Hello!

2010-02-24 @ 18:21:27
Hello!

Nu har jag precis slutat skolan, men sitter kvar lite extra såklart, man vill ju inte lämna internet för snabbt;)

Allt är fortfarande bra här. Var ute och åkte snowboard idag men var så trött så orkade bara en timme.

Igår var jag och prinsessan på Chambre 9. Var Happy hour när vi kom dit vilket var väldigt trevligt! Vi träffade några finnar som försökte lära mig säga hej jag heter emma. Gick ju sådär:P nominominiuehiubn Emma lät de typ..

Ja whatevver, efter några timmar tappade jag bort Prinsess och hängde med finnarna. haha fast det var sjukt kul.

Fick massa drinkar och sprang runt i stan och träffade på konstiga människor. Pratade svenska engelska och franska i en konsig blandning hela kvällen. Undrar starkt om någon fattade vad jag sa? hiih

Nu  måste jag gå! Läraren vill gå hem :(

Kommer bilder i veckan!

Kramkram






Uppdate från Chamonix

2010-02-22 @ 16:15:09

Hey!!


Förlåt för dålig uppdatering men har som sagt inget internet i lägenheter. Dock har jag varit inne på internet i skolan men inte hunnit skriva klart på bloggen på de korta rasterna..


I torsdags åt några från skolan, kanske 30 pers eller något middag på en restaurang ihop. Det var riktigt mysigt och kul att träffa alla. Hade riktigt trevligt och när jag och Prinsessan vid halv elva tiden skulle gå hem frågade några andra om vi inte ville med och ta en drink. Och det gjorde vi. Det blev mer än en drink och klockan hann ticka på innan vi tillslut kom hem.


Då ville prinsessan kolla på våra usa-bilder. Och de är ju inte några precis..


Tog väl minst en/en och en halv timme att visa och ja klockan 9 skulle vi vara i skolan dagen där på. Var väl inte världens piggaste kan jag inte påstå.


 På eftermiddagen åkte jag lite snowboard men vädret sög så blev bara någon timme, höll på att frysa ihjäl. Sedan blev det ut och ta några drinkar igen.. :)


 Lördagen och söndagen spenderades också i backen med snowboarden. Sedan blev det lugna hemmakvällar. Har vart fullt upp hela tiden sen jag kom hit, vilket har varit jätte kul, men var ändå skönt att bara ta det lite lugnt.


 Nu är jag i skolan och börjar typ nu men hoppas allt är bra med er där hemma!


Kramar!


Chamonix!

2010-02-16 @ 19:33:01

Bonjour!!

Resan hit gick bra. Var så sjukt trött så sov typ hela tiden.

Hon som jag bor med är snäll och helt normal :)
 
Första dagen som jag var här visade hon mig runt i stan, typ vart skolan låg och så och sedan åt vi Nutella Crêpes (pannkakor). Efter det drog vi till krogen. Tog några cider och hade trevligt.

Dagen efter började skolan kl 9. Var sjukt trött men tog mig iallafall upp och gick dit. Jag är i någon medelsvår nivå (gjorde ett test innan som jag inte fattade ett skit av) men började seriöst fundera på om jag var i en Avencerad. Fattade typ noll.

På kvällen var jag och Prinsessan och kollade på OS på en pub. Jag började med en cider men sedan blev jag bjuden på några öl och då kunde jag ju inte säga nej. Fast fick fan kämpa för att drick upp. Öl är inte det godaste..Men kvällen var riktigt trevlig! Alla var galna och skrek när de åkte skidor och så, jag fattade inte så mycket (brukar aldrig kolla på sånt) men skrek lite när de andra skrek och så. haha

Idag började jag dagen med snowboard åkning. Gick helt okej för att inte ha åkt på flera år men väntar nog någon vecka innan jag vågar lämna de lätta backarna!

