Torsdag

2010-09-30 @ 08:38:34
Det tog längre tid att gå in på poker sm än vi var där inne. Man skulle skriva sin adress och uppgifter kolla id hon i receptionen skulle skriva in massa i datorn sen skulle man fotograferas och få ett kort (typ som visa kort). Inne var det sjukt tråkigt och inga snygga killar.

Det var precis vid en hamn så vi gick ut efter 5 min och gick runt i hamnen och åt på en restaurang istället. Framåt kvällen gick vi till vodka bar här i paceville och tog en drink men var för trött så gick hem halv tolv ;)





Wendy, Chris och Elli på en buss. Bussarna är riktigt gamla och äckliga här. Dem är oftast fullproppade och ibland får man stå precis vid dörren, som alltid är öppen! Trafiken här är galen, undrar om det ens finns regler, alla bara kastar sig ut och hoppas på det bästa ;)


poker sm

2010-09-29 @ 08:27:52
Nu sitter jag och äter frukost och ska snart gå till skolan. I eftermiddag ska vi kolla på Poker Sm som hålls här på Malta. Lite konstigt, men var något med skatterna typ. Det är 25 års åldersgräns för malteser och 17 för utlänningar. Haha ganska uppenbart att de vill att man ska åka hit och spela bort sina pengar.
Lisa och Carro har två kompisar som ska vara med.

Igår efter skolan drog jag Wendy, Chris och Elli till silema och kollade affärer. Köpte ett par ballerina skor, lite trött på att gå i flipflop hela tiden ;)

Ha en fin dag ♥


How to say hello

2010-09-27 @ 22:24:12

Börjar typ bli helt osäker på hur jag ska hälsa. Alla på skolan gör så olika. haha vissa tycker man är konstig om man skakar hand och hälsar. Typ som man tror man är värsta vuxna seriösa buisnessman. Fast brukar ändå räcka fram min knytnäve så fort jag kan innan några svettig spanjor eller maltes har sina äckliga läppar mot mina kinder. Okej om dem är snygga men det händer ju aldrig.  

Iallafall, var varken ute igår eller sprang imorse.. men var i skolan idag. Det var roligt som vanligt. (på riktigt alltså). Efter skolan följde jag med till hotellet där de flesta svenskar bor och chillade med dem hela eftermiddgen. Gjorde till och med lite läxor.

Åt ris (ej pasta!!) och kyckling i currysås på en restaurang framåt kvällen med Linn och Chris. Orkade inte vänta på bussen hem så gick hela vägen i 50 min. Var visst längre och mörkare väg än jag trodde.. men det gick bra ändå ;)

Hoppas ni haft en bra dag ♥
  


afternoon break


26 September

2010-09-26 @ 20:13:47

Idag har jag varit på st george bay igen med Carro Lisa och Emma. Jätte skönt! Nu är jag precis klar med alla läxor. Fick många över helgen. Ikväll ska jag antingen decka i sängen och ut och springa imorgon bitti eller vara vaken och gå ut och dansa. hehe. (Sovmorgon imorgon)  



här är min roommate från Korea. I pyjamas nyvaken. Men ändå.
Kul tjej. Hon tog föresten en weekend till italien denna helg.


Valetta

2010-09-26 @ 19:59:14

Det blev både beachen och stranden igår. Gick ner till St George som ligger närmast några timmar sen framåt kvällen åkte vi in till Valetta. Åt på restaurang, drack vin, tog några drinkar och gick runt och kollade på "festivalen". Jätte mycket folk och jätte mysigt!









Kameran dog efter denna bilden. Lika bra det kanske.


Hugo's

2010-09-25 @ 11:41:04
God morgon!

Vaknade precis och sitter och äter frukost. Hade jätte kul på förfesten där de flesta var svenskar. Vid 1 gick vi till Hugo's och dansade. Vid halv fem var vi beredda att gå hem men då började det spöregna så fick stanna en timme till ;)

Kul att krogarna har öppet tills den sista kunden gått och inget mesigt kl tvååå som i wabbe.

Idag vet jag inte vad som händer. Solen är framme igen så kanske beachen eller Valetta. Ska gå och väcka liv i Lisa och Carro på våningen över nu.

Kram


Åska

2010-09-24 @ 16:36:42
Hej!

