Happy new year!

2011-12-31 @ 15:49:09

Vaknade nyss upp efter en natt på the top of the standard, en skitcool skybar med grym utsikt. Coolaste var nästan toan med fönster från golv till tak med utsikt över hela manhattan. Hej skyltfönster.

På dagen åkte vi en sex and the city tour. Den var as bra. Fick cupcakes från mangolian bakery och drack cosmopolitans på eftermiddagen. Besökte alla platser som är med i filmerna och fick se filmklipp för att komma ihåg. Kul dag.

Idag ska vi äta brunch sedan ta oss till dem miljontals människorna på Times square. Där kommer också Lady Gaga, Justin Bieber, Pittbull och flera andra vara. Är sjukt taggad!!

Gott nytt år från New York!


Pic

2011-12-30 @ 13:05:52

Hej alla ute i cyberrymden!

Frida här, Emmas favoritsläkting. Just nu sitter vi på tåget på väg till New York, en vecka i Washington gick verkligen jättesnabbt men ändå hann vi med allting plus mer! Vi firade amerikansk jul, såg alla sevärdheter, gick på bio, åt ute massor, lagade svensk mat och morfars goda köttbullar, var på en snurrande restaurang med utsikt över D.C och hängde med Emmas trevliga värdfamilj! Vi har haft tur att Emma är en sådan bra förare och guide så vi hunnit med allt det. En toppenresa än så länge alltså, nu är det nyår som gäller vilket ska bli hur kul som helst!!
Det var allt från mig så länge
Ps. En särskild hälsning till morfar som jag vet läser det här inom en snar framtid!

xoxo
Frida


Happy new year!

2011-12-30 @ 12:43:04

På tåget till new york för nyårsfirande på times square! Haft en as bra vecka med Frida o Johanna i Washington! Igår tackade vi familjen o gjorde morfars köttbullar! Dem älskade det.

Gott nytt år!!


Tänd ett ljus

2011-12-27 @ 04:13:40

Hej!

Johanna och Frida kom hit i fredags! Jätte kul!!

Började med middag på cheesecake factory på kvällen sen tidigt i säng.

På lördagen efter att min vfamilj serverat oss frukost, tog vi en promenad in till bethesda. Starbucks o shopping.

Julaftonskvällen var det sen julmiddag här hemma med släkt och vänner som följdes av mässa i kyrkan. Mysigt!

Söndag väcktes vi tidigt och gick ner och öppnade paketen under granen. Många bra presenter från USA och Sverige, tack alla!!

Efter presentöppning tog vi en julpromenad med hundarna sedan lämnade jag, Johanna och Frida familjen ( som gick och la sig igen eller var fast i tv-spelande) och åkte in till DC för att hälsa på Obama och kolla monumenten.

Nu har vi nyss kommit hem efter timtal av shoppande i leesburg! Bästa köpen var min Michael kors väska och juicy couture dress! Shoppinglycka!


Tomte-verkstan

2011-12-23 @ 19:24:14

Hej!

Jullovet har börjat och jag har både bowlat, åkt skridskor och varit vid utomhuspoolen ( uppvärmd alltså) med barnen. Nice! Var 16 plus igår ändå rätt varmt alltså.

Igår var vi på cosi o grillade mashmallows jag och brudarna, mys.

Nu sitter jag o slår in julklappar. Började göra det med killarna till föräldrarna, men killar alltså! Ingen känsla för någonting! Dem tog allt papper virade det runt några varv o sen tejp runt allt. Försökte få dem att göra fina paket men dem fattade inte varför, man river ju ändå bara upp dem så fort man kan.. Suck, bättre att ha julklapps inslagning med mamma!

Nu sitter jag själv i mitt rum med en miljonklappar. Ändå rätt nice, sitter på mitt rum med musik och pappan kör barnen och fixar. Skön jobbdag;)

Smidigt att vara förälder i USA, köp allt på internet, få det hem till dörren, ha en Au Pair som slår in allt ;)

Idag är morfars födelsedag! Grattis :)

Nu kommer Johanna och Frida om några timmar!! :D


GOD JUL <3


Happy Holidays from D.C!

2011-12-20 @ 02:40:04
Hej!

Här kommer lite mer om helgen!

I fredags var jag Johanna och Kajsa på Dirty bar. Kul natt. Vi deckade i min säng framåt 4-tiden efter mycket dansande.

Kajsa om lördag morgonen efter:

Dagen efter vaknar vi kl 8 av emmas bråkandes tonårspojkar. "GET UP!!" " I´m gonna KILL YOU" .. Sen kommer hennes HEL-SKÖNA värdpappa klockan nio och typ - EMMA! ( han ville in i hennes garderob och hämta julgrejer" SÅ himla skön snubbe, kliver in bland alla kläder och bh.ar som ligger på golvet. - Did you have fun last night? Where were you out.. You should go to the "FAT MAN" (han kompis bar) next time. HAHAHA Sen drog vi till IHOP och käkade frukost. nummy!

Lördag kväll följde jag med min familj på mellan killens basketmatch. Han frågade mig typ en miljon gånger under dagen om jag ville komma och se på matchen. "Kanske" svarade jag hela tiden då inget var bestämt för kvällen men ville ju inte binda upp mig ifall något kom upp, var ju ändå lördag kväll.. men när han sa "du kollar ju aldrig på mina matcher.." kände jag att det blev ett ja direkt!!!

Var ändå rätt kul att se, dem vann ju! Efter gick jag och vfamiljen till en bar i närheten och åt pizza och föräldrarna drack öl. Hans tränare var med också och det blev rätt sent så minsta killen somna i en soffa haha. Jag drack cola och blev chaffören hem.

Söndag började vi med brunch på ett franskt cafè. Riktigt nice ställe inne i Bethesda, helt missat det stället innan! Vi (Jag, Kajsa, Johanna och Cornelia) åkte sen in till Vita huset och kollade Obamas Julgran. Ganska ful faktiskt, jag menar han är ju ändå presidenten! Borde ha snyggaste granen i världen typ?

Hade förväntat mig mer av den där Obama alltså. Men hans park var mysig, Santa's workshop, tomten, granar från alla delstater, eld, julmarknad mm.

Efter att gått runt där ett bra tag gick vi och åt lite middag innan vi gick på bio i China Town. Såg Christmas eve som utspelar sig på NYÅR i New York. FATTA OM JAG ÄR TAGGAD FÖR TIMES SQUARE PÅ NYÅR?!?!?!



Celebrate the Holidays in President's Park



Julgranen och Vita huset bakom.



Cornelia vid District of Columbias gran



Franska fiket



Kajsa och Jag


Imorgon får barnen jullov vid lunchtid. Då ska en av dem bowla med sin klass och jag ska dit och typ bowla bredvid med den minsta som också vill vid göra det. Min värdmamma sa att jag skulle dit och ta kort till skolans Year book också när dem bowlar, och för någon dag sen fick jag ta julkorten på barnen. Blev jätte söta faktiskt! Om du är min vän kanske du får se på facebook om ett tag :)

Nu borde jag sova, kom hem för en timme sen från fika på starbucks med Cornelia men min värdpappa pratade så länge om min syster och kusin och julen och blabla, vart eller vad vi ska äta när dem kommer, vart dem ska sova mm. Sen var jag ju tvungen att blogga lite också ;)

Klockan ringer som vanligt 05.42. 5 timmar och 41 minuter tills dess!

Godnatt ♥


Christmas time!

2011-12-18 @ 23:02:35

Igår kom ca 30 pers o sjöng julsånger utanför vårt hus, idag kollar vi in Obamas julgran! Julen är här :)


Julfest!

2011-12-13 @ 04:21:02
Var i Williamsburg nere i Virginia i helgen på julfest med värdfamiljen. Blev amerikansk julmat (inte lika god som svensk!!), Tomte, Paketlek och avslutade med Jaccuzzi på natten. Som en liten extra jul innan jul, trevligt! :)












Countdown

2011-12-05 @ 14:18:09

Hej!

Helgen började med sleepover hos mig med film o godis. På lördagen åkte jag och Cornelia till svenska ambassaden på julmarknad och lucia firande! Riktigt mysigt när dem sjöng utanför huset precis vid vattnet. På kvällen gick vi ut downtown. På oss hade vi tröjorna vi fått tag på tidigare på dagen där det stog " hug a swede". Hur skulle den natten kunna gå fel liksom? ;)

Söndag blev det lunch på Ikea, Au Pair möte på zoo och kvälls fika på cosi.

Julpyntet satt uppe på huset både ute och inne när jag återvände hem på söndag kvällen. Mysigt! Countdown till både jul och Johanna och Frida nu :)


December

2011-12-02 @ 00:54:47
Nu var December här och nu har vi fått en sådär kall vecka igen. Man kollar ut, solen skiner och man tror att det är varmt men nää. Stör mig lite för i Söndags var det 22 och idag 4 celsius..

Har jobbat extra mycket för att pappan varit bortrest så blev en del sena körningar. Killarna var lediga i måndags också så då jobbade jag hela dagen till sen kväll. Förutom att jobba har jag hängt med Kajsa, Cornelia och Johanna såklart. Varit på PF change och ätit, varit i Georgetown och shoppat/lunchat, haft filmkvällar mm.

I helgen direkt efter att vi kom hem från NC duschade jag och bytte om snabbt och drog med de andra tjejerna ut. Sov sedan hos Cornelia och på söndagen åkte vi in till Adams Morgan för att äta på IHOP (pannkakshus).

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag slutade redan vid 5 för att pappan kom hem med flyget då. Så ska chilla tills de andra slutar sen blir det häng någonstans.

Hoppas allt är bra med er! ♥


Georgetown Cupcake - igår