Efter det gick jag hem, tog en dusch och sedan började skolan 14:30. Idag fattade jag iallafall lite mer. Fast lååååååångt ifrån allt vad den där franska läraren säger. Men blir kanske bättre sen när jag kommit in i det!

Just nu sitter jag på Mcdonalds här i Chamonix. Gratis internet. Finns dock inget utttag så har bara ca en timma på mig (tills datorn dör) att hinna med allt! Känner mig helt ärligt stressad alltså! ;)

Just, kan berätta att vi typ bor i världens minsta lägenhet också. Är typ som mitt rum hemma med ett tillhörande badrum. Men men hoppas på att vara hemma så lite som möjligt ändå! ;)

Så nu har ni fått lite uppdate! Eller lite? Blev sjukt långt. Känns som om jag varit här minst en vecka redan ;)

Hoppas allt är bra med er! Hörs någon annan dag :)

Puss<3



GOING TO FRANCE!

2010-02-13 @ 12:48:54

I natt drar jag! Ses om en månad! Hoppas det är soligt och vår då!

Kan inte lova så mycket uppdatering, för dyrt att använda mobila internet utomlands, men får väl hitta nån grannes internet eller något internet café som jag kan surfa på! Hörde något om att Mcdonalds skulle ha något också, ordnar sig nog ;)

CHAMONIX HERE I COME!



såhär kommer jag oftast åka då.


<3

2010-02-13 @ 00:58:52
Middagen och filmkvällen igår var jätte bra!

Blev dock en skräckfilm så jag vågade inte titta så mycket, och Felicia blev lite döv av Mollys skrikande (för det var BARA hon som skrek..) Tog två bilder också. Vet inte om vi blivit så mycket äldre på två år om man kollar på bilden i förra inlägget? Inte Matilda iallafall ;)

TACK FÖR IGÅR!



                                                           gonna miss ya bitches (:



Nu ska jag sova en sista natt innan jag åker. Låter kanske lite konstigt med tanke på att jag inte åker förens på söndag och det är fredag idag, men jobbar natt imorgon. Så efter jobbet som stänger klockan 3 blir det städa till ca 4 och sedan hem och duscha snabbt för att sedan åka till Landvetter!

Är mest nervös för att när jag kommer fram ska jag hämta nycklarna i ett kuvert och sedan kolla på en karta för att hitta lägenheten. Hur fan ska det gå liksom?!
Hoppas min rumskompis redan är där, Princillia (eller prinsessan som jag börjat kalla hennne) så vet jag att jag gått rätt iallafall..och hoppas hon nu är normal! Du vet, snygg, sexig och singel! Eller ja iallafall gillar att fezzta!

Annars blir det solofest! Fellan sa att det var det nya, solofest alltså, och man vill ju vara först med allt liksom! Haha ...nee nu får jag tänka positivt!

Kommer säkert bli sjukt kul! :)

God natt på er<3


Packning&Filmkväll

2010-02-11 @ 14:30:24

Hatar att resväskan blir full innan det känns som om man har börjat lägga i nåt! La ner jacka underställ mm sen när jag skulle lägg i vanliga kläder var ju väskan redan halvfull. Nu har jag iaf tagit bort hälften av kläderna så få väl nöja mig med det jag har. Vilket är ganska mycket egentligen, men fyra veckor! Vill ju inte typ gå runt i samma tre tjocktröjor så minst sju st måste ju med. Sen jeans och massa leggins och vanliga tröjor. Blir fullt alldeldes för snabbt!


Ikväll kommer några kompisar hit på filmkväll så ska vi käka ihop också. Jag ska laga någon as cool mat. typ. Blir säkert kul ikväll! Tyvärr så måste jag dammsuga lägenheten först bara vilket är mindre kul ..;)




-:2007:- hiihi

Kram ^^


molly är en tönt

2010-02-10 @ 22:32:29

Skrev precis ett långt inlägg så försvann allt..kul..!

