. Missade iallafall inget trots att jag inte såg det live imorse.. Man kan verkligen tro att det är USA's prins som gifter sig..

Väldigt fina var dem iallafall!!



Ny familj?

2011-04-29 @ 21:57:23
Just nu sitter jag pa en applestore for var tvungen att kolla mina mail.
Pratade med min nya familj idag och dem verkar trevliga. Ska aka upp till dem i helgen och traffa dem innan jag bestammer mig. Dem bor i wilmnigon, Delaware. 40 min utanfor Phiadelphia, lite over 1 timme till New York. Det ar en mamma, pappa, enaggstvillingar pa 6 ar och en pojke pa 9 ar. Spannande!
Nu ska jag fortsatta kolla runt i affarer innan jag aker hemat:)

Nu händer det lite..

2011-04-29 @ 00:29:21
Woho nu har jag äntligen fått en matchning med en familj. Dem fixade så jag kunde börja få nya utan att min gamla värdfamlij skrivit på!! :)

Inget klart ännu men nu har det iallafall börjat hända lite!!

Dag 53

2011-04-28 @ 15:40:33
Huset står kvar så det var lugnt med Tornadon. Vädret är lite halvgrått idag, så vet inte om solen kommer eller regnet. Har kollat runt om någon är ledig eller har några timmar off idag men alla jobbar. Tråkigt. Min Lcc kunde köra mig någonstans innan 10.30 men stannar nog här lika gärna då. Vill ha en ny familj nu nu nu. Det tråkiga är att dem inte ens börjat kolla på en ny till mig än eftersom den gamla är så efterbliven och inte skriver på.


Grattis till Matildur 21 idag!!!!! ♥


Tornadovarning

2011-04-28 @ 04:38:13

Det är tornadovarning! Vi satt och kollade American Idol innan och det avbröts hela tiden med vädernyheter där dem varnade  för tornado. Fast det närmaste verkar vara 40 min bort så det är nog lugnt. Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på blåsten.
Godnatt ♥


April 27, 2011

2011-04-27 @ 23:36:16

Idag tog jag en promenad i området sen åkte jag och mötte Linn i Bethesda. Vi åt lunch på en restaurang och gick runt och kollade lite. Tiden gick jätte fort så hann inte gör så mycket mer innan hon skulle hämta barnen på skolan. Min Lcc var snäll och körde och lämna/hämtade mig vid stationen.

Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på när hennes 16-åriga son spelar piano nere i vardagsrummet. Hennes barn verkar vara väldigt ordentliga. Igår bad den 14-åriga tjejen en bön innan vi åt. Jag blev så förvånad att jag bara kollade på henne. Sen efter kom jag på att jag kanske också skulle knäppt händerna och sagt amen som de andra?

Verkar inte hända sådär jätte mycket med min gamla värdfamilj. Vill ha mina väskor men inte lätt att få tag på dem. Efter massa obesvarade samtal och mail har vi nu fått ett svar "hur lång tid tar det att skriva under papprena?" Från min värdmamma..inget om min väska och när vi kan hämta den alltså.

Här kan ni få kolla på några av Linns bilder sen igår;



Katedralen är tydligen världens 6:e största enligt linns blogg ;)


Jag och Linn utanför


 
Tulpaner upp till midjan på mig


Alla bänkar är tillängnade någon. Denna till fyra personer.


Flööwers everywhere.

 


Hemma hos min LCC

2011-04-27 @ 01:32:46

Hej!

Nu är jag hemma hos min LCC. Här ska jag bo tills jag får min nya familj. Vilket-ska-bli-väldigt-snart-hoppas-jag.

Tog metron och träffade Linn en stund efter jag kommit hit och lämnat mina grejer. Vi köpte med oss lite mat och satt ute på en bänk i solen och åt. Efter det gick vi och kollade på Washington National Cathedral. Väldigt fin utsikt högst upp. Efter att ha tagit massa kort där uppe tog vi oss vidare till Starbucks, köpte lite fika och satte oss och smaskade på det. Var 30 grader varmt idag så fick bli skuggan den gången faktiskt. 

Jag tog många bilder med min lilla kamera men så kom jag på att sladden till den är hos min gamla vfamilj och simkortet funkar inte att sätta in direkt, så inga bilder idag..