Sitter inne och svettas i min bikini och lyssnar på åskan!! Trots att solen är borta idag och det är molning så är det helt sjuukt varmt! Personalen på skolan varnade oss dock för att bada idag för att det skulle börja åska och blixtra, och dem hade visst rätt. Jag som tänker åska hör ihop med regn och kyla.   

Idag var det en seg dag i skolan. Var ute i onsdags och igår satt vi på balkongen och chillade men klockan hann ändå bli 1 så var riktigt trött idag. Ska ta en powernap snart så jag är taggad för kvällen! Ska festa i killarnas lägenhet med massa folk från skolan :)



DAVID GUETTA

2010-09-22 @ 19:19:36

BÄSTA ♥♥





I måndags var alltså David Guetta här. Så sjukt kul! Jätte mycket folk och sjuka festen!!

Tur att det var public holiday dagen efter så vi var lediga och kunde vila på stranden efter att ha dansat och hoppat och sjunigit/skrikit i nio timmar.

Idag var det back to school, känns som måndag så blir en kort vecka.

Internet har legat av så skyll inte på mig på dålig update ;)

Kommer bilder på Facebook ikväll om det inte segar för mycket!

Hoppas allt är bra hemma i sverige ♥


Lovely day!

2010-09-19 @ 19:24:17

Haft en helt lovely day på ön Camino idag. Åkte båt ut och badade hela dagen. Helt klart 25 gradigt vatten. Kunde inte bli bättre!





var snygg och snorklade också ;)


Ja jag har det bra på Malta!! Nu är frågan bara blir det hemmakväll eller utgång?


Valletta

2010-09-17 @ 20:13:41

Nu sitter jag och väntar på att Lisa och Carro ska bl klara sen drar vi till Valle!

Imorgon kommer en italinesk tjej som jag ska dela rum med, bäst för henne att hon inte har mycket saker för rummet är redan fullt ;)

Bacardin föll föresten i tusentals bitar och jag fick stå och sopa ett år. Kul.


snygg bild på mig och Hugo


Helg

2010-09-17 @ 15:50:23
Skönt med helg! Nu blir det sola på balkongen, dricka typ världens dyraste bacardi och steeeka!

Ikväll drar vi in till huvudstaden Valetta och firar att vi överlevt första veckan! (och det har inte varit lätt med vänstertrafik och galna förare) Vi hörs ♥



on a traaaampboat typ.


Sloow

2010-09-16 @ 21:43:25

Inte jag alltså. Internet suger idag! Hade tänkt visa er massor av bilder men här får ni några iallafall:

                                                                     Jag & Eleonore


                                                                    Linn och Eleonore

                                                                       Min skolan, EC- school
..

                                                              Helt okej plats att plugga på!



Wendy- B-daygirl i mitten


Igår kväll åt vi middag ute ett gäng sen tog vi några drinkar innan vi gick hem vid ett tiden. Idag var det skola kl 9-14.30 sen stekte vi på stranden med lite läxor och bad. Kvällen har varit lugn, sjukt trött efter fullspäckade dagar! Lovar mer bilder snart :)

hoppas ni haft en bra dag ♥


update från malta

2010-09-15 @ 19:09:29

Hey!

Allt är verkligen över förväntan här på Malta. Skolan är jätte bra och stor (två byggnader med fem våningar!) Fint där inne, lärarna är jätte bra. Alla som jag mött här är jätte trevliga.

I måndags gjorde vi först prov för att se vilken klass man skulle gå i. Medans lärarna rättade provet hade vi sen två timmars rast. Då gick jag och svenskarna ner på beachen, badade fötterna och solade.

Efter det gick vi i skolan tills 14.30 sen gick vi och åt. På kvällen var det välkomstmiddag på ett jätte mysigt ställe. Dock är jag rädd för kött och ben så vågade inte äta;)

Igår var det skola igen, sedan beachen och fest på kvällen. Idag blev det trampbåt vid stranden och sola på balkongen efter skolan. Nu ska jag byta om så ska vi ut ett gäng och fira Wendy som fyller år idag.

Är lite stressade så kanske inte bästa inlägget, men kommer bättre med bilder någon annan dag!

