Sweas Julmarknad.

2009-11-30 @ 06:29:34

Första adventsljuset är nu tänt och vi har ätit lussebullar och pepparkakor.

Hjälpte ju som sagt till på Sweas julmarknad idag. Det var Luciatåg och svensk folkdans. Vi var i köket där Maria Montazami hade hand om allt. Hon var jätte trevlig. Fick lite panik ett tag när någon tant tog för mycket smör på några mackor bara, haha, men annars var hon snäll. Lät oss äta så mycket vi ville till exempel. Vi tänkte dricka lite glögg också men fick nöja oss med julmust, då man var tvungen att vara 21 för det. to bad. 

Nu blir det desperate housewives!

Lite bilder från idag;


Vi och Maria

Luciatåg

Hannah Montazami


Några från köket ;)


En dag med Maria Montazami

2009-11-29 @ 06:58:48
Imorgon har Swea (som de svenska kvinnorna i usa kallar sig tillsammans) ordnat en svensk julmarknad.
Min moster som är med där anmälde mig, Molly och Matilda att hjälpa till i köket med hennes väninna Maria Montazami. Ska alltså hänga med Maria imorgon ;)





Jag tycker ändå hon verkar vara den i Hollywood fruar som verkar vara mest "normal". Vad tycker ni om Maria?


BILLY NITTON <3

2009-11-29 @ 00:03:33

GRATTIS TILL MIN BILLY!!!!


JAG ÄLSKAR DIIIIIIG!!

Tre veckor till nu bara baby!


Black Friday, part two.

2009-11-28 @ 08:25:52
Det blev en en hel julklappar. Många blev dock från samma affär men vem älskar inte Victoria Secret liksom?
Till och med pappas present kommer därifrån..
De i kassorna måste varit stressade av allt folk för i två affärer fick jag betala för mycket sen säga till och få pengar tillbaka på kontot. Lite jobbigt, men helt okej när de har en policy att om man betalar för mycket får man 10 dollar avdraget! 

Nu sitter vi och kollar igenom våra inköp och är väldigt nöjda. Jag fick en väska med en rosett på som jag älskar som extra för att jag köpte så mycket på Victoria Secret. Älskar den!  






Hur går det med era julklappar?


Black Friday

2009-11-27 @ 21:56:24

Blåst! Vädret var inte riktigt vad vi hoppats på idag så blev en promenad till stranden och sedan direkt hem igen.
Nu har vi tänkt om och istället ska vi åka till Fashion Island och shoppa. Det är nämligen Black Friday idag.  Affärerna är öppna 24h och det är massor av special erbjudande mm inför jul. Idag ska det shoppas julklappar!


Molly, prinsessan och jag


Thanksgiving

2009-11-27 @ 08:17:48

thanksgiving idag. Vi började dagen med en bön vid frukosten. "Thank you god, for my family and friends and all the fun, for this dinner, and for my outfit! "

Kalkon blev det såklart på eftermiddagen, men några timmar innan dess hann vi med att ligga på stranden. En riktigt varm dag idag. Måste varit rekordet i November.



Jag och Molly med Minnie och Princess redo för att börja fira


Bjarne skär upp kalkonen, märks det att han är tandläkare eller?


Massa god mat

Framåt kvällen tog vi en promenad med hundarna och sen blev det äppel och pumkinpaj medan vi spelade scrubble. Har haft på julmusik hela dagen så känns verkligen juligt :)


Tonight I'm gonna find a way to make it without you

2009-11-26 @ 01:40:06
Idag har vi mest tagit det lungt. Blev ju uppdragna tidigt av städerskorna,men kanske lika bra det. Då kom vi ut i tid till stranden och kunde ligga där några timmar extra.

När vi kände oss klara på beachen och det började blåsa lite gick vi hem och lagade tacos (vår nya hushållskost) och kollade på huset fullt under tiden.




Nu håller solen på att sakta gå ner, trots att klockan bara är halv fem och jag ska försöka få ut latmaskarna på en springtur innan mörkret kommer :D

<3


Boattrip

2009-11-25 @ 19:56:03
Kunde inte uppdatera igår. Blogg.se låg nere. Men i alla fall, här kommer lite update från igår.

Vi var ute på en båt tur med Jim. Solen sken och vädret var helt perfekt. Vi såg sjölejon och fick testa att köra. Efter båtturen gick vi runt på Balboa Island och kollade i lite affärer och tog en frappuccino i solen :)







Nu kan jag inte skriva mer. Klockan är bara nio men städerskorna är här redan. Suck! Ingen sovmorgon på en ledig dag. Fast är ju inte helt fel att få allt städat och fint heller ;)

Cinema

2009-11-24 @ 06:14:42
Bion var bra. Hade lite svårt att hänga med i handlingen emellanåt men annars var den rolig. Alltid lite speciellt med bio men när det är 3D tycker jag man lever sig in ännu mer.

Blev ingen stranden idag, Molly ville handla en väska hon sätt så vi gick till main street och shoppade istället. Inte fel det heller.

Imorgon ska vi ut och åka båt.   







A Christmas Carol

2009-11-23 @ 20:06:15

I kväll blir det bio. Ska se a christmas carol i 3D. Tror den kan vara lite rolig :)

Nu gick vi precis upp och ska hitta på något fram tills kvällen. Kanske beachen? Får se skulle tydligen vara lite blåsigt idag. Men går ju alltid att vira in sig i en handduk til skydd för vinden! Det vet Matilda iallafall.. 



KORVEN


Yogurtland

2009-11-23 @ 07:35:34

Srpungit idag igen. Träningschemat verkar funka. Idag har vi varit på lite ärenden med Karin. Kollade på väskor till hemresan bland annat. Hittade en Calvin Klein som jag gillade, kunde bara inte bestäma mig för vilken storlek så fick vänta. Hur mycket har jag shoppat liksom? En liten väska, mellan eller mega väska? 

Besökte också Yogurtland idag. Ett av mina favorit ställen. Det är typ som mjukglass fast godare så får man ta själv vilka smaker man vill ha, frukter på och godis, kokos ja man kan ta vad man vill sen väger man det i kassan bara. MM vad gott det är!

pratade med min älskling idag också. JAG.SAKNAR.DIG.
 






MUMS!


But I would do anything for love

2009-11-22 @ 05:53:34
Ännu en vild lördags kväll har passerat här i Califronien. Eller nej, men 1,5 h i jacuzzin med frukt och bubbelvatten är faktiskt helt okej det med.

Älskar våra djupa samtal vi hade i vattnent. Ibland över träffar vi oss själva. "men om man är 38 g i kroppen, borde man inte då kunna skära sig så att det kommer ut värme på resten av kroppen?" "Finns det månuppgång och månnedgång?" Sedan lyssnade vi på låten I would do anything for love  sen sjunger han ju "but I want do that" då undrade vi ju såklart : "vad är det han inte ska göra? Han skulle ju göra allt nyss?"
Ja ni hör ju själva..!   

Idag var vi på stranden och solade och badade. Eller jag var den enda som badade men de andra schtekte på bra under tiden. 

Nu ska vi käke något!
Ha det bra <3




Beachen

2009-11-21 @ 19:46:57

Om exakt en månad står vi på flygplatsen i Sverige!

Vaknade av Lucys gnällande utanför dörren. Inte det bästa kanske men låg kvar i sängen någon timme ändå. Nu har vi precis ätit frukost och snart blir det beachen!! :D
Hoppas ni har kul hemma i Sverige i blåsten he-he



Träningschema

2009-11-21 @ 08:38:07
Glömde föresten berätta, en kille på vår skola, i vår ålder, kom fram till oss idag och ville ta kort på oss. "The most beautiful girls" mummlade han något om och sedan tog vi något fult kort med honom och hans släkting (?). Jag vet inte riktigt vad det skulle vara bra för, höll på att missa bussen på grund av det. Hoppade igenom massa buskar för att hinna.  

Jag och Matilda var ute och sprang för ett tag sen. Matilda, som inte är träningens trognaste kund (eller ja whatever) har satt upp ett tränings schema för henne och mig resten av tiden här. Minst tre gånger i veckan ska vi springa 6 km. Med tanke på vad vi äter här, är det lika bra. Vill ju inte rulla hem! Nu ska vi fan hålla schemat!



Imorgon blir det nog en dag på stranden. schteeeka. Har det ganska bra här ändå! he-he.


Hollywood bilder

2009-11-21 @ 05:21:51

Sista dagen innan Thanksgiving lovet nästa vecka. Skönt, nu ska vi bara slappa och spendera. Som att vi inte alltid gör det? haha. 

Här kommer några bilder från Hollywood;

Walk of fame





Fyra ostar, mums ;)


Ehm ja?


SÄMSTA BILDEN!! men bakom skymtar Marylon Manroes gamla hus






Mollybabe


LOST (ser kanske lungn ut, men så är INTE fallet, känner mig inte riktigt trygg med skallerormarnas skallrande)


LOS ANGELES, BEVERLY HILLS OCH HOLLYWOOD

2009-11-20 @ 06:30:50

Dagen började med att "bussturledaren" (eller vad man kallar det?) hämtade oss på ett hotell och utropade jätte högt "HUR SÖTA ÄR INTE NI" sedan "ÅH DE ÄR FRÅN NORDEN, DE TROR ATT DET ÄR VARMT, HAR BARA SHORTS OCH LINNE, HAHAH".

haha, vet inte om det var en bra eller dålig start men det var så dagen forsatte. Vart vi än kom (hade många stopp på vägen) skulle hon berätta för alla (som att någon undrade?) att vi var från Sverige och hade åkt så långt bla bla. Ja en käck tant den där Bonnie. 

Hon visade oss och de drygt tio andra personerna runt på platser som, Los Angeles bästa och kändaste shoppinggator, Los Angeles äldsta bevarade hus, Hollywood skylten, Walk of fame (stjärnorna), Känidsars hus/gamla hus (såg huset där Marilyn Monroe dog bl a), Rodeo och Sunset Drive, där kändisarna brukar hänga i Beverly hills och mycket mycket mer. 

Tyvärr så slutar vi inte förvåna oss själva och dagen fick ett litet oväntat slut. Skulle leta upp en busshållsplats och ta en annan buss hem när vi blev avsläppta från Bonnie's tur. Dumma som vi är gick vi och pratade om dagen och tänkte inte riktigt på hur vi gick i början. 60 minuter senare, efter en kolsvart promenad och livrädda (hörde skallerormar) satt vi tryggt i min mosters bil. PUH 

Bilder kommer imorgon, är helt slut nu! ;) <3

  


Nu drar vi till Hollywood!

2009-11-19 @ 16:33:24

Nu åker vi till HOOOOLLLYWOOD! Säger hej till alla kändisar och så. ehm ja. I alla fall, ska blir så roliigt!!


Hörs ikväll!


Klass fezzt!

2009-11-18 @ 22:26:14

Var förvånansvärt faktiskt trevligt på vår "fest" med guldgänget idag. Fick blandade måltider men var gott (undvek allt grön, grön soppa, grön paj, grön gélé grej ). Alla ville ta kort med oss på. Hani (Guldgängets kung) ville ta kort så han kunde skicka hem till sin fru. Om vi skulle bli glada eller oroliga vet jag inte, men vi log glatt i kameran.

Malin och Matilda hittade också varsin blivande man så nu blire snart dejter här. Matilda tog till och med ett kort med sin man under jubel från hela klassen. GRR.

Några ur GULDgänget!


Fan syndes as dåligt här, men står "Matildas pojkvän" överst, "Malins pojkvän" längre ner, "läraren" och till höger står det "Hani, som tror han är läraren (joooobbig!)"


Den finaste tårtan som alla ville att de snygga svenskorna skulle skära upp


Vi (malin enbent?) och favvoläraren  long le (short le, är minikort egentligen men ser "lång" ut på denna bilden)




Vi fixar tårtan



Malins pojkvän fixar lite


Massa läskig mat



Efter allt ätande blev det tydligen dans (två personer dansade)

En helt okej dag i skolan alltså. Nu har jag precis pratat med min Billybooy och ska iväg till beachen :) 

CIAO!


Fezzzt

2009-11-18 @ 16:47:17

Dags för skolan & fezzt! Får se hur detta blir ;)


Matilda säger;
HAHA, emma trodde det regnade ute idag men det var visst bara fontänen.
regn i californien?!?


Fashion Island

2009-11-18 @ 07:47:32

En riktig shopping dag!! Får nästan dåligt samvete när jag tänker på hur mycket pengar jag spenderat på en ända dag. Får inte shoppa något på..FLERA DAGAR NU. Fast kommer säkert köpa något på torsdag i Hollywood. Jaja, men ALLT har i alla fall inte varit till mig själv. Första julklappsinköpen är nämligen gjorda.


Julpyntat



Köpte en tröja på Juicy och fick världens största påse



Molly fick en lite mindre size



Blev trångt i vissa provrum med alla påsar. De vägde sjyykt mycket också, fick inget blod ut i fingrarna, kommer typ ha träningsvärk imorgon. syndaste09 om mig ;)

Godnatt Sötisar!


November 17th

2009-11-17 @ 16:39:06

Tisdag. Blir det tre timmars lovely skola. Men imorgon är det FET fest i vår klass. Kan bli..intressant! Man ska typ ta med mat från sitt land om man vill.  Vad ska vi ha med oss liksom? Köttbullar?! nej skiter nog i det. Alla tanter skulle ändå baka värsta pajjerna mm, så det lär räcka och bli över ändå ;)

Just nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt något gång..! Går lite segt när man delar tre på det och Matilda har typ dött där inne nu?! Jaja, får väl slänga på mig något bara sen. 



 

 


Hollywood på torsdag!

2009-11-17 @ 07:26:58

Var ju som sagt på stranden innan, var det skönt men lite blåsigt. Blev kvar i några timmar ändå, tiden gick snabbt när vi spådde oss i sanden och lyssnade på musik i Matildas (döende) mobil.

Har just kollat klart Idol på bioduken och håller på att boka en Hollywood tripp nu. Vi ska åka och kolla in stjärnornas hem mm på torsdag ; D

Godnatt <3


Fifteen

2009-11-16 @ 22:04:16

Skola idag, gick ganska snabbt halva lektionen gick åt till att ha "jordbävningsövning" (typ som brandövning). Alla skulle ut på parkeringen och räknas in. Kändes inte så jätte tryggt kanske att vår klass står rakt under en sky hög telefonledning under jordbävning. Men det kanske bara var jag?!

Nu har jag Taylors låt "fifteen" i huvudet till Matildas försjusning (?!) om någon undrade om överskriften. Är helt hes och  kan en mening så låter skit fiiint "when someone tells you they love you. you gonna belive them"

Nu ska vi till beachen igen!


Jordbävning

2009-11-16 @ 04:29:54
Matilda fortsätter med sitt cv och Molly är helt inne i "ullared" som hon kollar på på tv4:as hemsida så nu ska jag kolla på en film själv som heter "TO". Får se om den är något att ha :)

Men nu till vad jag skulle säga; 

Vet ni vad jag fick veta nyss?! Att det var JORDBÄVNING idag när vi låg på stranden! jag märkte INGENTING. Fast den hade tydligen varit mini mini, men ändå. Tyckte det var lite spännande ändå, då har man varit med om det också..eller något ;)



jaha

2009-11-16 @ 03:47:48
åh vi bestämde oss för en dag på stranden, IGEN. Så sjukt skönt att få vara i solen i november!
Gick ut och sprang efter det, måste ju försöka träna lite ändå så jag inte kommer rullade hem till Sverige om fem veckor. Fem veckor föresten, börjar närma sig lite sakta tills vi ska åka hem, har lite hemlängtan även om jag trivs jätte bra.

Just nu är jag lite uttråkad, malin är i duschen och Matilda skriver sitt CV. Kanske inte borde störa henne som har tjatat i VECKOR om att hon ska skriva det och äntligen satt igång, men ska försöka tvinga dem att hitta på något med mig nu, he he



jag&mamy


sunday

2009-11-15 @ 20:24:28
Igår blev det morgonpromenad sedan stranden. Var en riktigt varm och härlig dag!

På kvällen lagade vi fläskfilé (eller något sådant) och ris. RIKTIGT avancerat för att vara oss ;)

Idag började jag dagen med att ringa min älskling sedan blev det lite frukost och nu väntar jag på att matilda ska prata klart med sin "älskling" innan vi kan bestämma what to do today.

Hörs senare :)





Äntligen varm

2009-11-14 @ 06:27:57

Vi kom fram till shoppingmallet iallafall. Hem krånglade det som väntat så fick gå typ 15 min, MEN vi kom hem ;)

Känner mig typ sjuk idag, frusit hela dagen och har hosta och ont i halsen. Jag som var så frisk igår!
Det enda inköpet idag blev ett par leggins som jag satte på mig med en gång för att bli lite varm.
Hela mallet var julpyntat så det var mysigt, längtar till julen!

Nu kom vi precis upp från jacuzzin och för första gången idag så är jag lite varm ;) 

 


South Coast Plaza

2009-11-13 @ 20:34:47

Gomorgon på er!

Idag ska vi till South Coast Plaza och shoppa! Har försökt kolla hur bussen går, tror det ska gå bra att komma dit, men hem vet jag inte hur det går. Är ju fredagen den trettonde men får hoppas att vi inte får otur för det :P

Nu ska vi åka:)

Kram


12 november

2009-11-13 @ 04:16:09

Idag tog vi en ledig dag. Våra busskort har gått ut och vi orkar inte fixa nya. Tar nog skolan på måndag istället, måste ju vara lediga lite till efter Las Vegas!

Tog en promenad så Molly kunde köpa lite vykort och sedan har jag ringt hem och till min älskling idag. Saknar alla där hemma, men nu har iallafall halv tiden gått. 6 veckor!

gjorde nyss en upptäckt också haha, trodde de sjöng typ "all the singoletts" i låten all the single ladies, men tydligen sjöng de "all the single ladies" hela tiden, då har man gått och sjungit fel as länge! haha


Lite bilder från Grand Canyon


Hoover dam




Molly hänger i Grand Canyon


Good girls go to heaven bad girls go to LAS VEGAS!!

2009-11-12 @ 22:03:36

Nu är vi tillbaka i Californien igen efter vår Las Vegas tripp. Tog ungefär en timme att flyga dit, men kändes som om man bara hann starta sen skulle vi landa igen. Tog en shuttle till hotellet, MGM Grand hotell och Casinon som var jätte fint, sedan ängnade vi söndags kvällen åt att kolla in staden.

Något vi lärt oss under dessa dagar är att shorts inte alltid är bästa klädseln. Alla killar/gubbar glodde som aldrig förr och tog kort och höll på, usch!!

måndagen bar det av till Arizona. Åkte en busstur, chaffisen pratade typ hela tiden men han var rätt rolig. Fick frukost och middag. Till frukost bulle och til middag chips och kakor. Lite konstig mat måste jag säga.. 
På vägen dit stannade vi vid Hoover Dam och sedan till Grand Canyon. Ser inte lika häftigt ut på korten som det var, men var väldigt nöjda med den trippen :)

Tisdagen blev en "shopping och gå runt och titta på allt" dag. Han med att hänga vid poolerna också, fanns jätte många! På kvällen kollade vi på Lance Burton, en trollkarlsshow. Var riktigt häftigt, han trollade fram fåglar och gäss och fick människor och bilar att flyga och försvinna. Så cooolt! Så fort man kom på en lösning, typ måste vara ett snöra där, luft under eller liknande så visade han att det inte var så. Jag fattade ingenting :D
Senare kollade vi in lite hotell och Casinon. Kollade på en vattenparad mm.

Onsdagen var lite seg. Checkade ut från hotellet vid elva på morgonen sedan skulle vi bära runt på våra väskor tills vid halv tre då vi skulle åka till flygplatsen. Men blev lite shoppande ändå, handlade en Guess plånbok. Har även shoppat två bh-ar på Victoria's Secret och ett par högklackade skor :)

Är väldigt nöjda med Las Vegas resan, hade varit ett plus om man var 21 så man kom in på några ställen men fanns ändå mycket att se och vi fick gå igenom Casinona iallfall;)

Här kommer lite lite av bilderna;


Molly och jag ute i Las Vegas natten


Lejon på Hotellet


En liten del av en av poolerna


Pacquio eller något, en känd Boxare (tydligen)


Pariis



Marken i Las Vegas, massa bilder på tjejer


9 månader!

2009-11-12 @ 19:46:52

Las Vegas var awesome! 


I MISS YOU & I LOVE YOU


LAS VEGAS!!!

2009-11-08 @ 17:26:49


Hej då nu drar vi till Las Vegas! Är så taggade!!
Hörs på onsdag/torsdag! <3



Chokladkalender&Julmust

2009-11-08 @ 04:06:08

På IKEA blev köpte min moster svensk mat och jag, molly och matilda köpte varsin chokladkalender och julmust! nu kommer vi klara oss i december :D
Matilda fick något konstigt ryck och tog med sig Malin ut för att springa. Blev väldigt förvånad när de kom hem och sa sig ha sprungit det mer än gått! Men perfekt, slipper jag springa själv mer ;)

Medan de var ute passade jag på att packa inför Las Vegas. Är så trött på att ha tunga väskor och datorer och skit efter de många flygturerna för några veckor sedan så har bara packat ett stort handbagage.


Matilda blev sjukt glad över lite svenskt godis


 Nu blir det film på bioduken, ska se glasblåsarens barn. En barnfilm men ska tydligen vara bra enligt Molly. Någon som sett den?


IKEA idag

2009-11-07 @ 19:34:22

Vaknade sjukt tidigt idag. Halv åtta och var piggast ever. Försökte sova en timme till men gav sedan upp. Eftersom jag var så sjukt pigg och de andra sov så bestämde jag mig för att ut och springa. Var rikigt skönt. Jag, några andra joggare och en miljard surfare var de enda som var ute.

Nu har jag precis duschat och om ett tag blir det IKEA. Ska blir kul att se om det ser ut som i Sverige.

Hoppas ni haft en bra dag:)

 




myskväll

2009-11-07 @ 07:14:27
Hade en riktigt mys dejt, kärleks sånger och tända ljus, haha!

Mollys status på facebook ;
Molly Ericson precis stigit upp ur jacuzzin där jag haft en romantisk kväll med matilda och emma! emma ligger nu i badet och sjunger whitney houston och matilda står i duschen breve. grr


fredag!

2009-11-07 @ 01:33:30


Redan fredag igen. Är nu inne på den femte veckan på vår resa! Tiden går snabbt när man har roligt;)

På söndag blir det flyget till Las vegas! Får ju inte spela bort pengarna där så kommer nog hem med dem igen. Fast kanske lika bra det. Istället ska vi åka hänga i stan, åka upp i eiffeltornet och så och åka till Grand Canyon och gå på en show. Självklart ska vi också hänga på vårat stora, världens största hotell, där finns tigrar mm, och vara i poolen där hela tiden med. 

Igår kunde vi bara vara på stranden någon timme för att det var lite kallt, men idag var det skönare. Kom just hem därifrån. Nu ska vi inviga vår jacuzzi i vårt badrum, med tända ljus, musik, och massor av skum!

Puss på er <3


Fuck me, Ask google

2009-11-05 @ 06:08:39
Idag tog vi en sväng till laguna beach med bussen. Gick runt lite, kollade i affärer och sedan avslutade vi med en glass på en bänk vid beachen. Det som kändes konstigt när man vi satt där och fick riktiga sommarkänslor av att itta på solnedgången så var klockan bara fem. Inte alls som i sommarsverige med sena ljusa sommarkvällar.

När vi kom hem gick vi till mataffären och handlade lite. Gå någonstans är inget man gör här. Min morbror höll på att dö när vi sa att vi skulle dit och önskade oss lycka till (tar 15 min). I affären frågade de sedan om de skulle hjälpa oss att bära påsarna till bilen, vi hade ju ingen kundvagn. Vi sa att bilden var nära så det gick bra ändå..



Matilda tog en bild på Molly och mig i Laguna.


Ska till fängelset nu

2009-11-04 @ 16:21:11

Hela skolan är omringad av ett JÄTTE staket. När eleverna börjat stängs  porten och inga elever kan gå ut eller in förens skoldagen är över.

Man kan ju tänka sig att det är till för att skydda eleverna. Så ingen som inte har något ärende på skolan kan komma in men i själva verket har det inget med det att göra. De är för att elverna inte ska springa iväg på rasterna och hålla sig på skolan. Blir mindre skolk på det viset.  

SÅ ska nu iväg till fängelset, taggad..



Molly och Matilda på skolans område.


Molly mosades av surfingbrädan

2009-11-04 @ 03:52:51
Här ser ni Molly med plåstret hon fick av livräddaren och nedanför utan ;)



......

2009-11-04 @ 03:44:27

Californienborna verkar inte riktigt ha uppmärksammat att det är soligt och varmt här.
I en affär idag till mig och Matilda :

- Vart har ni varit för att få den solbrännan?

- Eh, här..!

- Här!? ja, det kanske inte är så dumt här ändå..


Westminister Mall again

2009-11-04 @ 01:40:44

Hade besöksrekord på bloggen i dag! :D

Jag råkade sätta klockan en timme försent imorse. Orkade inte stressa så vi tog en senare buss. Var lite skönt ändå och hann lungt i fatt de andra trots den försenade ankomsten. De andra i klassen är så sega på alla uppgifter så vi skulle typ kunna komma en timme senare varje dag, så slipper vi sitta och vänta så mycket ;)

Efter skolan gick till Westminister Mall igen. Hörde Darin på radio där, tydligen är han känd i Usa.
Shoppade ett par svarta tights som var lite ormskinnsaktiga. Sen blev det en bok också. Matilda (!) och Malin köpte så då var jag också tvungen, vet inte ens om jag gillar min bok, men hoppas det. Hittade en jacka/tröja också men kunde inte bestäma mig om jag skulle ta den i guld eller svart så får tänka på det.

Igår kväll blev det Idol på den stora bio duken :)

Från golvet till taket, skit kass bild, jag vet! 


I'm a thousands miles away

2009-11-03 @ 02:41:57

En lugn dag idag. Efter skolan lagade vi lite mat och sen ringde jag Billy och pratade med honom ganska länge :)
Vi gick en sväng och satt vid piren och hängde ett tag. När vi kom hem försökte jag lära Lucy "sitt" men kan inte dirkekt säga att jag hade någon framgång. Får försöka någon mer dag, tror ändå man kan lära gamla hundra sitta!

Imorgon är vi sugna på att åka till Los Angeles, men allt är så krångligt utan bil. Har kollat bussen, men verkade as jobbigt, tre byten och så. Får se hur det blir, den 19 november har jag haft körkort ett år och då får man hyra bil så kanske ska göra det.

Idag har vi föresten varit borta en månad. Helt sjukt, även fast det känns länge sedan jag träffade alla där hemma känns det ändå som om tiden gått väldigt fort.



Jag igår :)


Ps. I LOVE YOU

2009-11-02 @ 01:29:41

Vill bara mysa och gosa och vara med min baby nu! Saknar honom sjukt mycket!!



ÄLSKAR DIG


Surf in California

2009-11-02 @ 01:02:31

Surfingen gick bra eller ja, kunde ju stå på brädan i typ tre sekunder eller något men hade jätte kul. Molly fick brädan på näsan och började blöda så för hennes del blev det slut efter en timme. Själv var jag ute med läraren och surfade ett tag, fast höll på att drunkna där ute, han ville att vi skulle vara vid de stora vågorna och det kände jag mig inte riktigt redo för. Låg och flöt runt och kollade delfiner ett tag innan jag paddlade inåt och höll mig till de mindre vågorna. Det var väldigt svårt men gick bättre och bättre, och var jätte jätte kul! :D
Nu blir det nog en väldigt lugn kväll, är helt slut! 

KRAM


Surfing

2009-11-01 @ 17:14:08

Nu ska jag och Molly iväg till vår surfinglektion! :D 
Får se hur detta går, önska oss lycka till!


Hoppas vi ser ut som de smidiga surfarna och inte som den tjocka..!


Halloween night

2009-11-01 @ 02:18:28

Nu har vi suttit vid datorerna och hållit på ett tag, så istället blir det nu till att sätta på den stora bio duken och kolla på skräckfilmer! Jag kommer ju inte våga titta men ;)


Lite bilder från dagen;



Susanna, Brad och Bjarne


De flesta husen var Halloween utsmyckade

























Matilda på piren i Newport beach


Newportbeach blev det.

2009-11-01 @ 01:12:19

Beslutet blev en dag i Newport beach. Är jätte mysigt där. Var ute på piren och tog en promenad runt i området sedan blev det mexikansk mat. Gott.
Efter det blev det någon timme på stranden innan solen började gå nedåt och bli för kallt.
Kommer lite bilder senare.

Ikväll blir det en hemma kväll. IGEN. Typ skräckfilm och scrubble  I guess.
ÄR SJUKT FEST SUGEN. Kan ingen fatta det och typ komma och knacka på dörren och bjuda oss på en fest? :D




AYIA NAPA 09.