GODNATT.  

 


F21

2011-04-26 @ 14:36:06

Har jag sagt att dem har världens bästa F21 här? Man kommer in på ett plan, som är så stort att man inte ens orkar med det.  Sen är det två lika stora vångingar till. Bästa. Hann bara med första våningen förra veckan för hade så mycket att testa, ska fortsätta med de andra i veckan!



Nu ska jag klä på mig innan jag blir hämtad 9.30. Hoppas ni har en bra dag!


The Lazy song

2011-04-26 @ 01:23:50

Imorse var jag ute och sprang sen hem och duscha och ta det lugnt vid datorn. Några timmar senare tog jag en promenad i det soliga vädret till mcdonalds. Var nästan för varmt för att promenera. Var 28 grader idag mitt på dagen. Åt lite där sen gick jag tillbaka. Nu har jag suttit på rummet i x antal timmar, skypat, mailat, chattat och packat mina grejer eftersom jag flyttar till en annan Lcc imorgon. Nu är klockan halv åtta och jag har inget att göra..skönt att flytta till den andra personen imorgon som bor på samma sida stan som folk jag känner.

Godnatt på er där hemma!


14 än så länge

2011-04-25 @ 16:01:00

Arizona, District of Columbia, Florida, Georgia, Illionis, Kalifornien, Maryland, Michigan, Nevada, New Jersey, New York, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina.

Okej hade ju besökt en del delstater
innan jag kom hit men resten ska man väl hinna med under sitt år här?  Har iallafall hunnit med 13 eller 14 nu, beroende på hur man räknar DC, så bara typ 37 kvar eller?
 


Resurrection Sunday

2011-04-25 @ 00:58:45
Hallå igen!

Imorse fick jag en "easter basket" med massa godis och en tröja från Cultural Care. Efter lite pannkaks frukost hjälpte jag till att gömma en miljon små påskägg i trädgården och sedan plockade jag blommor som skulle stå på borden plus att jag la ut några dukar. Fick verkligen de jobbigaste uppdragen ;)

Folket kom vid två och hela trädgården och huset var fyllt med folk. Barnen letade ägg, lekte och åt godis och de vuxna åt lite förrätt som bestod av tortilla chips med dip typ. Efter några timmar var det dags att äta ute i solen på tomten. Maten såg ut som julmat typ, skinka, korv och massa små mat man plockade ihop. Rätt gott förutom den läskiga korven. Sen blev det även en cupcake till efterrätt.

Nu sitter jag och chillar på rummet och trycker i mig resten av godiset, gott! Den här dagen kallas förresten Resurrection Sunday (återuppståndelse söndagen) så ni vet.



jag med min coola påskkorg ;)


Påsk

2011-04-24 @ 16:33:06

Godmorgon!

Vaknade precis upp efter 12 timmars sömn, haha. Idag är det påsk och först ska pojkarna här som är 3 & 4 år leta påskägg sen ska dem tydligen ha någon fest. "Massa smutsiga barn, skrik och god mat" beskrev mamman det, men hon sa att jag fick vara med om jag ville eller så kunde hon köra mig någonstans innan det började. Pallar dock inte skynda mig och åka iväg så tror jag stannar här idag och iallafall äter med dem sen tar en promenad eller något. Kan ju vara kul att kolla hur dem firar påsk ;)

I natt skulle jag egentligen sova hos en kompis men mamman här sa att jag kunde stanna en natt till och sedan flytta till min LCC, så kändes lättare att bara flytta sakerna en gång. 

Längtar tills jag ska få nya matchningar nästa vecka, ska bli spännande!

Lånade en bild från Linn, ville bara visa, det är verkligen så här som VARJE tomt ser ut just nu, blommor, blommor, blommor, kvarteren är jätte fina och luktar as gott när man är ute och går ;)


Glad påsk från Virginia!

2011-04-24 @ 01:40:53

Hej!

Just ni sitter jag i ett hus i Virginia utanför DC. Igår på Långfredagen eller Good Friday som det kallas här flög jag hem från Florida tillsammans med Nannyn. Vi spenderade några dagar på Amelia Island, vilket var ett sjukt fint ställe och hade varit jätte bra, om man inte åkte med världens konstigaste familj. Både jag och Nannyn som var med och skulle ta hand om barnen åkte hem eftersom vi inte orkade med familjen mer. Dem är nu utslängda från Cultural Care och kommer inte kunna få en ny familj! :)

Resan ner var det värsta. Det tog 20 h med bil. Från början skulle vi kört allt i ett men eftersom det var en orkan i North Carolina och det var kaos (hustak på åkrar och allt upp och ner) stog trafiken nästan stilla på motorvägen och vi var tvungna att ta in på ett hotell över natten och fortsätta dagen efter. Synd om barnen som inte fick en enda paus på hela resan förutom när vi stannade och gick på toa på 1 sek sen åkte igen. Synd om oss alla som behövde umgås med föräldrarna alla dem timmarna.. 

Satt inomhus 24/7 och gick till stranden i 15 min en dag med barnen. Hade iallafall EN bra dag i Florida när jag var ledig på dagen och bara jobbade kväll. Jag var på stranden hela dagen och hade det skönt :)

Igår kväll kom en jätte snäll kvinna som jobbar på Cultural Care och också är värdmamma och hämtade mig på flygplatsen och körde mig hem till henne. Fram och tillbaka tog det henne tre timmar så det var sjukt snällt att komma och hämta!! Sov hos henne och idag körde hon in mig till DC.

Det spöregnade i morse så jag gick lite på något museum med typ dinosarieskelett och sånt tills Linn kom in. Då gick vi till en restaurang och åt och promenerade till Vita huset och runt i lite presentshoppar och kollade. Bäst att passa på att se allt, vi vet ju inte vart vi kommer få nya familjer. Kan ju bli i någon helt annan stad.

Vi var också inne och kollade på något space museum med rymdskepp och så. Sen kom solen fram och det blev as varmt, så av med alla kläder och vi satte oss på en bänk och solade tills jag blev hämtad igen.

Från och med nästa vecka ska jag börja matchas med nya familjer :)

Glad påsk från Virginia! ♥



Hoppas ni har gjort maya påskfin som alltid, hon älskar det ;)


When nothing turns out the way you planned

2011-04-16 @ 22:17:08
Medans regnet öser ner ute gifter sig nu mina värdföräldrar. Jag är inte bjuden. Imorgon åker jag med på deras smekmånad med en till nanny för att ta hand om barnen. var/när/hur och varför?


Saknar er där hemma ♥


Sommarvarmt

2011-04-15 @ 17:32:45

Soligt och fint så blev promenad med de andra au pairerna och deras hundar och en bebis. Sedan fika på grannens terass! Idag kan man gå i shorts och linne :)





14 April

2011-04-14 @ 15:12:27
Sitter i Pyjamas och kollar på Barbie med H som är hemma och är sjuk idag. Det var ju okej första gången vi såg den men filmen är bara en timme och varje gång den tar slut vill hon se den igen så nu för tredje gången börjar jag tröttna liiiiite..

Undra om heeeela dagen kommer se ut så här? Hämtade min dator nu iallafall så jag fick lite att göra ;)


Count on me

2011-04-13 @ 20:19:29
Imorse fick jag nästan köra bil. Nannyn kunde inte jobba och det blev lite panik här men sen körde mamman tillslut ändå. G skulle till sjukhuset så jag satt där och vänta mellan 8-11. Dog av uttråkighet medan jag kollade in alla barn med olika fel som var där för terapi och träning. Mycket som kan gå snett alltså.

Helt onödigt att jag åkte med dit ens. G gick in genom en dörr och kom ut 3 timmar senare. Mamman hämtade oss och körde honom till skolan sen var hon ju tvungen att köra hem mig igen, vilket blev ytterligare 40 min.

Kul förmiddag..

Nehe ska man göra idag då? Söka till Idol kanske? ;)



Manikyr

2011-04-12 @ 21:54:28

Idag gjorde jag barnen iordning sen körde Nannyn iväg dem till skolan och jag fick ledigt ett tag. Träffade Linn och vi promenerade till en nagelsalong och gjorde manikyr. Jag bara fixade och målade mina medan Linn förlängde sina. Efter det åt vi på en resaturang i närheten och sedan promenerade vi hem igen.

När jag var typ en minut från hemmet ringde min värdmamma och var sur och skrek för att jag inte jobbade. Då slutade tydligen G tidigare idag än vanligt (vilket hon inte sagt något om) så jag skulle varit hemma tidigare. Det hade ju varit bra att veta innan..

Nu är barnen och träffar sin pappa en stund och jag tror jag har ledigt. Men förmodligen inte? Eller? Ingen som vet.


Hoppas på att ha möte med min
LCC ikväll, men min värdmamma kommer väl vara "upptagen" som vanligt antar jag..

Hade iallafall en trevlig förmiddag, skönt att komma bort från konstigafamiljen en stund!



Så här ser dem ut nu, lite franskmanikyr mm, men syns inte så bra här ;)


Back in DC

2011-04-12 @ 03:54:09

Hellu!

Tillbaka i dc. Känns sådär. Igår hade vi en dag på Disneylands Hollywood Studios. Kollade disneyfilmer och hur dem var gjorda typ. Mamman trängde sig före i varenda kö och folk blev väldigt arga. Var kanske inte roligast evver men bättre än hotellrummet iaf.

På flyget hem fick alla med barn UNDER 4 år gå före kön. Såklart trängde sig min värdmamma med sina FEMåringar före hela kön med små bebisar. Sen kom vi inte ens igenom för vi hade för mycket packning och hon började skrika hur elaka dem var och blabla och dem i kön med småbarn blev ännu surare för dem fick vänta. Sjukt pinsamt att stå där med henne!

Så synd att föräldrarna är så konstiga i den här familjen, för barnen är as gulliga! Kan jag ta med dem till en annan familj? ♥

 


Orlando, Florida

2011-04-10 @ 03:02:59
Hejhej!

Här i florida är det aaaaas varmt och skönt. Bor på ett lyx hotell så har det bra!




Resan gick bra, men gick inte as smidigt att ta sig genom security. H stod och skrek "jag mår illa jag mår illa", vi hade as mycket packning som skulle upp på bandet, alla skulle ta av skor och tröjor men dem vägrade och G smet fram genom allt så allt pep och vakterna fick fånga honom. Sen skulle alla deras väskor kollas också..min var den enda som klarade sig. Tog 20 min för oss att komma genom säkerhetskontrollen..Inte as smidigt alltså! Första gången jag sett barnen helt crazy :P

Vi började med ett dopp i poolerna när vi kom fram. Sjukt skönt! Mammans konferens började sen så jag och barnen hyrde film i tv:n och beställde upp mat från roomservice. Sedan efterrätt och allt. Yammie.

Dagen efter skulle mamman ha möte kl 7 så då beställde jag upp frukost till oss och vi såg tre filmer på rad. Började klättra på väggarna av uttråkighet sedan. Väntade tills kl 14 och då skulle vi till disneyland men H började spy så blev inget med det. Bra att vi var på hotell så någon annan fick städa, sjukt äckligt ju! ;)

Blev iallafall lite simmande i poolen på kvällen innan mamman skulle iväg igen och vi än en gång ringde roomservice och hyrde film.

Idag (efter att ha suttit inne på hotellet i några timmar) kom vi iallafall iväg till Epcot Center (en del av disney). Åkte lite grejer och kollade runt i dem olika länderna som var uppbyggda. Var helt jätte jätte varmt och soligt. Mamman ville att vi skulle hinna med ALLT så sprang runt och skyndade hela tiden. Barnen tyckte det var kul, men hade nog varit mer nöjda med hälften och ta det lite lungt. Så kände iallafall jag ;) 

Nu är klockan halv nio och båda barnen sover. En från roomservice kom och knacka och fråga om "mina barn" ville ha några kakor eller något.  Flera som trott att dem är mina barn istället för min värdmammas, hon är över 50 så inte så många som tror att hon har 4-åringar, hon blir inte så glad när dem ser henne som mormorn, hehehe ;)
 
Imorgon, om allt får som planerat, ska vi till själva disney parken!

Det var allt från Florida just nu! PUSS♥

 





Mot Florida!

2011-04-07 @ 12:00:00

Ser ju inte helt fel ut? ;)


Dag 30!

