Lay all your love on me

2009-10-23 @ 06:05:10
Efter två dagars ledighet var det dags med skola idag igen. Kändes som en jääätte lång skoldag (tre timmar). Vid lunch tid var vi iallafall hemma igen och lagade kyckling och currysås. Riktigt avancerat för att vara oss. Tog dock en hel timme! Hatar att vänta!

Eftermiddagen spenderades genom att gå i affärer (hittade en klänning som jag nog ska köpa) och sedan hänga vid piren. Satt där och pratade om framtiden och kommenterade folks konstiga kläder/hår mm i över en timme, när plötsligt världens tjockaste dimma slog in över oss. Det blev hem med en gång och ta en fika istället. 

Efter fikan kände vi oss lite tjocka så jag och Molly bestämde oss för att träna (matilda fejkade något med ryggont). Eller träna och träna. Vi var ute och gick, hälsade på alla vi såg och sjöng Mamma Mia sånger. Mot slutet skulle vi komma på en viss sång (lay all your love on me). Vi kom på några få meningar men kom inte på melodin eller refrängen. Då kom vi på någon dum idé att vi var tvungna att hoppa tills vi kom på den. Vet inte hur länge vi stog där på strandpromenaden i månens ljus och hoppade som två idioter men trötta blev vi iallafall. 

Tillslut tar vi oss hemåt ändå, helt utmattade och DÅ kommer Molly plötsligt på den.

Sen gjorde vi hoppsa steg hela vägen hem. Sjungande på Lay all yoooour looove ooon mee, i en fin stämma.

Har haft en bra dag, även om det här inlägget blev lite konstigt ;)

Hur var eran dag?

Kommentarer
molly ericson

tur att NÅGON är tillräckligt smart och begåvad för att komma på låten.. abba-allmänbildad! sjukt bra träning iaf<3

2009-10-23 @ 06:21:32
URL: http://malinericsons.blogg.se/
molly ericson

mmm shit jag har nog aldrig vart i så här bra form!! efter bara idag lixommm! i loove my new nickname, paulie! or moolly or whatever i like them both (;

2009-10-23 @ 06:30:20
URL: http://malinericsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback