Duck, North Carolina!

2011-06-29 @ 16:45:53

Har det bäst här! :D



Semester med värdfamiljen!

2011-06-27 @ 06:05:43

Hej!

Blev lite midsommar firande med Cornelia i fredags. Åkte downtown och hittade ett Harry's där. Åt under en svensk flagga, hamburgare och sedan glass och jordgubbar. Efter en lång måltid, gick vi till the memorials och vita huset och kollade by night. Var fint. 

Blev en lång promenad med mycket kort och jag gick och la mig vid halv 3. 

Vid halv 6 nästa morgon väcker min värd pappa mig och säger att det är dags att åka. INTE så nice ;) 

Jag körde ner i 3 timmar till mormor/morfarns hus och stannade där över natten. Väldigt fint bodde dem, exakt vid vattnet. När jag tog mig ett dopp i jaccuzzin utomhus såg jag delfiner :)

Idag körde vi vidare ner till Beachen. Så nu är vi här i ett stort hus. 3 familjer och mormor och morfarn. 9 barn + 2 au pairer. Fullt ös här kan man säga!! haha.

Slänger upp en snabb bild från i lördags!

Godnatt ♥






Happy midsummer!

2011-06-24 @ 20:13:34

Idag saknar jag Sverige! ♥


Hoppas ni firar för mig med brudar ;)


hanging with my hostfamily

2011-06-24 @ 04:48:45
Får sms från kompisarna om jag lever, men jag har faktiskt hängt med mina värdfamilj hela veckan på kvällarna! Vi har ätit ute, haft gäster, ätit tårta och kollat på när stora killen spelat stor baseball match. Han var uttagen bland de bästa i hans årskurs för ett speciellt lag i år, så det var den sista avgörande matchen som ägde rum igår. Var kul att se även om 3 (!!!!!!!) timmar för en match är lite långt. Tog mig en promenad i mitten när jag blev för uttråkad :P

På lördag åker vi till North Carolina på semester i en vecka. Hela släkten (inklusive några kusiner i min ålder och en annan au pair) ska med till ett beach hus som mormorn och morfarn hyrt. Ska nog bli kul! Föräldrarna säger att barnen och jag kommer ju säkerligen ha kul iaf..haha.

A juste. Inte nästa vecka när vi är borta men veckan efter ska killarna på läger så dem är borta en vecka och jag är ledig!! Frågan är vad jag ska hitta på då? Någon annan au pair ledig den veckan?




Kul väder..

2011-06-22 @ 05:16:22

Tornado varning igen. Går och lägger mig och lyssnar på åskan. Den är inte dålig här. Låter som att hela stan sprängs varje gång typ. Blixtrarna lyser upp hela rummet som världens lampa då och då. Ska fortsätta hela dagen imorgon också, NOOOOO :P  
        


times square can't shine as bright as you

2011-06-22 @ 05:06:27
Hej!

Här kommer lite update från helgen. Vi åkte ju kl 12 på natten upp till NY. Jag Laura, Vanessa och Steffi. Det tog 4, 5 timmar så var där halv fem på morgonen. Satt på Mcdonalds 1 timme tills Starbucks öppnade och då gick vi dit. Fixade iordning oss i badrummet och borstade tänderna mm. Vi tog oss sedan till Broklyn Brigde och promenerade över bron. Fin soluppgång och fin utsikt.

Efter det promenerade vi till Wall Street och sedan till båten för att åka och kolla på frihetsgudinnan. Vi åkte över till Staten Island och åt lunch där.

Ett tag senare promenerade vi i Battery Park och såg inspelningen av Men in Black 3. Såg Will Smith.

Blev lite häng på Times Square och Laura och Vanessa ställde sig i kö för att köpa biljetter till en broadway show medan jag mötte upp Linn. Jag och Linn gick och lämnade av Steffi som ville gå upp i Rockefeller Center (vi kände att vi redan varit där) sen gick vi och köpte lite på Starbucks och hängde i Trappan vid times square och fikade tills Laura och Vanessa köat klart. Det blev biljetter till Mary Poppins.

Efter lite pizza var klockan snart åtta och musikalen började. Den var sjuuukt bra!! Visste inte så mycket om Mary Poppins och har ju sett musikaler innan men denna slog allt! Längtar redan tills nästa gång jag ska se en musikal på broadway.

Efter showen lämnade vi av Linn vid hennes tåg och tog tunnelbanan till hotellet. Ganska äckligt ställe fast säkert område och billigt så var okej för 1 natt. Men hade inte velat stanna där längre.

På Söndagen åkte vi till Central Park och jag mötte upp Linda. Vi chillade där ett tag och sedan tog vi oss till H&M på 5ave där Robyn uppträdde som Oliwia tipsat oss om. Var kul att se. Efter den lilla konserten åt vi lunch med Oliwia och hennes kompis och fick höra allt skvaller om hennes au pair år.

Vi gick sen tillbaka till Times square och chillade lite innan vi skulle till bussen och åka hem till DC igen. Åkte kl 6 och var hemma kl 10 på kvällen. Ändå ganska snabbt. 

Gjorde och såg tusen andra saker också som jag inte orkar skriva nu, men sjukt kul helg hade vi! Roligt att Linn, Linda och Oliwia kom in också :)  











Dålig bild på Will Smith


Linn


Laura och Vanessa


Jag vid Flat Iron Building


Robyn


H&M på 5 ave


Linda chillar på Times Square





Sorry för långt inlägg haha. Ville få med så mycket som möjligt, läs om ni orkar  eller kolla bara bilderna ;)  GODNATT/GODMORGON ♥


"Emma, do u like us or your other family in Sweden the best?"

2011-06-21 @ 05:15:57




Ska strax decka i sängen efter att ha jobbat hela dagen och sedan varit på gymmet. Trött efter helgens äventyr! Haha, min 10-åring hade nog saknat mig i helgen, sjukt söt har han varit hela dagen, med alla sina frågor. Alla är kanske inte så lätta att svara på däremot ;)

"Emma?"
"Yes?"
"When I say this I mean the opposite, Okay?"
"mhm"
"So u have to think it's the opposite now! Okay?"
"okay..yees.."
"I hate u"



 




indestructible

2011-06-20 @ 19:06:26



Kommer update och bilder senare men nu ska jobbar jag! As nöjd med helgen iallafall :)


Let's hear it for New York!

2011-06-18 @ 02:27:17
Packat världens minsta väska nu och väntar på det andra tjejerna innan mina vföräldrar ska köra in oss :)

Vi kommer till NY vid 5 imorgonbitti! Vad vi ska göra då är ju frågan. Frukost någonstans innan vi kör igång kanske, sen lördag från kl 15 har vi hotell :)

Värdet verkar bli fint denna helg. Hoppas det stämmer! Vill inte gå runt som en dränkt katt som sist ;)

Hörs på måndag! Ha en fin helg ♥


New York tonight!

2011-06-17 @ 14:55:28
Hejhej!

Allt bra här. Hade fullt upp igår när jag jobbade hela dagen, sen åkte jag med familjen och hämtade äldsta killen på sin träning sen åt vi på en restaurang. Föräldrarna tog några glas så jag fick köra hem sen. På motorväg för första gången, i spöregn och åska..Gick ju bra tillslut men hade lite problem när fönstrena immade igen ;)

Ikväll åker jag till New York med granntjejerna. En tjej vill turista runt och vi andra mest chilla och shoppa lite och så.. får se vad det blir, kanske delar vi upp oss lite för jag känner inte för att se ALLT igen.

Ska bli sjukt kul att komma till New York igen!!!!!!!! :)

Jag och mallan för 2 år sen ;)


100 DAGAR!

2011-06-15 @ 17:32:11

Idag har jag varit borta i 100 dagar!

Känns hur länge sen som helst jag var hemma i Sverige och NY skolan känns också väldigt långt borta. Ändå känner jag mig lite stressad, SHIT ÄR DET BARA 265 DAGAR KVAR?! Hur ska jag hinna med allt??

Har ju typ inget planerat än så länge!! Fast aa gillar ju ändå inte att planera. Bara dra när man får lust. Typ hej ska vi åka till New York på fredag? Okej gött.


Kan jag också få plats?

2011-06-15 @ 16:36:00


Tur att sängen är stor iallafall


Montgomery mall

2011-06-15 @ 00:10:05

Hej!

Idag körde jag killarna till montgomery mall som ligger 15 min från oss. Dem ville köpa godis och hubba bubba, kolla sport grejer och gå runt och kolla in tjejer haha. Jag ville ju shoppa kläder och det var REA på Victoria's Secret (!!) så sa hej då till dem efter 1 min och gick runt själv. Träffade dem varje halvtimme och sa hej. Skönt jobb man har haha.

Igår var det också skönt. Åkte till poolen och låg där och stekte. Killarna spelade basket i vattnet med alla andra barnen som var i och jag motions simmade och solade. Inte allt för ansträngande ;)

På kvällen åt vi krabba här hemma. Var rätt gott faktiskt. Sen gick jag till gymmet med Laura och Vanessa. Vi var lite på maskinerna sen tog vi ett dopp i poolen där med innan vi gick hemmåt.

Måste ju visa bilder från Sushi stället på Tyson's Corner. Jag och Laura åt ju lunch där i lördags. Maten kom rullande på band så tog man bara vad man ville ha.





Helgen.

2011-06-14 @ 05:50:29
Hej!

Helgen var bra. Stannade i DC och jag och Laura åkte till Tysons Corner och shoppade. Det är ett jätte jätte stort och bra mall och jag hittade många bra saker. Måste dit igen snart känner jag ;)

På kvällen gick jag på avskedsmiddag för Katha som åker hem nästa vecka. Vi var 15 stycken varav 7 över 21 som sedan gick ut. Vi var på Third Edition och hade kul tills 3 då blev det buss, metro 1 station och taxi sista lilla biten hem. Krångligt att ta sig hem så sent på natten. Ibland saknar man att ha allt så nära hemma i Vabbe!








Min egen bil var äntligen fixad när jag gick upp efter en sovmorgon på söndagen. Så jag åkte och tankade (gud vad dyrt det är...) och sen mötte jag upp Candy för lunch i Bethesda. Efter lunchen tog vi oss till en pool borta i Rockeville. Min gamla Au pair grupp hade möte/pool party där och eftersom hon som ordnade det var LCC'n jag bodde hos innan blev jag och en vän såklart bjudna också. Efter att ha kört lite fel, suttit fast i trafiken (som är helt galen har btw) hittat dit och bytt om var vi redo att hoppa i. Då hörs det ett brak från himlen och det börjar åska. Skämtet. Det var 40 grader varmt och vi hade aldrig varit mer redo att hoppa i det svalkande vattnet när dem stängde poolen (någon regel dem har här är att dem alltid stänger poolen minst 30 min mellan varje knall) .

Istället åkte vi alla runt 25 tjejer till Silver Diner och drack milkshake. Smakade precis som dem på Ruby's i Huntington Beach, för er som varit där ;) Yammie!





Nu blev jag jätte trött och det går segt att ladda upp bilder, hade egentligen tänkt lägga upp fler, men ni får mer en annan dag. GODNATT/Godmorgon♥


Första dagen på sommarlovet..

2011-06-11 @ 15:14:53

Hej!

Igår var första dagen för det andra två killarnas sommarlov. Alla tre killar hade varsin kompis hemma och vi skulle göra några ärenden, äta och sedan åka till poolen. Jag vet inte om mina killar försökte vara coola inför sina kompisar eller något men dem var helt galna i bilen, sex ungar som alla ville höras och synas..Sen visste jag inte vägen heller så dem skulle guida mig, vilket dem kanske inte var bäst på. När man kör på en 4-filig väg och man är i den längst till höger är det ju inte jätte kul att höra, svääng vänster hääär. Men efter lite turer fram och tillbaka, ätit lunch och hoppat i poolen blev det lite lugnare.


Vi var där i några timmar sen åkte vi hem och killarna skulle på något party kl 6-9. Jag bestämde med några kompisar att gå på bio och se Hangover 2. Mamman kom in med en kaninunge som en av katterna tagit och den blödde och såg ut att ha ett brutet ben. Hon ville åka och lämna den på ett djursjukhus och fråga om jag kunde hämta killarna. Suck, så vid 8 åkte jag för att hämta dem. GPS'en hade ingen koll på vart jag skulle så jag fick ringa mamman massa gånger och sedan mamman till killen som hade partyt. När jag äntligen kom tid fanns det ingen parkering så fick snurra runt hundra varv. När jag parkerat var kalaset inne på något konstigt område utomhus med hundratals barn och vuxna, baseball matcher och så stog jag där och skulle hitta mina tre.

Vid 9.30 hade jag iallafall hittat dem och kommit hem igen. Cornelia kom förbi och hämtade upp mig och vi åkte och hämtade Laura och Vanessa och drog till bion. Fick ta en annan biograf eftersom vi missade bion på den första.

Hangover 2 var iallafall jätte kul. Den första var bättre men den här var också väldigt rolig! :)

Idag ska det bli skönt med en dag OFF! Ska till gymmet på Zumba snart sen förmodligen poolhäng om vädret inte bli sämre..

 

 


Put your hands up in the air like you don't care

2011-06-09 @ 17:52:21
Hallu!

Igår kväll träffade jag upp 6 grannar som är au pairer. Jag blir lika förvånad varje gång jag upptäcker nytt folk som bor så nära!! Tre gator bredvid varandra bor det alltså minst 7 st. Kanske fler? Finns så sjukt många au pairer här omkring! 

Iallafall, vi träffades hos Laura som var ensam hemma. Satt där ett tag och prata innan vi tog våra bilar och körde till Rockeville för att köra Laserdome. Vi segade ganska mycket så innan vi var där var den efter 10, och alla var tvungna att vara hemma vid 11. (ibland är det inte så kul att ha en tid!!) Så blev inget spelande utan åkte bara hem till Laura igen och umgicks.   

Nu ska jag gå och möta dem två yngsta killarna på vägen hem från skolan. Dem slutar vid lunch idag eftersom det är sommarlov imorgon. Sen ska dem iväg på poolparty med klasskompisar så ska skjutsa dit dem.




Grattis till Kusse som tog studenten där hemma idag! ♥


3 månader!

2011-06-08 @ 16:53:02

Hej!


Mötet igår var kul. Helt okej sätt att fira 3 månaders dagen i USA. Vi var bara 10 st hemma hos Lcc'n. Sandra hämtade upp mig och vi åkte dit tillsammans. GPS'en ledde oss till typ ett slott och vi var tvungna att ringa och fråga om vi kommit rätt. Det var rätt och hennes hus var sååå coolt. Hur stort som helst, egen biosalong, gym, pool, kontor, så verkligen ut som husen man ser på MTV. Varför bor inte min värdfamilj i ett sånt hus??

Alla hade med lite efterrätt från sitt land. Jag och Sandra hade Blåbärstårta från IKEA. Vi kollade en film och sen spelade vi något frågespel en stund och pratade om våra värdfamiljer. Man fick typ säga det bästa och sämsta med sin familj och så. Kul möte även om det blev väldigt långt. Åkte 6 och var hemma vid 11 igen.








Hemma bion med popcorn och allt.



I like it, like it

2011-06-07 @ 17:11:25

Hellu!

Igår kväll åt jag på restaurang med min värdfamilj. Firade "sommarlovet" och att dem flesta av barnen (..) hade gjort bra ifrån sig i skolan. Var trevligt. Efter middagen släppte familjen av mig på vägen och jag mötte upp Sandra, Cornelia och Carro för efterrätt. Var ju tvungna att fira Sveriges nationaldag ;)
Jag åt bär med vaniljkessella, GOTT!

Nu ska jag jobba lite, sen Ikväll ska jag på möte med min LCC grupp!

Snodde några bilder från Sandra sen igår:


6 JUNI 2011

2011-06-06 @ 17:17:11




Igår i Bethesda. (Kolla min Rihanna tröja) Åkte in och åt lunch/kvällsmat med Sandra och Cornelia. Vädret var på topp med 35 grader och sol. Satt på en uteservering och åt mexikanskt. 

Skulle egentligen åkt till IKEA med min värdfamilj under dagen men dem ändrade sig i sista stund så får bli en annan gång.

Grattis Sverige på nationaldagen! ;)


Baltimore

2011-06-06 @ 01:58:36

Var ju i Baltimore igår och promenerade runt och kollade innan konserten. Det ända jag visste om Baltimore var det man får veta i filmen "sleepless in seattle" då en av huvudpersonerna bor där, inte mycket alltså ;)

Var mycket större än jag trodde och en söt liten hamn, mycket, mycket folk ute på gatorna eftersom det var både Rihanna och en baseball match under kvällen. Vi kollade in stan en stund och tog lite kort tills det började spöregna från ingenstans och då gick vi in och åt på Hard Rock Café.

 


På vägen in till Baltimore




Hamnen


Några båtar man kunde åka runt i



Numret på en av spelarna i Oreoles (typ som jag vet vem det är)



Oranga människor överallt




THE ONLY GIRL IN THE WORLD

2011-06-05 @ 17:47:45

ÅÅHHHHHHHHHHHHHH RIHANNA VAR BÄST!! ♥ ♥♥

Var hennes första konsert för i år och det var så sjukt bra. Helt magiskt. Alla dansade med och stod med tårar i ögonen på sista låtarna. Ville bara ställa tillbaka tiden och se allt igen när det var slut!





Som förband var Cee Lo Green
'









Ska iväg på något med vfamiljen nu så allt jag hinner skriva nu, men var verkligen BÄST!!
xoxo





RIHANNA

2011-06-04 @ 21:45:00


Drar nu till Baltimore med Laura för att kolla på RIHANNA ikväll!! Ska bli sjukt kul!!


 

 


Party in the house

2011-06-04 @ 17:43:54

Var en kul fest igår! Massa folk, egen DJ, mycket dansande. Blev en hel del hängande ute i trädgården också eftersom det var så fullt inne i huset. Konstigt nog var festen ändå rätt lugn trots allt folk!! Haha, Hade det varit i Sverige hade väl huset inte stått kvar? fast sen hade ju inte alla kört hem i sina bilar efter festen i Sverige heller. Vid 4 tog vi en taxi till Mcdonald's. Vi sa till taxi chaffören att vi ringer när vi ätit klart men han körde och köpte mat och satt i sin bil och väntade tills vi var klara 1 timme senare haha. 

Lite bilder från igår:
 


Cornelia och jag


Jag och Sandra


Försökte ta ett kort hur det såg ut där inne..gick ju bra :P


Mcdonald's kl 04.30




Please don't stop the music

2011-06-04 @ 01:08:41

Förvirrad eftermiddag. Trodde jag skulle jobba till 6 sen kom båda föräldrarna hem tidigt och skulle åka på någon match med mat efter som avslutning på baseballen (eller vilken sport det nu var?). Frågade om jag ville med men kände att jag hellre gjorde något annat en fredag kväll ;) men snällt att dem frågar iallafall :)

Så nu blir det hemma fest en bit härifrån med ca 100 college killar och au pair tjejer! Låter ju inte fel?


Seasons come and go but I will never change

2011-06-03 @ 16:03:40

Godmorgon/eftermiddag!

Klockan är snart 10 här och jag sitter och tar det lite lugnt innan jag ska klä på mig och sminka mig. Gick upp kl 6 och väckte killarna och gjorde frukost. Mamman hittade ett "report card"  i lillkillens väska och sen blev det ett himla liv. Han hade tydligen inte gjort alla läxor och ljugit om att han inte hade läxor så rapporten var inte bra alls. Jag gled upp på mitt rum en stund och när mamman skällt klart promenerade jag sen med killarna och hundarna till skolan. Dem slutar 12 idag så kort dag, sen skulle vi åkt till poolen men nu ska jag sitta hemma och kolla så att han gör ifatt alla sina läxor sen har han utegångsförbud. Tråkigt för mig ;) Tur att det är fredag och helg snart! Imorgon väntar något väldigt kul!!! :):)


Måste bara visa något äckligt..kolla man kan köpa krabbor intryckta i färgglada snäckskal i VA beach för 5 dollar. Asså jag fattar inte ens hur dem fick in dem? stackarna!!







 


YMCA

2011-06-03 @ 01:17:00

Just slutat jobba och drar nu vidare till gymmet!






Love, Live, Laugh!

2011-06-02 @ 19:45:36
Några härliga bilder sen helgen!