Hemme på öjn

2013-08-14 @ 00:11:34

Chillidillar på öjn med fullt med folk i litet hus. Men we like it. Allt från mamma, pappa, Johanna, Frida, morfar, daniel och kompis cornelia har varit här. Poolhäng, flyta på rosa-donout-häng, strandhäng, wisbyhäng, och utflyktshäng och säkert massa mer häng har vi varit med om. I burgsvik var vi också på konsert med "så mycket burgsvik", faktiskt väldigt bra!

Nu ska vi fortsätta ha det nice en vecka till! So long😍


Det kommer aldrig vara över för mig.

2013-08-02 @ 19:09:08

Växjö verkade superbra så nu har jag bestämt mig för att börja plugga där till hösten. Ska bli spännande!

I veckan har det varit mer Varbergshäng med toppväder. Har bl a varit på Malins 23-årskalas som var supermysigt, en liten regnstänk kom mitt i allt och livade upp stämningen. Nu åker jag vidare mot Gotland med familjen för att spendera 2 veckor där.


Varberg

2013-08-02 @ 18:58:11

Njuter av sommarvärmen hemma i Varberg nu. Kom hem från England i måndags och efter det hr det blivit mycket strandhäng och chill under veckan. Johanna är här på besök och idag är det min namnsdag! Vi åt på Stinas på getterön och badade. Igår åkte vi till Liseberg sedan jobbade jag tidig morgon på Landvetter för att skicka iväg några glada språkreseelever. Det blev också lite festande med bästa brudarna på Hallifornia (sol,surf,drinkar,Oskar Linnros)

På fredag blir det en sväng till Växjö annars blir det mest mer strandhäng och grillmys :)