Sommar i Varberg!

2012-07-24 @ 09:35:06
Sommaren rullar på hemma i Sverige. Konstigtkonstigtkonstigt att vara hemma men ändå kul, allt känns och ser så annorlunda ut. Så litet och gulligt. Så bonnigt. Tog cykeln till förfesten, blev bjuden på middag med kompisarna, pratade om alla folk som alla känner alla, tog cykeln ner till stan, parkerade vid dem 100 andra cyklarna som var lämnade utanför, gick ut på societén, stod på uteserveringen och kollade på parken/skogen. Gick in på det dansgolvet, där alla knuffades som bara den och ingen verkade kunna stå rakt. Alla sjöng med i svenska sånger jag aldrig hört talas om. Jag hade jätte kul med mina kompisar men gud vilken skillnad mot att vara D.C..det roliga är att jag inte tyckte skillnaden var så stor när jag kom till USA, mer nu när jag kommer hem är den enorm. Kan inte låta bli att jämföra allt hela tiden mellan USA och Sverige.  
 
Jag har sprungit Varbergsloppet. Det gick bra, jag överlevde 10 km! Kom på att jag ville springa 40 min innan loppet skulle börja så blev lite tajt men gjorde en efteranmälan och sprang som bara den genom stan (mitt mål var att inte komma sist haha). Kom in på 56 min så helt ok för första gången.
 
 Min syrra och hennes nya pojkvän är här nu, jag,mamma och pappa har gjort flera utflykter med dem, goda middagar, bruncher, glass på tre toppar och lite strandhäng/gömma sig bakom klipporna picknick. Förhoppningsvis blir det mer av stranden nästa vecka och i helgen.  Vinden har varit PERFEKT för vindsurfing men jag har ännu inte kommit ut - CAN'T WAIT! Hela staden, verkar vara ute och surfa medan jag sitter och jobbar..men nästa vecka då ska jag ut!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Ååh. Fint det ser ut. Vi vill skypea med dig på lördag... Alla tre, kan du då? Miss u Babe.

Svar: yeez! :D
Emma

2012-07-27 @ 05:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback