OSLO

2010-12-29 @ 21:07:50
Workiigirl idag igen. Fast bara halva dagen så varit ledig och haft det skönt i eftermiddag. Bland annat ordnat en dejt mellan mina och mollys föräldrar på nyår ;)

Middagen igår var god men vissa barn blev lite höga på allt socker och julmust haha

Nu håller jag på att packa mina
saker och förbereda mig inför min nyårs resa. Ska fira nyår i Oslo med min Hanna ♥ Kommer tydligen vara någon middag med 20 pers sen party and party and skumpa.  Låter bra tycker jag!

Åker till Göteborg imorgon och shoppar med Frida sen sover jag över och drar på nyårs morgon till Norge. Så, om vi inte hörs, GOTT NYTT ÅR!


Några snygga tjejer jag firade juldagen med + Najsfille då♥

 

 

Var fjärde kille träffar sin tjej på nyår, var tionde tjej träffar sin kille. Hur funkar den statistiken?


Do they know it's chirstmas?

2010-12-28 @ 18:03:06
Hello!

Jobbat både igår och idag
på Bildepån. Det enda jag gör just nu är att inventera. Räknar varenda liten skruv på lagret. Inte as kul kanske men jag tänker på pengarna!

Ikväll ska vi fira det sista av julen och äta kalkon med kusinerna. För Nej julen är inte slut ännu även om alla går runt och säger det ;)

Favvoposen 2010. Måste skaffa mig en ny lika cool till nästa år!


Annandag jul

2010-12-26 @ 12:41:07
Haft några underbara dagar i Göteborg med nära och kära. Var hos Mormor och morfar den 23 och åt gott och lekte presentleken. På julafton var det massa mat, massa sånger, massa kul och massa jätte bra presenter. Min syster kom hem precis till Kalle Anka! Väldigt nöjd med julen ♥

Igår den 25 var vi ute
på en lång julpromenad. Vi åt rester från julmaten, Jag och Frida puzzlade, Otto spelade sina nya dataspel, vi fikade hos M&M och åkte hem till Varberg vid halv fem. På kvällen blev det en riktigt riktigt mysig förfest hemma hos Molly med tjejerna. Efter det åkte vi ner till Oskars.

På annandagen brukar vi alltid ha kalkonmiddag
hemma hos oss med släkten. I år är det flyttat till tisdag. I stället ska Johanna bestämma den maten hon saknat mest från Sverige sen ska vi på bio.


Jag och några kussar förra året



JUL

2010-12-22 @ 20:41:00
Har haft fullt upp. I fredags jobbade jag som sagt 8 på morgonen till 4 på natten. Tur att det knappt var något folk ute på kvällen för hade nog inte klarat räkna 1+1 just då. Satt med värmeljus och min feta dunjacka och pratade med Cathrin hela kvällen innan vi städade en timme och gick hem. Jackan har nu hängt ute på vädring i x-antal dagar och doften börjar sakta försvinna, steeekooos♥

På lördagen kom Hannie hit. Vi gick på stan, fikade och hade trevligt. Framåt kvällen kom andra snygga brudar hem till mig och vi tog ett glas vin. eller två eller tre eller tio. Jätte trevligt var det iallafall! Kvällen fortsatte sen med Oskars och Kebab på Campino.

Dagen efter följdes sen av lite mer julklappsletande på stan med Hanna och en låång fika på blåddan. Molly kom även och tog en bagge i sin vackra coop skjorta! 

Har börjat jobba på att bli fett rik igen! Jobb på Volvo i måndags och idag. DET behövs!

Jag och Molly avklarade alla julklappsinköp
så nu är jag taggad för JULAFTON. Hoppas min Sis inte blir fast i Franfurt på vägen hem nu bara!!

GOD JUL

2009



Snön föll.

2010-12-16 @ 15:17:27
Vaknade av julsånger på torget och massa dagisbarn som skrattade. Torget var fullt med människor, åsnor, kameler och snön föll så där lagom fint. Klädde på mig snabbt för att komma ut i det härliga vintervädret med Maya. Väl ute började det blåsa och snöa sjukt mycket. Det blev en kort promenad och förmodligen enda gången jag gick ut idag. Kalltkalltkallt.

Min mobil vill inte vara med idag. Kan inte välja nätverk. Undra om det bara är min mobil eller om det har med snöstormen att göra? Känner mig handikappad utan den..tänk alla viktiga sms jag fått idag liksom!

Nu ska jag fortsätta och ta det lungt resten av dagen. Imorgon ska jag jobba monsterpasset (08-04) så bäst att vila idag!!



Julen är här

2010-12-15 @ 17:37:50
Så nu har jag varit duktig och packat upp mina väskor. Dem brukar få stå i veckor, jag börjar packa upp hälften, inte orka mer och det blir aldrig riktigt ordentligt upppackat, men idag gjorde jag klart det bara efter två dagar! Mina 4 garderober blev helt fulla. Så nu borde jag ju ha massa att ha på mig. haha.

Trodde jag skulle få en depression första dagen i Sverige. Men är faktiskt glad att vara hemma. Jag fryser och det är mörkt men det är faktiskt riktigt mysigt! Nu ska jag sätta mig framför tvn, kolla adventskalendern och äta pepparkakor ♥



I.am.home.

2010-12-15 @ 11:46:44
Tillbaka i Sverige. Inte så dumt det heller.

Möttes på Landvetter av mamma, pappa och två konstiga kusiner med stora skyltar "vääääälkommen hem gullefjun". Funderade starkt på att bara gå förbi och ta en taxi hem.. ;)

Igår träffade jag Molly och vi gick på stan och tog en chailatte på EH. Efter det blev det OC-mys hemma hos mig.

Tisdagen fortsatte lika bra med att leta julklappar. Matilda, Malin och Micki köpte lite grejer, jag själv med mitt avmagnitiserade och nu spärrade kort höll mig till att få inspiration av dem.

Framåt kvällen blev det pepparkaksbak och lite mer OC plus en sallad från Kvantum. Våra pepparkakor vann nog utan tvekan alla priser i snygghet!

För lat för att lägga in mina egna biler, så snor Matildas:

 


I will never forget US

2010-12-15 @ 11:33:51
Jag är så glad att jag åkte. Jag är så glad att jag träffade er.













It's amazing how quickly things can go from distant future to distant memory.
The trick is to make memories worth having.


Jag kommer aldrig glömma OSS.

♥♥♥♥♥♥

December 10th 2010

2010-12-10 @ 20:29:06
Hej!

Vad har hänt?
Elli har fyllt år så var ute och åt och firade henne på Estilo, restaurangen med vattenfallet, i Tisdags.
Har varit ute och dansat en hel del, värmen har kommit tillbaka så hunnit med två sköna soldagar på stranden med badande. Sedan har folk i andra klasser som redan gjort sina prov börjat packa ihop sina väskor och dra sig hemåt ♥

Speaking examen gjorde vi idag. Jätte skönt att äntligen ha det värsta gjort. Vet inte vad jag sa eller gjorde men kändes som om jag pratade om havet hela tiden ;)

Imorgon ska vi ha prov hela dagen. Fy vad kul det ska bli..

På söndagen lämnar jag min lägenhet, mina roomies och mina tjocka vänner och åker jag till Frankfurt för att spendera tre timmar på en underbar flygplats i fjärran land. Efter det tar jag mig en trip till landet där solen aldrig går ner (eller snarare aldrig upp?), SVERIGE!


Dance like no one's watching

2010-12-04 @ 10:47:21
En bild från middagen på Avenue

 

Det var en jätte trevlig middag. Vi satt kvar länge efter vi ätit upp och tog drinkar och sedan gick vi till Memory's, en kareoke bar, och var där fram till två tiden. Jag och Wend gick sen till Footloose och dansade loss. Var kul att alla, till och med lärarna, stannade så länge.

På torsdagen var det lite segt i skolan, men eftersom lärarna också var trötta så gjorde vi bara lite lekar i skolan.

Igår kväll var det utgång igen. En annan klass hade middag med samma lärare och vi joinade dom efter lite förfest hemma hos Lisa. Vi var på en bar ute först men sedan började det spöregna så efter lite dansande under parasollen drog vi vidare. Vi var runt 30 så på nästa lilla bar tog vi upp hela dansgolvet. Efter myyycket shakande och oseriöst dansande gick jag hem vid 6-tiden. Var en sjuk kul natt.
Sista helgen då alla är kvar ♥

1 December

2010-12-01 @ 18:38:48
Hur sjukt är det inte att det är 1 December?

Iallafall. Var ju tvungen att försöka få lite julstämning här. Åt en bit ur min chokladkalender och gjorde ett försök att se julkalaendern. Gick sådär, men efter en timme hade jag buffrat mig igenom det 13 min långa programmet. Verkar bra men får nog vänta till jag kommer hem och kolla ;)

Just nu sitter jag och laddar upp lite nya bilder på facebook och väntar på att klockan ska bli åtta så middagen börjar. Jag och Wendy var och bokade bord innan så nu är vi redo. Blir förmodligen utgång efter, är ju ändå onsdag!

Ciao


ROME



Avskedsmiddag

2010-12-01 @ 08:46:35
Godmorgon!

Läste just att det är -16 i Sverige. Helt sjukt kallt ju!!

Själv sitter jag här i shorts och tröja och ska snart till skolan. Igår var jag och emma duktiga och först gick på spinning och sen hem och plugga.

Ikväll ska vi ha avskedmiddag med lärarna och klassen. Ska bli mysigt. Fast också tråkigt nu börjar det närma sig.

Inte för att det är sista veckan för mig men några i klassen går sin sista vecka nu. Fult att halva klassen kommer vara där nästa och halva kommer vara lediga.

Nu ska jag äta upp frukosten och springa över till skolan, 5 meter bort.

PUSS OCH KRAM