Allt är iallafall sjukt bra :) /E ♥ 



Malta

2010-09-12 @ 18:30:46

Nu är jag framme på Malta. Resan gick bra och jag träffade två tjejer från sverige på vägen ner. Det var skönt.
Mellanlandade i Munchen. Väl på Malta blev vi hämtade som vi skulle och körda till olika ställen. Jag bor som i en studentkorridor. Idag har det bara varit två hemma, en från schweiz och en från korea. Verkade trevliga. De andra har väl varit ute och roat sig under dagen och kommer senare.

Bor själv i ett rum just nu, den jag ska dela med kommer tydligen nästa vecka. Men ganska skönt då kan jag packa upp och så innan. 

Allt ser typ likadant ut i det området jag bor. Försökte hitta en affär för att köpa en adapter men gick inte så bra. Köpte iallafall en glass ;)

Nu är jag skiiittrött fast får väl försöka vara uppe en stund till och vara lite social!

Imorgon börjar skolan kl 07.30. Ska bli roligt! Hoppas jag hittar dit..

Sen på kvällen är det någon välkomstmiddag typ :)

/E ♥


Snartsnartsnart!!

2010-09-11 @ 15:26:03

Så nu är jag färdigpackad. Några kilos övervikt på båda handbagage och väska men jag hoppas dem är snälla. Annars får jag väl bara betala till.

Shit kan inte fatta att jag ska vara borta så länge! Har liksom inte förberett mig mentalt. För en vecka sen satt jag hemma hos Felicia och förfestade och hade inte en aning om att nästa lördag skulle vara min sista i Varberg på flera månader!!

Ska bli så sjukt kul att åka iväg, är taggad till tusen!

Wish me good luck ♥♥♥


it's not goodbye, it's see you soon.

2010-09-11 @ 11:18:51
Mycket trevlig kväll med dem snyggaste brudarna i stan. Pratade och skrattade tills vi inte visste vad vi pratade och skrattade åt längre. Juste, något om en naken tjej på cykel.. haha. Efter att den första trion gick stannade Molly och Micki kvar, åt godis, kollade film och snackade och på något sett blev klocken tre!

Tack för igår bruedar och habibis!

kommer sakna er!! ♥♥




PackaR

2010-09-10 @ 15:51:20

För första gången i mitt liv går det nästan bra med packningen. Fast är inte klar så imorgon när jag ska lägga i det sista och väga så är den säkert för tung som alltid ;)

Nu ska jag städa och förbereda lite inför kvällen!




Mat och chill med dessa brudar ikväll!


I deserve it

2010-09-09 @ 17:32:41

Nu blir det mys på min favorit restaurang Grappa


Nya låtar

2010-09-09 @ 14:45:31

Whoho, nu är gamla bettan som ny. Nya låtar (för första gången på 1,5 år) och nya hörlurar!


Ny resväska

2010-09-09 @ 14:08:25

Nu har jag varit och köpt en ny resväska! Likadan som den jag köpte förra året till USA men den tog min syster med sig till Canada. Så nu har jag en ny röd här hemma som jag ska försöka att inte fylla föööör mycket idag när jag börjar packa!

Ska vara borta ända till december men ska ha med mig lika mycket som om jag åkte 1 vecka. 20 kg. Känns ju sådär.

Är iallafall sjukt taggad för att åka nu!!!


En enkel till Malta

2010-09-08 @ 17:03:03

Ja, det blir en termin på Malta!!! Drar på söndag :)


7 september

2010-09-07 @ 15:44:25

Aldrig ringt och mailat så här mycket innan, känns som ett riktigt jobb! PUH!

Allt verkar gå enligt planerna, det finns boende kvar. Har gjort ett engelska test också. 

Väntar bara på att få något slutgiltiligt svar att allt är OK. Hoppas det kommer snart!! :)
 

Juryn ilsknar till på Jamilla Foto: TV4
Ikväll ska jag sitta bänkad framför idoool


MALTA?!

2010-09-06 @ 22:36:10

Har bokat en termin på Malta nu!! Måste vänta på bekräftelse att det finns platser. och att boendet finns kvar och massa, men jag hoppas hoppas det ska gå bra!!!! :D

Idag har jag ringt och ringt och kollat på datorn efter att plugga utomlands med min budget. Total vändning mot england som jag skrev igår, men mycket billigare och varmare där. FAN OM DET ÄR FULLT NU!! :@

Annars har jag städat mitt rum så det glänser idag och inte varit på en powerwalk. Lite missade samtal mm mellan mig och madde sen när vi äntlligen fick tag på varandra satt jag redan nergosad i soffan med massa nötter och kände att jag inte orkade resa mig byta om ;) Tar igen det en annan dag!  

Hoppas ni haft en bra dag ♥


I will try to fix you

2010-09-05 @ 22:34:02
Vid fem var jag och Matilda på zuumba. Fick man skaka på rumpan ordentligt! Efter träningen var vi kvar och strechade tills det stängde. Nu är jag vältränad och vig som aldrig förr! ;)

Om ni vill veta lite update så är jag inne på att plugga en termin i England nu. Dyrt men tycker det är värt det. Bråttom som fan att boka allt isåfall. Får se vad det blir!!

Ska lägga in lite bilder från helgen snart. Så imorgon kanske ni får se dem.

GODNATT ♥

Jeg kalder på dig,

2010-09-05 @ 12:11:04

Festen i fredags var rolig och jag o mallan startade en lamr fimra på oscars med samuel och elias/emil, dansade o chillade. Kvällen avslutades med frugan på TG med tusentals godis S! :)

Även igår blev det lite fest o tre glas rosé innan hemgång.

Det positiva med en tidig kväll var ju att jag var as pigg i morse o redan varit ute i solen och tränat. Sommaren har åååtervänt!!! typ. 
 


en bild när molly super passade ju in här


Fanta & Rosé

2010-09-03 @ 18:15:23
Vafan så här kan man ju inte hålla på, KLART jag ska festa!! ETT TVÅÅ TREEE..

Ska försöka att inte bli fööör sent nu bara eftersom jag ska jobba imorgon

My life would suck without you

2010-09-03 @ 12:10:33
Eftersom gårdagen sög får jag väl försöka göra den här dagen lite bättre. Ska träffa Matilda om någon timme sen är jag bjuden på fest. Har varit taggad hela veckan men nu vet jag inte om jag är så sugen längre. Får se om det blir en hemma kväll istället eller om jag taggar upp under dagen!

Snart flyttar min favvo till Göteborg! ♥

                                                                               2007


Uttråkad till max

2010-09-02 @ 21:16:08

Kom hem från träningen för en stund sen. Dans-core, as bra pass!

Förutom det så har jag haft en skit tråkig dag. Inte hänt ett skit. Solat lite, suttit vid datorn. Fattar inte hur folk överlever att vara arbetslösa mer än en vecka?!?!!?

Dööööör av det här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kul att ni hade en rolig dag.


Billionaire

2010-09-02 @ 17:10:58

Går segt med au pair planerna. Har fått tre familjen, två har inte ens ringt och den tredje ringde och tackade ja till mig men jag tackade nej till dem. Men vill ju att det ska kännas perfekt om man ska bo där 1 år liksom!

Funderar på om jag ska bli reseledare istället för au pair nu..

Finns en utbildning i november som varar en månad med jobbgaranti, kostar ju en del men verkar sjukt kul. Tråkigt att vänta ända till november isåfall bara, fast då kan man ju vara hemma över julen och sen jobba som reseledare vinter/vår.

Blev väldigt sugen!!!!


Avatar

2010-09-01 @ 18:22:08

Helt insatt i filmen blev jag. Att det hade gått tre timmar när filmen var slut var svårt att tro. GILLA!!

Efter tre timmar inne i mörkret var man lite konstig när man kom ut i solen men vi gick iallafall och handlade varsitt par klackskor direkt. Mycket nöjd även om dem kostar en del. Fast kan ju ha dem i vinter när det är kallt också så ser det mer som en investering..typ.  

Nu ska jag dammsuga här hemma.

Hoppas ni haft en bra dag ♥


Bio

2010-09-01 @ 11:18:09
Godmorgon!

Är redan uppe och ska på bio klockan tolv. Ja tolv på dagen! Sommarbio så går lite konstiga tider men billigt!! Ska dit med min dejt Matilda och kolla Avatar 3D.

Lite stel idag efter powerwalken. Vi gick i över två timmar runt hela stan typ.

TAGGA BIO!


Usa 09, kommer va snyggazzt i glasögonen denna gång med