Idag har det iallafall varit en emma&molly dag. Jag och mollsan har gått på stan, shoppat och gjort lite av mina ärenden. Sen blev det fika på expresso house. Och ingen mes fika, i över tre timmar satt vi där och såg folk gå och komma. Kändes som alla andra var där i en sekund.

För en stund sen kollade jag klart efterlyst. Brukar typ nevver se på det men idag handlade det ju om den försvunna killen i Varberg så var tvungen att titta. Så himla hemskt!

Imorgon blir det mysmiddag med lite brudar och sedan hyra film. Ska bli kul :)

Hoppas nu haft en  lika bra dag som mig!

Puss&Kram

PS. Nu sa töntmollis att man kunde ångra här om man tar ctrl z. BRA att jag fick vet det nu..!!!9"#%=)(/&%¤
haha


A male?

2010-02-09 @ 23:19:54

Nu kollar jag på någonfilm på 3:an med julia roberts och är trött efter dagens träningspass, bodypump! puh!

Har fått massa konstiga addningar på msn. Alla börjar med att skriva "i’m 21/f your a male right?"

Ehm känns ju sådär kanske. Ser jag väldigt manlig ut eller? ;)

Sen vill dem att jag ska gå till en annan sida och chatta och sätta på camen. Nono and no svarade jag på det.
Undra vart de får min msn ifrån? :S


Hörs imon!

Pusspuss.


8 Februari!

2010-02-09 @ 12:46:41
Idag har jag jobbat i 6h. Dukigt duktigt!

Nu börjar resan verkligen närma sig! Drar på söndag. Har bestämt mig för att jobba natt på lördagen. Kommer ändå inte kunna sova för jag kommer va så nervös så kan lika gärna jobba till 04 sen åka hem och duscha innan och dirre till flyget. Så får man en tusing till att leva på. Kan behöva den ;)

Föresten har jag lite panik just nu. Hittar inget mobilt bredband som funkar utomlands. Hallå jag måste kolla facebook minst 6ggr om dagen ju.. haha

men får fixa det på något sätt ;)

Ska sova nu! Hoppas allt är bra med er <3




love until we bleed

2010-02-07 @ 12:06:39
Fredagkvällen blev en myskväll med Molly och Felicia och i gårkväll blev det som sagt utgång. Vi förfestade hos Linnea, tog en sväng förbi en annan fest och sedan drog vi till Oscars. Förutom lite blåmärken och uppskrapade knän (var sjuuuuukt halt) så var det jätte roligt! :):)





Här slutar spåren efter David Birgersson. Enligt polisen visar nöjesstället Oscars övervakningskameror att David Birgersson gick Borgmästaregatan västerut mot Kungsgatan. Därefter har ingen sett honom.


Usch till en hemskare sak är att en 18-årig kille i Varberg är försvunnen. Inga spår efter honom sedan han lämnade Oscars i torsdags natt. Sjukt läskigt! Man kan ju inte bara gå upp i rök! Någon borde ju sett honom..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6556490.ab

p-p-party

2010-02-07 @ 02:38:41
just hemkommen från oscars. Var kuuul.

Först linnejsa sen oscars. sen äta tg. jah och malin fick 150 spänn av en kille som vägrade vara snål. fattar inte vf killar är så könsliga med det, jaja vi blev nöjda najs najs!!

nu ska jag sovii! :)


Pusspuss

February 5th

2010-02-05 @ 10:54:15

Godmorgon!

Min resa har blivit ombokad så åker en vecka tidigare iställer. Alltså den 14 Februari. Jätte jätte snart alltså!!

Idag ska jag kolla igenom min skidkläder och se om de ännu passar. Var ju några år sedan de användes. 
Sen ska jag försöka koppla in skrivaren till min dator så jag kan scanna in lite papper som jag måste få iväg innan jag åker. Men först blir det en långpromenad med Maya.

Kramkram


Ps. Vad händer imon girls? ;)


Roomie.

2010-02-04 @ 16:27:06

De ringde från STS och sa att jag skulle bo med en tjej som är ett år yngre (18) från Schweiz. Sounds good! Eller det hoppas jag.

Får mig ifs att tänka på en från samma land som gick i vår klass i USA, som vi kallade nöten. Hon var inte den bästa jag mött kanske..


Men hoppas på att hon är guldtjejen ;)


Bokat!

2010-02-04 @ 13:38:11
Igår var jag busy girl. Skulle vart med Molly men dissade henne för TG (<3). Vem hade inte gjort det lixom?! haha, nej men kunde inte säga nej till liiiiiiiite mer pengar, behöver en hel del till resan ;)
På kvällen var jag på Bodypump och dog lite. Sjukt jobbigt.

Idag har jag gått en lååångpomenat med Maya. Mötte en läskig hjort som vill äta upp oss också. Eller ja, han stirrade iallafall läskigt och sedan sprang hann iväg.

Vet ni vad jag nyss gjorde? Bokade min resa.

Chamonix i fyra veckor!!!!! :D
Börjar den 22 feb i Frankrike men får åka på helgen innan. Sedan kommer jag hem 21 Mars (helgen efter min födelsedag) och lördagen efter det blir det nog fest hos mig. Så boka upp er redan nu! ;)

Åh vad kul det ska bli!! Längtar!


KramKram

February 2nd

2010-02-02 @ 19:21:57

Funderar på det här med språkresan. Just nu är jag inne på att åka till Chamonix i Frankrike.

Är ju ändå inte så varmt någonstans inom Europa just och tror inte jag kommer ha råd att åka längre. Låter ju som en najsig stad också. Lyssna på det här;

"Chamonix känner de flesta till som ett vintersportparadis med stadspuls, fest och extremskidåkning. På dagen är det skidåkning som gäller och på kvällen och natten är det proppfullt på kaféer, barer, pubar, restauranger, diskon och nattklubbar. På våren är det dessutom oftast kanonväder. Glöm bara inte bort solkrämen"






Jobbigt bara..att man inte i förväg kan få veta vilka andra som går på skolan. Tänk om alla är iddisar? Ska jag hänga med dom i flera veckor då? hihi (A)


jobbar sjukt mycket idag..

2010-02-01 @ 14:18:48

Ska jobba 16-19.30 idag. Woho super passet. Känner bara hur pengarna rullar in..

Är sjukt uttråkad just nu, men att ringa någon kompis känns onödigt eftersom jag ska jobba om två timmar ändå..So what to do liksom??

Har redan varit ute med Maya, sett på Tv och suttit vid datorn. Får väl fortsätta med min favvo sysselsättning just nu, att läsa allt som går att läsa om språkresor.
Skall förhoppnigsvis åka i mitten/slutet av denna månaden! :D

Nu ska jag fortsätta vara upptagen. Sluta störa dåe!

hihi KraM (:


Februari 1st

2010-02-01 @ 09:59:50
var helt sjukt trött igår. sov till tolv. var uppe till tre. gick och la mig en timme till och var fortfarande lika trött.
hade för typ andra gången i mitt liv ont i huvudet också. Ajajaj, stackars mig!

klassfesten var iallafall rolig! Vi började ju vid fem hos micki med lite tacos. Sedan drog vi vidare. Vet inte vart timmarna tog vägen. Den var sju sen var det helt plötligt dags att åka till krogis. Hann iallafall med att catcha upp allt, dansa och leka med felicias (?) kamera en hel del ;)

I stan gick jag till C&B och hängde in min jacka med de andra folket, sen ringde Matilda som kom med nästa taxi och ville till Oscars. Så blev ut i kylan utan jackan och in på oscis. Tur att man fick bidrag till inträdet och en drink så man inte gjorde av med några pengar ;)

Oscars var iallafall skitkul. Jag och Matilda och massa ED'sar skakade rumpa ordentligt.

Kvällen avslutades med lite exklusiv Tg-mat på rummet innan vi gick och la oss vid tre-tiden.


 
me




Tack för en jätte bra kväll! <3