Sea World

2009-10-26 @ 04:29:53
En rolig dag på Sea World i San Diego. Var på massor av shower och kollade på hur många olika vatten djur som helst. Alltifrån fiskar och grodor till Isbjörnar. Var även en show med hundar, katter och fåglar. Var kul att se hur man kan träna upp alla sorters djur!
Kollade också på en film som var 4D. (den fjärde var riktigt vatten, bubblor, vindar mm på oss). Tyckte dock inte det var jätte bra. Gillade bättre djuren.  


Shamun - den bästa showen tyckte jag


Shamun



Tyckte dock lite synd om vissa djur, typ björnarna. Såg så instängda ut trots stor burar. Hemskt att dem blivit tillfånga tagna för att vara en turistattraktion. Fast, som sagt så tyckte jag att det var kul att se dom:P 



.
Igår kväll hade vi tråkigt inne så gick en sväng till Starbucks och satt där i några timmar. Var ett helt okej sätt att tillbringa en lördagkväll ändå. 

Mötte två killar som frågade oss om något bra öl ställe och sedan började vi snacka lite. Tydligen tyckte det att vi såg ut som fjortonåringar med Marijuana på oss? Det var iallafall vad dem trodde och frågade oss om.

KRAM EMMA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback