times square can't shine as bright as you

2011-06-22 @ 05:06:27
Hej!

Här kommer lite update från helgen. Vi åkte ju kl 12 på natten upp till NY. Jag Laura, Vanessa och Steffi. Det tog 4, 5 timmar så var där halv fem på morgonen. Satt på Mcdonalds 1 timme tills Starbucks öppnade och då gick vi dit. Fixade iordning oss i badrummet och borstade tänderna mm. Vi tog oss sedan till Broklyn Brigde och promenerade över bron. Fin soluppgång och fin utsikt.

Efter det promenerade vi till Wall Street och sedan till båten för att åka och kolla på frihetsgudinnan. Vi åkte över till Staten Island och åt lunch där.

Ett tag senare promenerade vi i Battery Park och såg inspelningen av Men in Black 3. Såg Will Smith.

Blev lite häng på Times Square och Laura och Vanessa ställde sig i kö för att köpa biljetter till en broadway show medan jag mötte upp Linn. Jag och Linn gick och lämnade av Steffi som ville gå upp i Rockefeller Center (vi kände att vi redan varit där) sen gick vi och köpte lite på Starbucks och hängde i Trappan vid times square och fikade tills Laura och Vanessa köat klart. Det blev biljetter till Mary Poppins.

Efter lite pizza var klockan snart åtta och musikalen började. Den var sjuuukt bra!! Visste inte så mycket om Mary Poppins och har ju sett musikaler innan men denna slog allt! Längtar redan tills nästa gång jag ska se en musikal på broadway.

Efter showen lämnade vi av Linn vid hennes tåg och tog tunnelbanan till hotellet. Ganska äckligt ställe fast säkert område och billigt så var okej för 1 natt. Men hade inte velat stanna där längre.

På Söndagen åkte vi till Central Park och jag mötte upp Linda. Vi chillade där ett tag och sedan tog vi oss till H&M på 5ave där Robyn uppträdde som Oliwia tipsat oss om. Var kul att se. Efter den lilla konserten åt vi lunch med Oliwia och hennes kompis och fick höra allt skvaller om hennes au pair år.

Vi gick sen tillbaka till Times square och chillade lite innan vi skulle till bussen och åka hem till DC igen. Åkte kl 6 och var hemma kl 10 på kvällen. Ändå ganska snabbt. 

Gjorde och såg tusen andra saker också som jag inte orkar skriva nu, men sjukt kul helg hade vi! Roligt att Linn, Linda och Oliwia kom in också :)  











Dålig bild på Will Smith


Linn


Laura och Vanessa


Jag vid Flat Iron Building


Robyn


H&M på 5 ave


Linda chillar på Times Square





Sorry för långt inlägg haha. Ville få med så mycket som möjligt, läs om ni orkar  eller kolla bara bilderna ;)  GODNATT/GODMORGON ♥


Kommentarer
hanana

hahha lider me dig! verkar som att du har de hårt där borta ;)

miss ya prinsessan chasenöööjt!

<3

2011-06-23 @ 23:23:43
URL: http://gbghanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback