Hemme på öjn

2013-08-14 @ 00:11:34

Chillidillar på öjn med fullt med folk i litet hus. Men we like it. Allt från mamma, pappa, Johanna, Frida, morfar, daniel och kompis cornelia har varit här. Poolhäng, flyta på rosa-donout-häng, strandhäng, wisbyhäng, och utflyktshäng och säkert massa mer häng har vi varit med om. I burgsvik var vi också på konsert med "så mycket burgsvik", faktiskt väldigt bra!

Nu ska vi fortsätta ha det nice en vecka till! So long😍


Kommentarer
Maija

Hejsan Emma, har kikat runt i din blogg och undrar om du skulle vilja skriva inlägg som är sponsrade inom vår kategori Resor? eller om det finns andra kategorier du kan tänka dig att skriva inom. just nu har vi inlägg som passar din blogg! Hör av dig till maija@fameads.com om det är intressant :)det är på bloggerfy ps. ta bort kommentaren när du läst den tack.

2013-08-23 @ 16:20:04
Jonathan

Tycker du att blogga ? Vi tror att du kan tjäna minst 400 kr varje månad om du börjar rekrytera nya medlemar till vårt blogg nätverk bloggbesokare.se.Vi betalar 2 kr för en ny medlem + 50 % av deras investering på vårt sajt till ditt konto.Du kan välja sen att dra pengarna via paypal eller köpa själv en av våra vip eller mynt paketer som du kan använda för att få traffik eller som annonsering av din blogg.Trevligt att läsa om dig :)

2013-08-27 @ 18:04:39
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback