New York, New York.

2009-10-04 @ 03:49:14
 
Klockan är nu nio och vi är tillbaka på hotellet efter en lång dag. Tänkte titta på Idol nu men märkte just att det inte funkar utomlands, fan vilken besvikelse !


IDag har också varit en jätte bra dag. Mycket promenerande. Vi har varit på Times Square vilket var skit coolt. verkligen så man ser New York framför sig med alla blinkande reklamskyltar. Vi har shoppat och gått i affärer som Vicotria Secret, Forever 21, varit inne på Macys och mycket mer. En "love New York" -tröja kunde vi ju inte låta bli att köpa tillsammans med klänningar, tröjor och linnen.

I Empire State Building kändes det som om man skulle ut och flyga när man gick igenom säkerhetskontrollen. Sedan väntade hiss i åttio vångar och sedan trappor för vår del. Som tur var bara 6-7 stycken, men hann bli jobbigt ändå. Utsikten därifrån var riktigt häftig från alla håll.

Vi hann även se Flat iron Building, Washington Square park och besöka Hard Rock Café. Har även ätit världens godaste glass idag!

När vi kollat in det mesta såg vi på kartan hur långt vi hade gått och att det bara var dubbelt så lång hem till Kina. Så klart ville vi spara in på den tåg biljetten (25 kr....) och bestämde oss för att gå hem. Tog sin tid men hann se mycket spännande, men kan säga att vi har lite ont i fötterna nu :)


empire state building


Papparazzi


times square


Kommentarer
FRIDA - It´s all about me

Sv; Okej :D



Rösta gärna på mig här http://www.tv4.se/1.1173520?i=184 det hade betytt jätte mycket för mig! :) <3

2009-10-04 @ 15:15:22
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Rebecca

Tycker du om hästar, eller bilder på hästar?

Är intresserad av träningar, tävlingar?

Har frågor om hästar?

Då tycker jag att du ska kolla in min blogg. :)

2009-10-04 @ 15:20:48
URL: http://itshorses.blogg.se/
Mathilda

Sv: Fan vad kul! :D Hur gammal är du? :)

2009-10-04 @ 15:21:05
URL: http://mathilda.blogg.se/
Hanna

emma emma emma! kan inte säga annat än att jag är sjukt avundsjuk! skulle kunna göra nästan vad som helst för att åxå få en sådan upplevelse! njut av the new york feelingen för mig med :)

love.

2009-10-04 @ 19:18:24
URL: http://hande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback