11-08-12

2011-08-12 @ 04:25:26
Igår åkte vi till flygplatsen för att möta upp de amerikanska soldaterna. Hela vfamiljen+kusinernas familj+mormor och morfar och alla var där. Vi skulle möte upp kusinernas mamma som varit i Afganistan i 4 månader. Var där vid kl 6 och vid kl 8 kom hon ut. Seg väntan. Kul att se ändå, kom 300 soldater. Stog massa folk och vänta, skyltar överallt. Frugor och män som kastade sig på sina partners och barn som sprang fram till sina föräldrar. Folket hade ringklockar och alla applåderade när dem kom ut. 

Vissa kom ut hela och fina, andra hade nog sett lite för mycket.

Här sprang den 7-åriga tjejen och pappan fram och grät och kramades. Den 1-åriga bebisen var däremot ganska förvirrad vem det var som kom och ville inte släppa taget om sin au pair.

Idag har jag och lillkillen varit vid poolen. Var skönt som vanligt. På kvällen åkte vi till något tivoli som kommit till stan som killarna genom deras "boys-scout" ska hjälpa till på. Dem jobbade på fältet och jag satt i bilen och läste "the help"  under tiden.

Blir en helg här. Ska på sleepover imorgon sen jobba lite på lördag och sen på söndag är det poolparty med vsläkten. Dem har hyrt en pool bara för oss.
 


Den jäääätte stora skylten utanför deras hus :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback