Halloween party

2010-10-29 @ 17:41:48
Halloween partyt i onsdags var sjuuukt på alla sätt..

Vi började här hemma hos mig och emma. Kom ganska många men det var bara roligt. Vi började lungt och några stog på balkongen, några i köket och jag satt i soffan. Vi hade tända ljus och plötsligt hör jag ett skrik från köket och ser något organge i ögonvrån. Det brann!

Jag joinade den skrikande personen med lite skrik och försökte ta mig ut men det brinnande bordet var i vägen för dörren..

De flesta började dra sig mot balkongen.. men några som var lite smartare hittade en filt och tog massa vatten och lyckades släcka elden. PUH.

För att lunga våra nerver efter denna incident drack vi mycket alkohol.   

Vi missade mötningsplatsen med skolan men mötte upp de andra senare på footloose där festen hölls. Hade en jätte rolig kväll sen. Jag vann pris för bästa utklädnad..dem tog upp fyra stycken på baren så fick alla skrika vilka som skulle vinna och eftersom jag var snyggast utklädd...jag menar kände fler människor än dem andra tre så vann jag!
..en ölkanna haha

Riktigt bra kväll!!


Jag Lisa och Sunshine



så här lunga och seriösa var dem hela kvällen



IKVÄLL ÄR DET HALLOWEEN PARTY NR 2!

Halloween-week

2010-10-26 @ 21:00:42
Hej Hej Hallå!

Idag gick jag och emma till gymmet efter skolan och sen åkte hon jag, elli, wend till sliema och köpte masker tills Halloween festen imorgon! Ska bli jätte kul!!

Hela skolan är numera inklädd i halloween grejer, från spindelnät till gravar mm. Igår visades en jätte läskig skräckfilm på skolan. Jag, Linn och Katti höll på att dö ;)

Nu måste jag sluta, är hemma hos elli och wend och ska kolla på film!



 ♥


Flyttat

2010-10-24 @ 16:39:17
Hej!

Igår hade vi en riktigt skön dag. Vi åkte ett gäng till golden bay och byggde sandslott och hade sandkrig..eh ja solade och var seriösa en liten stund också.

På kvällen packade jag mina grejer och jag och emma, som inte orkade vänta 1 timme på taxi, bestämde oss för att ta väskorna gående till henne. Det började spöregna, allt blev blött och det var jätte jätte tungt. hahah, jag höll på att dö av skratt bara av att titta på oss.

Idag började vi dagen med en långpromenad och nu ska vi plugga innan det blir bio kl 9. East pray and love med Julia Roberts.

Är nöjd med min flytt, nu bor jag mitt i stan precis som det ska vara!


Thinking of U 2


Livin the dream

2010-10-22 @ 19:32:38

Solen är tillbaka efter några dagars upphåll!!

Hade prov heeela dagen igår. Speaking, Reading, Use of English och Writing. Fick tillbaka proven idag och det gick jätte bra!

Det firades (/sörjdes för vissa) med drinkar på barcelona efter skolan med ett 20-tal studenter. Frozen strawberry daquri på uteserveringen. Perfekt. 

Häromdagen var det filmkväll på studenthemmet i sliema med sköna människor. Idag har jag, chris och emma varit på upptäcksfärd..Tog oss upp på ett jätte berg och satt och chillade. Sjuka utsikten!

Ikväll väntar fest fest fest. Fast först ska vi ut och äta på vår favorit resaturang paparazzi och säga hej då till italienaren Luca som åker hem imorgon.

Juste, jag ska flytta imorgon. Mtt boende jag bor på nu är jätte bra men 13 min bort..Nu ska jag bo i samma hus som skolan. Plus att jag och emma blir roomies! Nice!

Nu ska jag duscha sen kör vi!



erkänn passande bild? ;)


It's not hard to die when you know you have lived

2010-10-19 @ 16:28:31



Varning om du ser den här trion på stan 


Monday

2010-10-18 @ 23:33:52

Hallå snyggingar!

Kom nyss hem, haft fullt upp idag med. Gick 9.30-15.00 i skolan och sedan följde jag med Elli och Wendy hem och hängde där och lagade tacos!

Lite senare kom Chris och vi gick och tog "en öl" (cider) på en irish pub. myysigt

På torsdag är det prov så får väl ha två tråååkiga eftermiddagar nu framöver och plugga. Sucks lite ;) 


Jag och min våtdräkt för ett tag sedan


Sunshiine

2010-10-18 @ 01:25:38
Skola imorgon. Vad gör jag uppe liksom? Hade glömt mina nycklar så fick stå och plinga och pling tills Sue vaknade och kom och öppnade. Snäll jag är..och nu har jag fastnat vid datorn.
Har varit på bio med Chris och Thomas ikväll. Såg Life as we know it. Jätte bra! Blev lite orolig när vi skulle välja film för dem ville typ se action och sånt och det ville inte jag men sen hittade vi en bra iaf. Efter bion gick vi till Hard rock café och kollade läget ett tag.

Igår blev det inget lungt alls som jag hade tänkt. Åkte till huvudstaden Valetta och var där hela dagen sedan på kvällen var det födelsedagsfest för en tjej som heter Matilda och är här och jobbar. Jätte mycket folk, jätte mycket svenskar. Alla jobbade typ på spelbolag.

Har bränt mig lite idag efter att ha varit på George bay med Wendy Elli och Emma hela dagen. Men skööönt var det där!

Visst är bilden i min header härlig? :)

GOdNatt! ♥







The love you seek and more

2010-10-16 @ 11:41:28
haha hade världens roligaste kväll igår!!! Vi började på taket på studenthemmet, festfestfest med massa studenter. Gick till en karokebar sjöng som aldrig förr, hahah dör lite när jag ser mina videor i kameran . Var där till 3, gick vidare till nordic bar, sedan havanna, dansade och skrattade och plötsligt var det ljust ute igen och vi var ännu på krogen. Vi gick ner till stranden och kollade på soluppgången och sen gick jag carro och lisa hem barfota i solen :)

Kommer nog bilder från lite allt möjligt senare. Ska ta det vääädligt lungt idag!

Hoppas allt är bra med er! ♥

/ Emma

  

12 oktober

2010-10-12 @ 08:20:50

whooho har inte kommit in på blogg.se på flera dagar men nu gick det!
Okej vad har hänt?

I lördags forsade det ner vatten från ovan, det var inte regn det var mer som en flod från himlen! Så nej vi åkte inte och badade i lördags. Istället åkte vi till köpcentret och shoppade! Köpte lite grejer på New Look, Topshop och Zara :)

På söndagen var vädret lite bättre så då tog vi en båt till comino och badade och promenerade.

Igår bytte jag rum igen. Nu har jag det största med eget badrum och balkong! Efter bytet var jag ute och sprang och kollade in wendy och ellis nya lägenhet. (dem har flyttat ifrån sitt student hem för att det var så äckligt och folk snodde deras mat, tur att det var fullt så jag inte kunde bo där!!)

Idag är det är 25 grader varmt men molnig och snart ska jag till skolan!



raaiiin


8 oktober

2010-10-08 @ 18:54:31

Sista lektionen idag hade vi prat övningar så alla hade varsit papper med olika text så skulle man berätta om det för de andra och försöka lösa mordet. Vi pratade i typ en timme och kom fram till en person men så kommer vi inte få reda på svaret förens på måndag, kan inte sluta tänka nu ju!

Elli, Chris och jag sprang ner direkt efter skolan och badade. Var jätte varmt idag också. Sen vilade vi och solade i två timmar. Ikväll blir det lungt med bio med Elli och imorgon åker vi till blue lagoon och badar :)

Life is goood!



GOZO förra helgen


Scuba Diving

2010-10-07 @ 21:05:11
Dykning med tuber igår!

Först blev vi lite rädda när vår instruktör gick igenom massa risker och vi fick kryssa i papper om vi hade haft sjukdomar och sånt. Sen gick hon igenom hur man skulle andas, släppa in och ut luft mm. Efter det var det på med våtdräkt de sjukt tunga tuberna, höll på att ramla baklänges! På med vikter runt oss för att vi inte skulle flyta upp till ytan för lätt och cyklop. Sen var det bara i vattnet träna lite och köra!
 
Var jätte häftigt, vill göra igen!

Efter dykningen var jag helt slut så gick och la mig typ tio. Trots det så var jag as trött i skolan idag och skrattade åt allt och alla. Danny vår lärare kallar mig smily ;)

Elli följde med mig hem efter skolan och vi satt och gjorde läxor i solen på balkongen i flera timmar. Har tre essay's till imorgon så var bara att skrivaskriva&skriva. Men nu är det klart iallafall!


Tog ett smygkort på Danny


carro's birthday

2010-10-05 @ 17:22:51
Hejhej!

Idag började dagen 7.15 med kladdkaka och sång för att Carro fyller år.  För att fira mer så blir det ikväll mat och drinkar på restaurang :)

Igår var jag Wendy och Elli i sliema och kollade in new look, topshop mm.  

Alla har åkt hem i min korridor utom jag, min korean och schwiezen nu. Funderar på att byta till det större rummet på fredag när även sweitzernöten drar hem. Det har kommit en ryss som ser ut som hon är nunna eller något, nej men går i typ mormor kläder och en fransk tjej som verkar trevlig fast suger på engelska.   

Nu ska jag göra läxor och se vad Hugo vill som står och skriker på balkongen över..

/ E

Gozo

2010-10-03 @ 12:20:47
Hey!

Har haft fullt upp. I fredags var jag wend och elli på bio och såg Switch. Det var bra. Några andra såg en piraja film i en annan salong och vi möttes upp efter. Vi gick till Hugo's och sedan blev den lugna biokvällen inte så lugn. 

Dagen efter åkte vi iväg klockan 9 till Gozo. Först var det slingriga vägar och en galen chafför sen en guppig båt sen ännu mer slingriga vägar. Jag var åksjuk hela vägen och längtade hem till min säng.  

Fast när vi väl var framme på den fina och soliga stranden och låg i det jätte varma vattnet kändes det väldigt bra! Hade en sjukt mysig dag!!

På kvällen var jag bjuden på födelsedagsfest hos en jag aldrig träffat. Det var en svensk kille som är här och jobbar som ville ha svensk fest så när han mötte Katti så bjöd han med alla hennes svenska vänner. Jag var astrött och det var lite seg fest så gick hem tidigt.

Idag ska vi åka till Golden bay och sola och bada ännu mer :)

Hoppas på en bra chafför!

/ E ♥

 

EC-school football team

2010-10-01 @ 08:31:22

Igår efter skolan kollade vi på EC-school football team och hejjade. Glömde kolla i slutet men tror dem förlorade. Sen drog vi åtta svenskar och åt på en jätte mysig restaurang precis vid havet. Efter det var jag tvungen att gå hem och göra läxor.  

Nu hinner jag inte skriva med, carro och lisa plingade precis på dörren, school time! CYA! 



Valetta i lördags