2011-04-06 @ 15:44:46
Läste på Linns blogg att det redan gått 30 dagar sedan vi åkte. Känns som att det gått 1 sekund!

Igår åkte vi till Bethesda och skulle shoppa. De flesta affäerna var tyvärr aaaaaaaaaas dyra men hittade en bra affär att shoppa i. Linn köpte upp hela stället medan jag nöjde mig med ett fint linne. Vi åt lunch på ett salladsställe och sedan gick vi över gatan till ett Cupcake ställe. Går ett tv-program om det stället "DC Cupcakes" så vi var ju tvungna att gå dit och köpa något. Gott!

Jobbade sedan på kvällen igår så fick en ledig förmiddag idag också. Tog en sovmorgon och ska gå en promenad med puppy innan jag börjar, vilket jag inte vet när det är, men ändå. Soligt och as varmt idag, 22 grader :)

Shopping

2011-04-05 @ 16:00:00

Godmorgon/Godkväll eller vad man nu ska säga!

Sitter och äter frukost och gosar med lilla puppy. Ska snart göra mig iordning och bli upphämtad av Linn för en shoppingdag! Utanför regnar det idag, men är ändå as varmt. På Torsdag bär det av till Florida! :)


Poor Puppy!

2011-04-05 @ 15:23:59

Stackars Puppy!! Hon var uttorkad och depremerad. Visade sig att hon suttit instängd i sin bur utan vatten hela helgen och måndagen..fick lust att skjuta min värdfamilj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Föräldrarna sa bara "oj, vi hade så mycket att göra och fixa så vi glömde"

Jag tog en långpromenad och lekte med henne på kvällen och lät henne sova i min säng, stackars liten!!



Kolla söt hon är! Förtjänar en bättre familj!


Ledig dag!

2011-04-04 @ 23:12:20

Hejhej!

Min kontaktperson ordnade så jag fick ledigt idag och på tisdag så idag klädde jag på mig med skinnjacka, jeans och halsduk för att åka på fika i Bethesda när jag upptäckte att det var 25 grader ute. Fett svettig träffade jag de 4 andra au pairerna på ett Starbucks. Sedan åkte jag med Linn när hon hämtade sina barn på skolan.

Lekte med hennes barn ute på gatan efter det. Skönt med lite större barn som man inte måste kolla heeeeeela tiden!

Efter några timmar promenerade jag hem och upptäckte hunden som sprang i cirklar och gnällde och verkade må dåligt. Ringde min värdmamma och nu är den nannyn hos veterinären med hunden och jag kollar på Anastasia med G. Fick alltså jobba lite ändå men dör nog inte av ansträgning för det ;)

Skulle haft möte med min kontaktperson idag men blev inställt så får se när det blir istället, aldrig hoppas jag!


PUSS&KRAM♥


One night only

2011-04-03 @ 16:59:24

Hejhej!

Igår var jag ute och sprang sedan åkte vi till China town och åt på rastaurang. Efter det blev det utgång (efter måånga missförstånd vart vi skulle möta upp de andra). Linn fick tyvärr ta en taxi hem eftersom hon inte fyllt 21 men jag kom in och hängde med de andra au pairerna. Vi var på ett latinamerikanskt ställe så alla var typ 1 meter långa och dansade som galningar. Var kul att titta på dem men stannade inte så länge, kände mig som en jätte med lysande hår som aldrig dansat innan. haha. 

Att ta taxin hem var rätt spännande. Världens suraste chafför som inte visste vart vi skulle och jag hittar inte aas bra här heller men lyckades iallafall guida honom hem. Sen när vi kom fram så tog han inte VISA kort. Suck, skrapade ihop alla mina kontanter men saknades typ 1 dollar ändå. Han blev ännu surare men släppte iallafall av mig hemma. Det som var bra var att det tog typ 25 min att åka hem men kostade bara 83 kronor!!

Orkar inte hämsta sladden till bilderna sen helgen så ni får en bild från NY istället!



Rockefeller center

follow your heart and let it go.

2011-04-02 @ 00:53:24
Med familjen är det sämst och krånglar, hoppas få en ny snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är hemma hos Linn och lagar Tacos! Shoppat massa på f21 idag! :)